Özür dilerimÖlen gence çok üzüldüm.. ama ben artık bu konudan da bu üyeden de cok sıkıldım...
Evet ne demeli yapacak bir şey de yok zaten insan ölüm karşısında acizDüğünün iptal olacak olmasınin bir önemi yok yaşanan vefat sonrasında.
Nerde yazmışım “Allah sabrımı sınıyor?!”Hayır düğüne az kala bir sorun çıkmak zorunda miydi. Allah sabrımı sınıyor ne demek ? Siz çok iyi niyetle yaklasmissiniz. Sizi de anlıyorum. Ama bu üye öyle değil. Belki de ben hassasım ama asla inanmıyorum. size de saygı duyuyorum.
Boş verinhiçbir şey anlamadım kim evlenemiyor
Ay Allah razı olsun hiçbir şey anlamamıştım.Düğün sebebiyle 2 yıldır görmediği ailesini görmeye gelme imkanı olacakmış. Düğün kuzeninin düğünüymüş. Sanırım vefat eden genç düğünü olacak kişinin kuzeni. Bu durumda düğün ertelenir, ben de Türkiye'ye ailemi görmeye gelemem demek istiyor. Yurt dışında yaşayan bir üye
Senim şu yazdığından sonra kendimden şüphe ettim ve yazdığımı tekrardan okudum.sende galiba görme sorunu var özür dilerim üstüne gittiğim içinGencecik bir yavru ana kuzusu gitmiş sen düğüne az kala neden o öldu diyorsun. Ateş dustugu yeri yakıyor anaciginin ciğeri daglanirken sen düğünün için gözyaşı dokuyorsun sakın ona çok üzüldüm deme hayatta inanmam çok gördüm annemle babamın cenazesinde sizin gibileri. Tek derdiniz sizsiniz. Diğer 2 kişiden biri ölse oh bizimki değil düğün ertelenmez diye derin bir nefes alirdiniz. Yazıklar olsun. Böyle karaktersiz bencil insanlara. Banlanacaksam da banlanayim.
Kayınvalide kayınpeder toplam 9 kişi Moskova’da yaşıyoruz o yüzdenAy Allah razı olsun hiçbir şey anlamamıştım.
konu sahibi aileni neden görmeye gelemiyorsun
tamam hatırladım sizi. ama buraya konu yazmak dışında hayatınızla ilgili hiçbir şey yapmıyorsunuz. buraya yazıp rahatlıyorsunuz o kadar. olmaz böyleKayınvalide kayınpeder toplam 9 kişi Moskova’da yaşıyoruz o yüzden
Evet içimi döküyorum şuraya,sizler beni görmüyorsunuz.ama kime söylesem etrafımdakilerden kimse “boşan”demiyor banatamam hatırladım sizi. ama buraya konu yazmak dışında hayatınızla ilgili hiçbir şey yapmıyorsunuz. buraya yazıp rahatlıyorsunuz o kadar. olmaz böyle
Düğüne engel çıkmak mı?
Allah rahmet eylesin vefat eden gence.
Gelin geldiyse, düğün kimin?Nilüfer Türkiye'li değil, yabancı ülkeden gelin gelmiş dilimize çok fazla hakim değil.
Kuzeninin düğününe mi ne gidecekti kayınailesi ve kocası 2 yıldır memleketine yollamıyor, muhtelif zamanlarda konu açıp içini döküp gidiyor.Gelin geldiyse, düğün kimin?
Seni engellemeyi unutmushum pardon !Bu değil ismim Niluferdir!Yalan konuşan her kimse Allah onun belasını versin!Lütfen her konuya seni engellenmeli sağlama ve bu yüzden hiç bir yorum yazma,yazarken sana soracak değilim abiBunun telefonunu elinden almamislar miydi? Sozde butun sulale tikis tikis ayni evde yasiyor, nilu telefonu gizli kullaniyor ama ne hikmetse her gun yeni konu acmaya devam ediyor. Konu gercekse Allah rahmet eylesin ama ben bu arkadasin hicbir konusuna inanmiyorum. Turkce de bilmiyor ama isine gelirse bizden iyi biliyor.
Düğün adına gidecektim vatanaBaşınız sağolsun, çok üzüldüm gencecik çocuk gitmiş…
Düğün ertelemeyi anlayamadım ama, baktığınızda 3. derece.
Her düğünde illa birinin akrabasının vefat haberi gelir, e kalabalık canlılarız.
Annenizin eltisinin yeğeni, akrabanız bile olmuyor ki?
Durum apayrı, çok üzücü ama sizin iptallik durumu anlayamadım.
Eger sizin hoşunuza gelmiyorsa konu açmam lütfen hiçbir şeyyazmayın ve başka konuya odaklanın ben kimseden izin almam lazım olduğunu hatırlamıyorum.lütfen saygısızlık gibi algılamayınKuzeninin düğününe mi ne gidecekti kayınailesi ve kocası 2 yıldır memleketine yollamıyor, muhtelif zamanlarda konu açıp içini döküp gidiyor.
Ben sana kötü bir şey yazmadım nilüfer, kimin düğüne gittiğini soran bir üyeye hikayenden bahsettim. Düğün yazınca insanlar burada senin düğünün olacak sanmış.Eger sizin hoşunuza gelmiyorsa konu açmam lütfen hiçbir şeyyazmayın ve başka konuya odaklanın ben kimseden izin almam lazım olduğunu hatırlamıyorum.lütfen saygısızlık gibi algılamayın
Teşekkür ederimBen sana kötü bir şey yazmadım nilüfer, kimin düğüne gittiğini soran bir üyeye hikayenden bahsettim. Düğün yazınca insanlar burada senin düğünün olacak sanmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?