düğün setim...

Seti bozdurayım mı

• Bozdur borcun varken evde dursa ne anlamı var yenisini borcun bitince alırsın

OY: 108 50,5%
  • Sakın bozdurma herşey zamanında olur borç ödenir elbet

OY: 106 49,5%

• Ankete Katılan
    214
Biz evlenirken eşimle büyük borçla evlendik
Seti bozdur teklifimi kabul etmedi gittim bozdurdum tüm borcu ben ödedim.

Hiç birşey birakmadim hepsini bozdurdum 1 TL bile borç kalmadı
3 senelik evliyim yenileri yerine geldi . Geri yeniden almasa da olurdu o borçtan kurtulma rahatlığına değer

Ben sattigima hiç uzulmemistim eğer uzuluceksen satma yerine gelmeyede bilir çünkü

ek iş mantıklı. buna bir bakayım bulabilirsem hafta sonları çalışabilirim
Tabii ki çalışabilirsin.
Anket yapanlar,marketlerde tanıtım yapanlar var.
Eşin de akşamları üç saat çalışsa emin ol toparlarsınız.
Bir daha da borç yapmayın,belli ki eşin de sen de bütçe ayarlamasını bilmiyorsunuz.

kredi evlilik için çektiğimiz kredi
benim senetle aldıklaırmda küçük ev aletleri falan
İnşallah hayırlısıyla kapatırsınız borçları ama yaza daha çok var, cepte 10 lirayla olacak iş değil, başka bir çıkış yolu bulamıyor musunuz? Keşke elinizde olanla düğün vs yapsaydınız, şimdi zorlanıyorsunuz, yazık.

böyle olacağını bilseydim çok farklı yapardım herşeyi..
ama gençlik hayalleri işte.
yaza kadar dediğimiz şöyle:
birdaha ki ay eşim ve ben zam alacağız.
eşim nerydese bin lira zam alacak (terfiden dolayı) inşallah umudumuz ve söylenilen öyle bir aksilik çıkmazsa
ben o kadar zam alamasam da bizi idare eder ve nisan gibi toparlanırız işte ama bu ay çok feciyiz

bizde çok büyük bi borçtayız şuan
satayım inşallah gelir yerine yenisi.

Borcun varken durmasının bi anlamıyo yok gerçi ev alırken bende kıyamadım çok güzeldi çok isteyerek aldım eşim de kıyamadı ama senin şuan da bozdurmam mantıklı yerine yaparsın yapmazsan ne olacak boşver bozdur ver borcuna kiranız da çok mu Allah kolaylık versin

Allah yardım etsin o zaman asla bozayım mı diye düşünmeyin. Ne var ne yok bozardım ben olsam.

Başka çaren yok.

Bunlar hep eşya borcu mu bir de merak ettim?
Neden bu kadar üst üste bindirdiniz borçları?
çünkü iki aile de yardım etmedi..
babam biraz yardım etti o da çeyiz eşyaları falan,
onun ailesi de perde halı aldılar
gelinlik damatlık eşyalar herşey için kredi çekmek zorunda kaldık bu kadar sıkışacağımızı bilmiyorduk ki.
düğünde de fazla takılmadı zaten.
işte balayına gittik krediden biraz ödedik derken kalanı kaldı

evet eşim hele hiç bilmez
hep gezmeye gidelim istiyor .. cebinde para dayanmıyor onun.

bende 3 aylık evliyim bnm de bütün altınlarım gitti. annemle babamın taktıkları duruyo
idare etcekse bozdur bence bosuna sıkıntı cekmiş olma

Altın olayına hiç takılan birisi değilim ancak seti bozdurunca zarar edicekseniz borç istemeniz daha mantıklı.4 bine aldığınız seti kaç paraya satıcaksınız zarar ne kadar olucak ? Sonra yeniden almak istiyorsunuz çünkü

yarı yarıya bile edebilir..

altini bozdurup bozdurmama sizin kararinizda ...bu ay diyelim 4000 aldiniz planlamadan mi harciyrosunuz .. paraniz yoksa yetmiyorsa hafta sonu gezmelere mi gidiyorsunuz ... cidden ben anlamyrm altin olmasa ne yapacktiniz...

1100 tl kredi çok yüksekmiş, kiranız da baya yüksek geldi bana maaşa oranla, evde değişime mi gitseniz acaba? Gerçi taşınma masrafı dünya para. Sete gelecek olursak sizi yaza kadar idare edecekse bozdur gitsin ama sadece bu aylık rahatlatma yapacaksa dokunma derim.

evet
istanbulda kiralar hep böyle
bin tlden aşağı ev bulamadım..,set içinse önce kuyumcuya danışacağım ne kadar eder diye..

konu sahibi bakin kuzenim cok altini vardi bir ev alacak kadar ..kocasiyla gezmisler altinlarin cogu gitti 30binlik altin kalmis 85bin cektiler ... simdi 1800 maasi var kocasinin her ay 1200 oduyorlar ... babasi zengindi evin icini de yaptirdi babasina guvenip aldilar...siz yiyorsunuz uzerine kimsede yardim etmiyor ...altini bozdurup o parayla gezersiniz ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…