yani bozdurmalı mıyım ..O zaman şu an set düşüneceğin en son şey.
Borcunu bi standarda getirmeye bak.
Kartopu gibi yuvarlanarak iyice ödeyemeyeceğin bi yere varmaaın Allah korusun.
Tabii ki çalışabilirsin.ek iş mantıklı. buna bir bakayım bulabilirsem hafta sonları çalışabilirim
İnşallah hayırlısıyla kapatırsınız borçları ama yaza daha çok var, cepte 10 lirayla olacak iş değil, başka bir çıkış yolu bulamıyor musunuz? Keşke elinizde olanla düğün vs yapsaydınız, şimdi zorlanıyorsunuz, yazık.kredi evlilik için çektiğimiz kredi
benim senetle aldıklaırmda küçük ev aletleri falan
böyle olacağını bilseydim çok farklı yapardım herşeyi..İnşallah hayırlısıyla kapatırsınız borçları ama yaza daha çok var, cepte 10 lirayla olacak iş değil, başka bir çıkış yolu bulamıyor musunuz? Keşke elinizde olanla düğün vs yapsaydınız, şimdi zorlanıyorsunuz, yazık.
bizde çok büyük bi borçtayız şuanBiz evlenirken eşimle büyük borçla evlendik
Seti bozdur teklifimi kabul etmedi gittim bozdurdum tüm borcu ben ödedim.
Hiç birşey birakmadim hepsini bozdurdum 1 TL bile borç kalmadı
3 senelik evliyim yenileri yerine geldi . Geri yeniden almasa da olurdu o borçtan kurtulma rahatlığına değer
Ben sattigima hiç uzulmemistim eğer uzuluceksen satma yerine gelmeyede bilir çünkü
yani bozdurmalı mıyım ..
Allah yardım etsin o zaman asla bozayım mı diye düşünmeyin. Ne var ne yok bozardım ben olsam.böyle olacağını bilseydim çok farklı yapardım herşeyi..
ama gençlik hayalleri işte.
yaza kadar dediğimiz şöyle:
birdaha ki ay eşim ve ben zam alacağız.
eşim nerydese bin lira zam alacak (terfiden dolayı) inşallah umudumuz ve söylenilen öyle bir aksilik çıkmazsa
ben o kadar zam alamasam da bizi idare eder ve nisan gibi toparlanırız işte ama bu ay çok feciyiz
çünkü iki aile de yardım etmedi..Başka çaren yok.
Bunlar hep eşya borcu mu bir de merak ettim?
Neden bu kadar üst üste bindirdiniz borçları?
evet eşim hele hiç bilmezTabii ki çalışabilirsin.
Anket yapanlar,marketlerde tanıtım yapanlar var.
Eşin de akşamları üç saat çalışsa emin ol toparlarsınız.
Bir daha da borç yapmayın,belli ki eşin de sen de bütçe ayarlamasını bilmiyorsunuz.
yarı yarıya bile edebilir..Altın olayına hiç takılan birisi değilim ancak seti bozdurunca zarar edicekseniz borç istemeniz daha mantıklı.4 bine aldığınız seti kaç paraya satıcaksınız zarar ne kadar olucak ? Sonra yeniden almak istiyorsunuz çünkü
İşte böyle zorluk çekerek ya öğrenecek ya da sorumsuzca yaşamaya devam edecek.evet eşim hele hiç bilmez
hep gezmeye gidelim istiyor .. cebinde para dayanmıyor onun.
evet1100 tl kredi çok yüksekmiş, kiranız da baya yüksek geldi bana maaşa oranla, evde değişime mi gitseniz acaba? Gerçi taşınma masrafı dünya para. Sete gelecek olursak sizi yaza kadar idare edecekse bozdur gitsin ama sadece bu aylık rahatlatma yapacaksa dokunma derim.
öğreniyor yavaş yavaş..İşte böyle zorluk çekerek ya öğrenecek ya da sorumsuzca yaşamaya devam edecek.
Karakterini bilmediğim için bilemiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?