Dış Cekimi Sormadımki BenBana acaip geldi gelinlikle mezarlığa gitmek. Saç baş yapılı full makyaj. Dış çekimleri de yeşil yeşil mezarlıkta mı yapsanız
Normal kıyafetinizle gidin duanızı edin bence. Yaşadıgınız yerde nasıl mezarlıklar bilmiyorum ama benim yaşadıgım şehirde toz toprak içinde. Yani beyaz gelinliklegidilcek gibi değil. Kirlenir diye düşünüyorum. En güzeli mezarı ziyarete gidin gelinlik arabada olsun ordan kuaföre geçer saçı makyajı herşeyi halledersiniz
Evet Malesef Cok Önemli.....Çok tuhaf buldum ben ama giderdim. Belli ki eşiniz için çok önemli.
Hiç Sormayın Aklıma Bile Getiremiyorum Ogünün Telaşını....bir gün önce gitseniz, o günün telaşı ile zor olur bence.
STabiki gidilir. Hatta gonul gorevini yerine getirmis olmanin huzuru ile daha mutlu bi gun olur sizin icin....
Nekadar Güzel Yapmışssınızben gitmiştim. Rahmetli babasının oğlunu damatlıkla görmek tek hayaliymiş. pişman da değilim. mezardakilerin bizi görüp görmediklerini bilemeyiz ama eşinin içi rahat edecekse yap. gelinliğin kirlense nolur ki..
Çok trajik.Merhabalar Günaydınlar Öncelikle
Konularımı Takip eden Vardır Muhtemelen...
Herşey Cok güzel Gidiyor Pazar gününü Heycanla Bekliyorum...
Daha Net Tarih belli Degil Fakat
Ölen Babaannesi Onun Evliligini Görmeyi Cok istiyordu..
Kendi Babaannesini Malesef elinde Kaybetti...
Muhtemelen Dügün Sabahı Mezarlıga gidecegiz İkimiz ?
Uygun Olurmu Yani Kafamı İyice Karıştırdı Bu Konu
Gidilirmi Gidilmezmi
Giden Oldumu Aranızda Hiç Giden Varsa Duygularını Anlatabilirlermii((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?