Düğün olmadan bir nefes gitti

Evet içimi döküyorum şuraya,sizler beni görmüyorsunuz.ama kime söylesem etrafımdakilerden kimse “boşan”demiyor bana
etrafındakiler eşinin ve senin ailen gibiyse zaten taş devri ile islamiyetin cahiliye devri arası bi yerden gelmiş olmalılar. o tarz insanlardan da mantık beklenmez. ama kendin için bir şey yapmam gerekiyor artık

Oğlan akşamı eve gitmemiş,kötü çocuklara bulaşmıştı ,arabayı kendisi kullanıyormuş,sonra inmişler arabadan öbürü geçmiş öne öbürü kullanmış.bu da çok ihtimal uyuyormuş.araba kanala aşmış bir tek bu çocuk hayatını kaybetmiş ağaç düşmüş üstüne (( kendi hatası doğru ama Allah canını almaya bilirdi.neyse Allah günahlarını affetsin olan anne babaya oldu zaten
Bana geldikte babamla konuşuyorum o da benim boyun eğmemi gelin olduğumu söylüyor ve bunun biteceğini söylüyor.onlar bana kol kanat germedikten sonra ben nasıl ayağa kalkıp bir şey yapa bilirim?!buraya içimi döküyorum bakıyım birileri de benim gibi mi acaba en yapıyor şu durumda

etrafındakiler eşinin ve senin ailen gibiyse zaten taş devri ile islamiyetin cahiliye devri arası bi yerden gelmiş olmalılar. o tarz insanlardan da mantık beklenmez. ama kendin için bir şey yapmam gerekiyor artık
Ama Ruslar da öyle söylemiyorlar bir şans daha ver diyorlar

Dıdısının dıdısı niye söylüyorsunuz?insan işte!genç çocuk.vallah şu ölümler beni çok üzüyor ya nasıl olacak bu iş son günlerde pek çok genç hayatla vedalaştı

Vefat eden gençmiş Rabbim ailesine sabır versin. Ancak akraba olarak size çok yakın değil. Dıdının dıdısı
Dıdının dıdısı niye diyorsunuz ya?!insan işte!üzülmemek elde değil.resimlerini görüp öyle üzülüyorum ki .dıdımın dıdısı olsa da ben o acıyı tüm kalbimle hissediyorum

Nasıl bir mantık bu? Sırf düğün iptal olsun diye mi gencecik bir çocuğun öldüğünü düşünüyorsunuz? Çok mu önemlisiniz evrende ? 40 ı çıkacağı güne kadar hesaplamışsınız

Dıdının dıdısı niye diyorsunuz ya?!insan işte!üzülmemek elde değil.resimlerini görüp öyle üzülüyorum ki .dıdımın dıdısı olsa da ben o acıyı tüm kalbimle hissediyorum
E düğünü iptal et o zaman? Sorun yok

Yürü git Allah aşkına ben ne diyorum sen ne diyorsun dikkatli oku

Evet çok önemliyim evrende.başka diyeceğin bir şey var mı ?!

Benim düğün olduğu yıl 3 kişi öldü.ikisi yaşlı,diğeri 21 yaşlı gençti

Konu bulmaca gibi biseye dönüştü siz iptal etsinler istiyorsunuz etmiyorlar bunun için konu açtınız sanırım

Hey!sana diyorum dolaşma sayfamda seni gördükçe midem bulanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…