- 20 Ekim 2018
- 2.739
- 4.149
- 133
EvetAnnenizin eltisinin yeğeni ölmüş oluyor yani değil mi
Nilüfer Türkiye'li değil, yabancı ülkeden gelin gelmiş dilimize çok fazla hakim değil.
Ah evet ama gelin gittiği aile Türk diye hatırladım ondan öyle yazdım, yoksa onlar da mı Azerbaycan'lıydı? Ama dilimize hakim olmadığı kesinBu üye Azerbaycanli nilu degil mi? Azerbaycandan rusyaya evlenip gitti diye biliyorum buraya gelmiş degildi sanki?
Basiniz sagolsun konu sahibi. Dugun ertelenir bence ki oyle olsa daha iyi olur.
Gencecik bir yavru ana kuzusu gitmiş sen düğüne az kala neden o öldu diyorsun. Ateş dustugu yeri yakıyor anaciginin ciğeri daglanirken sen düğünün için gözyaşı dokuyorsun sakın ona çok üzüldüm deme hayatta inanmam çok gördüm annemle babamın cenazesinde sizin gibileri. Tek derdiniz sizsiniz. Diğer 2 kişiden biri ölse oh bizimki değil düğün ertelenmez diye derin bir nefes alirdiniz. Yazıklar olsun. Böyle karaktersiz bencil insanlara. Banlanacaksam da banlanayim.Herkese Selam!ben buraya ailemi görmek istediğimden düğünümüz olacağından yazmıştım.Çok kötü bir şey oldu.Amcamın oğlunun dayısının 19 yaşlı oğlu trafik kazasında hayatını kaybettiakla gelmeyen başa geliyor.dünden şoktayım Allah rahmet eylesin Şöför o değildi 3 kişilerdi,arkada oturmasına rağmen bir tek bu oğlan hayatını kaybetti ((.düşünüyorum da bu sadece Allah’ın işi.neden acaba niye o öldü niye düğüne bir engel çıkmalıydı ?!zavallı çocuk hayatından oldu..konuyu bdv’e onun için yazdım ki konu açmıştım sonuna geleyim diye…düğün hiç bilmiyorum olacak ya olmayacak 40 Haziran 13’te bitiyor(((takdiri ilahi
Yok eşi de Azerbaycanliydi. Azerbycan diliyle Turk dili asiiirii farkli degil zaten.Ah evet ama gelin gittiği aile Türk diye hatırladım ondan öyle yazdım, yoksa onlar da mı Azerbaycan'lıydı? Ama dilimize hakim olmadığı kesin
Üyenin yazdığı mesajı tane tane bir daha okuyun. Düğün iptal oldu, üzüldüm demiyor. Düğünün iptaline sebep çocuğun ölmesinin olmasına üzülmüş. Çocuğa üzülmüş yani.Gencecik bir yavru ana kuzusu gitmiş sen düğüne az kala neden o öldu diyorsun. Ateş dustugu yeri yakıyor anaciginin ciğeri daglanirken sen düğünün için gözyaşı dokuyorsun sakın ona çok üzüldüm deme hayatta inanmam çok gördüm annemle babamın cenazesinde sizin gibileri. Tek derdiniz sizsiniz. Diğer 2 kişiden biri ölse oh bizimki değil düğün ertelenmez diye derin bir nefes alirdiniz. Yazıklar olsun. Böyle karaktersiz bencil insanlara. Banlanacaksam da banlanayim.
Bana yakın değil doğru ama düğün sahiplerine çok yakın o yüzden yazdım düğün ertelene bilir ama üzülmem normal yani sonuçta insanVefat eden gençmiş Rabbim ailesine sabır versin. Ancak akraba olarak size çok yakın değil. Dıdının dıdısı
EvetAnnenizin eltisinin yeğeni ölmüş oluyor yani değil mi?
Engel yani ummadık yerden birşeyler çıkıyor o anlamda.Düğüne engel çıkmak mı?
Allah rahmet eylesin vefat eden gence.
Hayır düğüne az kala bir sorun çıkmak zorunda miydi. Allah sabrımı sınıyor ne demek ? Siz çok iyi niyetle yaklasmissiniz. Sizi de anlıyorum. Ama bu üye öyle değil. Belki de ben hassasım ama asla inanmıyorum. size de saygı duyuyorum.Üyenin yazdığı mesajı tane tane bir daha okuyun. Düğün iptal oldu, üzüldüm demiyor. Düğünün iptaline sebep çocuğun ölmesinin olmasına üzülmüş. Çocuğa üzülmüş yani.
Bak altta ne demiş bir cevabında tahin helva adlı kullanıcıya cevap vermiş.Üyenin yazdığı mesajı tane tane bir daha okuyun. Düğün iptal oldu, üzüldüm demiyor. Düğünün iptaline sebep çocuğun ölmesinin olmasına üzülmüş. Çocuğa üzülmüş yani.
.Engel yani ummadık yerden birşeyler çıkıyor o anlamda.
Hayır asla öyle bir şey söylemiyorum ,sadece konu açmıştım gitme derdine,şimdi o da alınacak değil onu diyorum ayrıca ben o çocuğa çok üzüldümAllah rahmet eylesin çok genç ailesine güzel sabırlar versin Rabbim.
Konuda ne demek istediğiniz anlaşılmıyor . Düğün kimin, ne zamandı ki ertelendi vs vs...
Ayrıca gencecik bir ölüm varken buraya konu açıp düğün ertelendi diye dertlenmeniz çok hoş olmamış bana göre.
Düğünün iptal olacak olmasınin bir önemi yok yaşanan vefat sonrasında.Engel yani ummadık yerden birşeyler çıkıyor o anlamda.
Ne diyorsunuz siz?!iyice bir okuyun sonra beni yargılayın ,Ben o kadar vicdansız biri miyim?!ne kadar üzüldüğümü Allah biliyor.hatta yakınlarım bana diyor yeter şimdi de bunu dert etme diyeGencecik bir yavru ana kuzusu gitmiş sen düğüne az kala neden o öldu diyorsun. Ateş dustugu yeri yakıyor anaciginin ciğeri daglanirken sen düğünün için gözyaşı dokuyorsun sakın ona çok üzüldüm deme hayatta inanmam çok gördüm annemle babamın cenazesinde sizin gibileri. Tek derdiniz sizsiniz. Diğer 2 kişiden biri ölse oh bizimki değil düğün ertelenmez diye derin bir nefes alirdiniz. Yazıklar olsun. Böyle karaktersiz bencil insanlara. Banlanacaksam da banlanayim.
Ne diyorsunuz siz?!iyice bir okuyun sonra beni yargılayın ,Ben o kadar vicdansız biri miyim?!ne kadar üzüldüğümü Allah biliyor.hatta yakınlarım bana diyor yeter şimdi de bunu dert etme diye
Nasıl bir üyeyim?! Sen adam mısın?!kişi kendisi neyse karşısındakini de öyle görür kendine saygın varsa bana yazma senin keyfinde değilim hepiniz sevdiklerinizin yanında.ben kaç yıldır sevenlerimden uzakta.onları görecektim ondan da oldum .çocuğa çok üzüldüm ağladım ve hala üzülüyorum sizin gibi taş kalpli değilim sadece kendimi düşüneyimHayır düğüne az kala bir sorun çıkmak zorunda miydi. Allah sabrımı sınıyor ne demek ? Siz çok iyi niyetle yaklasmissiniz. Sizi de anlıyorum. Ama bu üye öyle değil. Belki de ben hassasım ama asla inanmıyorum. size de saygı duyuyorum.
Benim de evladım var Allah korusun yani, ne demek istediğimi anlamışsındır.Allah’a emanetHayır düğüne az kala bir sorun çıkmak zorunda miydi. Allah sabrımı sınıyor ne demek ? Siz çok iyi niyetle yaklasmissiniz. Sizi de anlıyorum. Ama bu üye öyle değil. Belki de ben hassasım ama asla inanmıyorum. size de saygı duyuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?