Dügün Sabahı Gelinlikle Mezarlığa Gitmek ?

Yorum Yazan Arkadaslarım Teşekkür Ederim.
Aklıma Cok karıştı Camurlumu Camursuzmu İnanın Bilmiyorum Köy Mezarlıgı Sonucta...
Laf eden Elbette Olur..
Aklıma gelmişken Onuda Söyliyeyim...
Nikahtan Sonra Gitsekte Olur Ama Ona Söylesem ne der Bilmiyorum...
Sonucta Gelinligimizde Damatlıgımızla Gidicez Demişti....

Ben olsam giderdim diye laf yapanlara bakma konu sahibi
Hepsi carlar otururdu yerine emin ol
Nisanlinla konus ve bi onceki gün gitmeye ikna et. Uygun bir dille tabiki.
Mutluluklar :)

Gelinlikle gitmek zorunda değilsiniz günlük kıyafetinizle gidin ordan direk kuaföre geçersiniz

arabayla gırılecek bir yerse bence sorun olmaz. ama degılse gelınlık kirlenir.
yani burada olay gelınlıgın kirlenmemesi.

Benim ablam gelinliği ile babamın mezarına gitmek istedi, eşi de bir kez bile neden demeden kabul etti. Düğün günü gittiler. Bunda tuhaf olan birşey yok. Sadece değerler, demekki eşin için değerli, gitmelisin aynısı senin içinde geçerli olabilirdi bunu unutmamalısın.

Kollarinda ölmus babaannesi, bu cok aci bisy ya.
Ben olsam giderdim.
Gidilmesi gerek.
Bu esin icin cok onemli demekki.
Hayir denilmemeli.

Gidin ama gelinlik ile gitmeyin. Yani aklı selim insan bilir değilmi mezardan gelinligi göremeyeceğini merhumun. Ama gidip bir duanızı edin tabi. Eşinizin ve sizin inancınızı bilmiyorum ama mezarlıga gitmenin bir adabı vardır öyle gidilmesi gerekir islamiyet e göre.

Git canim benim eşim böyle bir talepte bulunmadı babası için ama söylese ben giderdim.belli ki önemli onun için.mutluluklar dilerim

Bizim için normal bir durum. Kuzenim evlenirken gitti. Bende giderim.

boyle bır ıstek sunsa bana esım kabul ederdım..ama once dıs cekıme gıderdım hanı gelınlık kırlenmesın dıye....bence esınız ıcın cok onemlıyse gıdılmelı....

kuzenim de babasının mezarına gitmişti ama babanne biraz garip geldi bana yine de size bağlı tabi

niye olmasın ki bi kaç arkadaşım düğün günü gitmişti tabi faccede resimde gördüm dua edip salona gitmişler

Bizde mezarlığa gittiğimizde annesinin mezarına gelen bir gelin vardı.halamın kızlarıda gitmişti.

oldu olacak bi çeyrekte taksın saçma geldi bana bilemedim gelinlikle saç baş yapılı olmaz bence çok istiyorsa 1 hafta yada 2,3 gün sonra gidersiniz

Esınıze guzel bır anı bırakmak ıstıyorsanız ve bunu kendısıde ıstıyorsa bence gıdın.. Cok guzel ve ozel hıssedecektır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…