Çok seviyorsun ama hergün kullandığın birşey değil ..bozdur gitsin .. huzurundan önemli mi ? Yarın borcun biter daha iyisini alırsın ..aslında kışın takabileceğim biryer yok :)
ama elbet düğünde gidilen güzel bir akşam yemeğinde falan takılır çünkü çok şık...
peki neden..Ben bozdurmam
setler çok düşük fiyaat gidiyor o nedenle bozdurma derım, onun yerıne annenın taktıgı bıleziği bozdur o para eder, sana da yuzuklerın ve setın kalsın , gıden gerı gelmıyor ne yazıkkı bızde tum altınları bozdurduk, esım benden habersız kızıma takılanlarıda bozdurmus ama benım setlerım bılezıklerım duruyor, sonradan kızıma yapılan kunye ve bırkaç ceyregıde sakladım. ve onları asla bozdurmayı dusunmuyorum hepsının hatırası var ayda yılda bırde olsa kullanıyorum dugunden dugune bıle olsa..ceyreklerde baskasına goturmek maksatlı duruyor bır kosede...Merhabalar,
Bir sorunum var danışmak istedim sizlere. 3 aylık evliyim. Çok borcumuz var ikimizde çalışıyoruz. Fakat yetmiyor. Şuan bile cebimde on liradan başka para yok.
Elimde kalan tek şey setim ve annemin bana taktığı bilezik alyans beştaş o kadar
Annemin taktığı bana hatıra ona dokunamam. Şuan borcumuzdan dolayı sıkışığız ve diğer takılırım borca gitti eşim borcumuz bittiği gibi yapacağım ben sana diyor ve borcumuz yaza kadar biter. Toparlarıznkendimizi.
Sizce setimi bozdurayım mı? Borçlara gidecek yine ve bu ay bizi idare eder biraz.
Yoksa o hatıradır herşey zamanında yapılır geri gelmez diye ellemeyeyim mi eşim bozdur demiyor ben ne dersem o olacak şuan..
Setim çok güzel. Elim bozdurmaya gitmiyor ama hiç değilse bin bin beş yüz borç kapatırız eve market alışverişi yaparız diye düşündüm.
Diğerlerinin anısı var dokunamam siz olsanız ne yapardınız
Hatira olanlari bir kuyumcuyla konusup satmis gibi parasini alsaniz borclariniz bitince tekrar o altinlari parasini odeyip alsaniz olabilir mi acabaMerhabalar,
Bir sorunum var danışmak istedim sizlere. 3 aylık evliyim. Çok borcumuz var ikimizde çalışıyoruz. Fakat yetmiyor. Şuan bile cebimde on liradan başka para yok.
Elimde kalan tek şey setim ve annemin bana taktığı bilezik alyans beştaş o kadar
Annemin taktığı bana hatıra ona dokunamam. Şuan borcumuzdan dolayı sıkışığız ve diğer takılırım borca gitti eşim borcumuz bittiği gibi yapacağım ben sana diyor ve borcumuz yaza kadar biter. Toparlarıznkendimizi.
Sizce setimi bozdurayım mı? Borçlara gidecek yine ve bu ay bizi idare eder biraz.
Yoksa o hatıradır herşey zamanında yapılır geri gelmez diye ellemeyeyim mi eşim bozdur demiyor ben ne dersem o olacak şuan..
Setim çok güzel. Elim bozdurmaya gitmiyor ama hiç değilse bin bin beş yüz borç kapatırız eve market alışverişi yaparız diye düşündüm.
Diğerlerinin anısı var dokunamam siz olsanız ne yapardınız
senetle alışveriş yapılan bir yere 3 aydır ödeme yapamıyorum
çünkü her ay 1100 kredi 1100 kira ödüyoruz evin marke alışverişi faturaları telefon faturaları bier hafta sonu biyere gezmeye gitmemiz derken bize hiçbir şey kalmıyor oraya da 3 aylık toplaım 1700 tl ödeme yapmam gerekiyormuş
inşallah.Çok seviyorsun ama hergün kullandığın birşey değil ..bozdur gitsin .. huzurundan önemli mi ? Yarın borcun biter daha iyisini alırsın ..
ailemden yardım isteyemem.Böyle yerler sıkıntı çıkarıyorlar sanırım.
Ailelerden falan yardım isresen toparlanmak için?
Altınları geri gelecek kafasıyla yapma hiç bir işi.
Genelde gelmiyor yerine.
İhtiyaçlar bitip de altın dolduracak kıvama ulaşmak uzun zaman alıyor.
O zaman gelince de farklı yatırımlar yapılıyor :)
Altın takmayı seviyorsan, setin gidince üzüleceksen bi kez daha düşün bu yüzden.
Amin inşallah ,en kısa zamanda ..inşallah.
allah inşallah şu borçlardan kurtulmama yardım eder.
değil mi.
başkasına boyun eğeceğime satmak en iyisi gibi gözüküyor.
çünkü maddi sıkıntımı kimseye belli etmek istemiyorum ..
gururum inciniyor
annemin taktığı öyle bildiğimiz bilezik değilsetler çok düşük fiyaat gidiyor o nedenle bozdurma derım, onun yerıne annenın taktıgı bıleziği bozdur o para eder, sana da yuzuklerın ve setın kalsın , gıden gerı gelmıyor ne yazıkkı bızde tum altınları bozdurduk, esım benden habersız kızıma takılanlarıda bozdurmus ama benım setlerım bılezıklerım duruyor, sonradan kızıma yapılan kunye ve bırkaç ceyregıde sakladım. ve onları asla bozdurmayı dusunmuyorum hepsının hatırası var ayda yılda bırde olsa kullanıyorum dugunden dugune bıle olsa..ceyreklerde baskasına goturmek maksatlı duruyor bır kosede...
bence sosyal aktıvıtelerden kısın bıraz yaza kadar borc bıtecekmıs ne de olsa ...
ailemden yardım isteyemem.
annem zaten zor geçiniyor ,
babamdanda istemek gurur meselesi gibi. zor geliyor bana
onun ailesi yardım ediyor ama 30 lira 50 liraEşin ailesinden isteyemez mi?
ek iş mantıklı. buna bir bakayım bulabilirsem hafta sonları çalışabilirimBen altın bozdurmam diyecektim ama zaten elinizdeki tüm altınları bozdurmuşsunuz.
Hayırlısı olsun,inşallah bir an önce feraha çıkarsınız.
Eşin de sen de ek iş yapsanız toparlanırsınız inşallah.
Borç almakla,altın bozmakla bu işin sonu yaş maalesef.
onun ailesi yardım ediyor ama 30 lira 50 lira
babası yok
anneside çalışmıyor babasının emekli maaşını ve kira alıyor
onunda borcu var
ablası çok zengin ama cimri hayatta 10 lira bile vermez (zamanında borç istedik ordan biliyorum,denemeye bile değmez)
abisi asla (süreklide lafını yapar yıllarca hemde borcun varsa evlenmicektin diye)
kredi evlilik için çektiğimiz krediBorcunuz ne borcu? Yani daha iyi hayat yaşamak için mi borç yaptınız? Yoksa daha kötü bir hayat yaşamak için mi?
Ayrıca bozdurun, borçları kapatmaya çalışın. Bileziği de bozdurun derim. Evde yemek olmaması cebinizde 10 lira ile idare edip bilezik hatıradır diye düşünmeniz lüks bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?