Düğün ne zaman olacak ?

Çok haklısın, bana mantıklı gelenler tüm ülkeye mantıklı gelseydi ülke bu durumda olmazdı zaten. Çok doğru :))))
Sizin doğrunuz en doğru, size yanlış gelen yanlış di mi. Kendi leş fikirlerinizi toplumun geneline empoze etme çabanız toplumda kanser etkisi yaratıyor. Aslında tam da sizin bu düşünceniz sorunların temeli yani sizin gibi düşünmeyen insanlar oldukça umut var asıl. Acıyorum hem size hemde sizin gibi sığ insanlara maruz kalan bize.

Sizin doğrunuz en doğru, size yanlış gelen yanlış di mi. Kendi leş fikirlerinizi toplumun geneline empoze etme çabanız toplumda kanser etkisi yaratıyor. Aslında tam da sizin bu düşünceniz sorunların temeli yani sizin gibi düşünmeyen insanlar oldukça umut var asıl. Acıyorum hem size hemde sizin gibi sığ insanlara maruz kalan bize.
Çok haklısın ablacım aynen 👍

Biz de nikahı aylar öncesinden yaptık eş durumu tayini için sonrasında kına ve iki düğün yaptık kimse de yadırgamadı normal bence

Hahah siz sosyologsunuz herhalde. Her yorumda bir toplum eleştirisi 😂 ülkenin geri kalma nedeni sizin gibi cahil ama cahilliğinin farkında olmayan insanlardır.
Gerçekten tartışarak sizi de kendimi de yormayacağım. İzmire gelirseniz bir kahvemi için, konuşalım tanışalım. O zaman daha iyi anlaşılırım.

Düğün yerine mi nikah yapacaksınız. Yemekli falan. Acaba eşinizin ailesi akrabalara vs mahcup olmamak için mi erteleyelim zaten düğün yok bari bunu düzgün yapalım diyorlar. Onlarin açısından da bakmak gerek
Konudan bağımsız ama sizin konuyu bulamadım. Siz ne yaptınız nişanlınızla ?

Bir sevgili Bir sevgili sen de nerede mantıksız insanların konusu var, yapılan tüm mantıklı yorumlara beğenmedim işareti koyuyorsun :KK70: :KK70: :KK70: yazık, ülkenin özeti.
Ülkenin özeti ne oluyor pardon. Kına yaktın herhalde kahkahadan öleceksin.

Ne gıcık olmuştum tırışkadan work and travelspora , Allah 'ın bulgaristanın da okuyup gelip türkiye yi kurtaracak.
Kardeşi okulun tatil edilmesine rağmen gelmedi oradan. Bekledi bekledi neyi bekledi bilen yok. Vallahi benim annem bile kadın kaç kez aradı oğlum gel yapma diye (ben aramadım). En son uçuşlar kapandı 27 gün mahsur kaldi orda yurttan da çıkarıldı. Annesi babası perişan oldular. Başka yerlerde kaldı vs derken elçilik uçuş ayarladı da geldi. 14 günde burda karantinada kaldi. Gerçekten inanılmaz ilginç bir çocuk. Neyse sayın konu sahibi çok özür diliyorum :))

Düğün büyük ihtimal olmayacak. Adam doğuya senin yanına gitmek istemiyor sen kınasız olsun istemiyorsun bence vazgeçin bu işten.

Back
X