- 3 Ekim 2007
- 14.601
- 36.408
- 1.123
- 39
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
daha evlenmeden bozdurdun bilezikleri:)Benim gibi altın takmayı sevmeyen bi insansan bozdur. Ben set istemicm evlenirken onun yerine bilezik isticem çünkü setin değeri çok dusunuyomus tabi benm amacim bozdurmak. Sende bozdur gitsin bence niye sıkıntı cekiceksinki. Ha şunu söylemek isterim. Bozdurulan hicbşey yerine konmuyor
Tabi canm araba alicam:))daha evlenmeden bozdurdun bilezikleri:)
Bende yüzüklerimi kızlarıma bırakacaktım olmadıAltına dair elimde hiçbir şey bırakmadım.
Eşimin ailesinin sözde ve nisanda taktığı setler dahil.
Hiç de umrumda olmadı ama düğün setlerim duruyor.
Onlardan ancak çok çok darda kalırsak ve başka çaremiz kalmazsa vazgeçebilirim.
Çünkü maneviyata önem veririm, iki oğlum var.
O iki seti de gelinlerime benim aile yadigarim diye hediye etmeyi hayal ediyorum.
Kimse güle oynaya bu kadar değer biçtiği şeylerini satmaz.Bende yüzüklerimi kızlarıma bırakacaktım olmadıhep hayalimdi bu yine alınır ozmana kadar saklanır ama evlilik yüzüklerinin maneviyatı bambaşka
![]()
Amin inşallah yüregimi okumuşsunuz cok duygulandım sizede evlatlarınızla saglikli hayırlı bir yaşam dilerimKimse güle oynaya bu kadar değer biçtiği şeylerini satmaz.
İhtiyacınız olmuş, cok zorda kalmışsınız ki gitmiş.
Emin olun yaptığınız şey daha hayırlı.
Maddeye anlam yükleyenler bizleriz.
İlerleyen zamanda tam da evlilik yildonumuzde belki de çok daha iyisini alacaksınız.
O davranista bulunmasaydiniz evliliginiz yurumeyebilirdi, hayatın olağan akışı için sahip olduğumuz her şeyden vazgecebilmeliyiz.
Hiç üzülmeyin, Allah kalbinize göre versin inşallah.
Amin cümlemize inşallah.Amin inşallah yüregimi okumuşsunuz cok duygulandım sizede evlatlarınızla saglikli hayırlı bir yaşam dilerim
Bence burda onemli olan bozdurdugunuzda esinizin size borc olarak gorup gormeyecegi. Ben tektasimdan setime kadar herseyimi vermistim evlendikten sonra. Esim borc bildi tekrar yapti sonra ev icin ve araba icin iki kez daha verdim ne kadar takim varsa hepsini tekrar yapti. Kac gr bilezigim kac tane yuzugum kolyem varsa borc saydi. Ama arkadaslarimdan bozduran ve sonradan esi altini ne yapacaksin yeni gelin misin diyende oldu senin benim mi var borc odedik bitti diyen de. Yani esimi iyi taniyorum kesinlikle tekrar yapar diyorsaniz bozdurun krediye faiz odemekten iyidir diye dusunuyorum. Yeni yeni modeller cikiyor belki set yerine baska takilar alirsiniz.
Onlar senin bozdurma benim bütün altinlarim gitti çok pişmanım eşime verdim borç için elimde hiçbir şey yok şimdi. Geri alınmıyor giden gelmiyor haberin olsun.Merhabalar,
Bir sorunum var danışmak istedim sizlere. 3 aylık evliyim. Çok borcumuz var ikimizde çalışıyoruz. Fakat yetmiyor. Şuan bile cebimde on liradan başka para yok.
Elimde kalan tek şey setim ve annemin bana taktığı bilezik alyans beştaş o kadar
Annemin taktığı bana hatıra ona dokunamam. Şuan borcumuzdan dolayı sıkışığız ve diğer takılırım borca gitti eşim borcumuz bittiği gibi yapacağım ben sana diyor ve borcumuz yaza kadar biter. Toparlarıznkendimizi.
Sizce setimi bozdurayım mı? Borçlara gidecek yine ve bu ay bizi idare eder biraz.
Yoksa o hatıradır herşey zamanında yapılır geri gelmez diye ellemeyeyim mi eşim bozdur demiyor ben ne dersem o olacak şuan..
Setim çok güzel. Elim bozdurmaya gitmiyor ama hiç değilse bin bin beş yüz borç kapatırız eve market alışverişi yaparız diye düşündüm.
Diğerlerinin anısı var dokunamam siz olsanız ne yapardınız
borca gidicek..Eğer borç kapatmayacaksanız ihtiyaçlara gidecekse satmayın.
yok benim dugun takilarim degildi. gunluk kullandigim zincir kolye bileklikler ve yuzuklerim calindi. en cok tek tasima uzuldum, cok onemliydi benim icin ama simdi yoklar.evde tüm dügün takilar saklanmaz ki.... kasaya niye koymadiniz
Evlilik yuzugü neyse de
O altınlar ikimizin çeyrekler paralar
Eve giren de ikimizin borç da ikimizin
Araba alınca o da ikimizin
Ev alınca o da ikimizin
Ben altınlarımi eve verince eşim bana tekrar niye altın yapıyor ben o altınları ne yapıyorum anlamadim:)