Düğün olmadan bir nefes gitti

hiçbir şey anlamadım kim evlenemiyor

Nerde yazmışım “Allah sabrımı sınıyor?!”

Ay Allah razı olsun hiçbir şey anlamamıştım.
konu sahibi aileni neden görmeye gelemiyorsun

Senim şu yazdığından sonra kendimden şüphe ettim ve yazdığımı tekrardan okudum.sende galiba görme sorunu var özür dilerim üstüne gittiğim için

Kayınvalide kayınpeder toplam 9 kişi Moskova’da yaşıyoruz o yüzden
tamam hatırladım sizi. ama buraya konu yazmak dışında hayatınızla ilgili hiçbir şey yapmıyorsunuz. buraya yazıp rahatlıyorsunuz o kadar. olmaz böyle

tamam hatırladım sizi. ama buraya konu yazmak dışında hayatınızla ilgili hiçbir şey yapmıyorsunuz. buraya yazıp rahatlıyorsunuz o kadar. olmaz böyle
Evet içimi döküyorum şuraya,sizler beni görmüyorsunuz.ama kime söylesem etrafımdakilerden kimse “boşan”demiyor bana

Başınız sağolsun, çok üzüldüm gencecik çocuk gitmiş…

Düğün ertelemeyi anlayamadım ama, baktığınızda 3. derece.
Her düğünde illa birinin akrabasının vefat haberi gelir, e kalabalık canlılarız.
Annenizin eltisinin yeğeni, akrabanız bile olmuyor ki?
Durum apayrı, çok üzücü ama sizin iptallik durumu anlayamadım.

Düğüne engel çıkmak mı?

Allah rahmet eylesin vefat eden gence.

Bunun telefonunu elinden almamislar miydi? Sozde butun sulale tikis tikis ayni evde yasiyor, nilu telefonu gizli kullaniyor ama ne hikmetse her gun yeni konu acmaya devam ediyor. Konu gercekse Allah rahmet eylesin ama ben bu arkadasin hicbir konusuna inanmiyorum. Turkce de bilmiyor ama isine gelirse bizden iyi biliyor.

Seni engellemeyi unutmushum pardon !Bu değil ismim Niluferdir!Yalan konuşan her kimse Allah onun belasını versin!Lütfen her konuya seni engellenmeli sağlama ve bu yüzden hiç bir yorum yazma,yazarken sana soracak değilim abi

Düğün adına gidecektim vatana

Kuzeninin düğününe mi ne gidecekti kayınailesi ve kocası 2 yıldır memleketine yollamıyor, muhtelif zamanlarda konu açıp içini döküp gidiyor.
Eger sizin hoşunuza gelmiyorsa konu açmam lütfen hiçbir şeyyazmayın ve başka konuya odaklanın ben kimseden izin almam lazım olduğunu hatırlamıyorum.lütfen saygısızlık gibi algılamayın

Eger sizin hoşunuza gelmiyorsa konu açmam lütfen hiçbir şeyyazmayın ve başka konuya odaklanın ben kimseden izin almam lazım olduğunu hatırlamıyorum.lütfen saygısızlık gibi algılamayın
Ben sana kötü bir şey yazmadım nilüfer, kimin düğüne gittiğini soran bir üyeye hikayenden bahsettim. Düğün yazınca insanlar burada senin düğünün olacak sanmış.

Emniyet kemeri takılı olmadığına ve hız sınırlarının üstünde gidildiğine eminim. Ondan sonra Allah istedi, o yaptı bu yaptı oluyor. Ön koltukta oturanlara bir şey olmadığına göre onlar kemer takmışlar. Olan ölene olmuyor geride kalan annesine oluyor. Görümcemin en yakın arkadaşının annesi oğlumu koymayın buraya diye feryad edip mezara kendi atlamıştı cenazede. Hayatım boyunca o kadar acı üzüntü duyduğum bir şey daha olmadı. Ailece görüştükleri için ben de tanıyordum kadını ama artık tanımıyorum çünkü aklını kaybetti. Yaz kış kıyafet alıyor vefat eden oğluna. Emniyet kemerlerine öyle bir ayar getirilse de takmadan araç hareket etmese. Öyle alttan takma falan değil, göğsün üzerinden takmadığında araba çalışmasa.

Bunun haricinde siz kaos seviyor olabilir misiniz? Hayatınızda hiç bir şey istediğiniz gibi gitmiyor ama siz bir şeyler yapıp harekete geçmek yerine devamlı sızlanıyorsunuz. En son şikayetiniz "gidemiyorum uçak biletimi almıyorlar alsalar da dönüş günümü seçemiyorum"du. Evli veya bekar bu yaşa gelmiş bir kadın niye hayatının idaresini başkalarına verir, verdikten sonra da niye her şeyi şikayet eder? O onu yapmıyor bu şunu yapmıyor öyle söylüyor... Annemi babamı görmek istiyorum, şu tarihlerde gidip döneceğim, bitti.

Bu platformun amacı yardımlaşma. İnsanlar dertlerini yazıp fikir tavsiye veya yol gösterilmesini istiyor. Farklı bakış açıları görüyorlar. Siz neredeyse her hafta bir konu açıp o olmadı bu olmuyor diye yazıyorsunuz. En basit bir şeyde bile koca ve kocanın ailesi karar veriyor siz de kendinizi yok saydırıyorsunuz.
Size yorumlar yapılıyor ama hiç bir şey değişmediği gibi yeni dertlerle geliyorsunuz. Evet haklı olarak okuma geç diyeceksiniz ve ben de artık öyle yapacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…