- 19 Eylül 2016
- 209
- 119
- 23
- 36
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hahaha güldürdün beni :)borçlu gezmektense altınsız gezerim ilk evlendiğimiz dönemde bizde çok sıkıştık ben çalışmıyordum ailesiyle altlı üstlü oturuyorduk ama ben bişey söyleyemedim utandım eşimde utandı çekingen bi insan biz bozdurmuştuk sonra yaparım dedi parası olunca yapmadı :) ama umrumda mı tabiki değil ben zaten altın seven bi insan değilim yani millet aç geziyo bi sürü borcu var ama elaleme ayıp olacak diye bilezik bozdurmuyo bu arada setler gerçekten fiyatının çok altına gidiyo bunu söyleyeyim ben setimi hiç beğenmediğim için ayrılmak hiç zor olmadı tabi bilezik ve diğer abuk şeyleride hepsiyle gayet iyi ayrıldım ve yüzlerini bile görmek istemiyorum![]()
kafam feci karışık evet..Yorumlar bir bozdur bir bozdurma kızın iyice kafası karıştı
Keşke bu kadar borç yapmasaydiniz,zaruri ihtiyaçlari alıp sonrasini zamana yaysaydiniz.Paraniz oldukça parça parça alirdiniz.
Misal küçük ev aletleri , kendileri küçük ama fiyatları büyük.Olmasa da olacak şeyler aslında.Keki elinizle çırpar,suyu ocakta kaynatirdiniz bir süre birseycik olmazdi.
Bunlar gibi olmasa da olur diyebileceğimiz bir sürü şey var.
Evlenirken yangından mal kaçırır gibi her şeyi yigiyoruz,sonrasi bitmeyen borçlar ve kullanılmayan bir ton ıvır zıvır eşya.
Ayağını yorganına göre uzatmak diye bir söz vardır.Siz beş parasız evlenmiş ama balayına bile gitmissiniz maşallah.
Ne diyeyim Allah yardımcınız olsun.
dua etmen bütün herşewyden daha iyi olur banayalnız kira aşırı yüksek 1100 neymiş ya nerde yaşıyosunuz siz allah kolaylık versin hayat çok zor anladığım kadarıyla seti bozdursan bile sadece bu ay rahatlayabileceksin şuan sana sadece dua edebilirim allah herkesin yardımcısı olsun
işte yarı yarıya fiyat oynar altın bu ara zirvelerde bi sor kafana yatarsa bozdurursun ama eşine destek olhahaha güldürdün beni :)
4000 tl ye aldığım ne kadar gider acaba
2 bin altı derseler asla bozdurmayı düşünmem zaten ..
bozdurmazdim yani degmez... sette cok zarar ediliyor.Merhabalar,
Bir sorunum var danışmak istedim sizlere. 3 aylık evliyim. Çok borcumuz var ikimizde çalışıyoruz. Fakat yetmiyor. Şuan bile cebimde on liradan başka para yok.
Elimde kalan tek şey setim ve annemin bana taktığı bilezik alyans beştaş o kadar
Annemin taktığı bana hatıra ona dokunamam. Şuan borcumuzdan dolayı sıkışığız ve diğer takılırım borca gitti eşim borcumuz bittiği gibi yapacağım ben sana diyor ve borcumuz yaza kadar biter. Toparlarıznkendimizi.
Sizce setimi bozdurayım mı? Borçlara gidecek yine ve bu ay bizi idare eder biraz.
Yoksa o hatıradır herşey zamanında yapılır geri gelmez diye ellemeyeyim mi eşim bozdur demiyor ben ne dersem o olacak şuan..
Setim çok güzel. Elim bozdurmaya gitmiyor ama hiç değilse bin bin beş yüz borç kapatırız eve market alışverişi yaparız diye düşündüm.
Diğerlerinin anısı var dokunamam siz olsanız ne yapardınız
Bozdursan bile yari fiyatina gider yazik degilmi kardesim bnimde tum takilarimi bozdurdu esim bi tek setim kaldi kiyamadim cunki aldigimiz fiyatin cok cok altinda fiyat vericekleri icin tabi cok sıkısinca mecbura kalinca bozulabilir .Icinnden ne geciyosa onu yap pisman olmayacagin biseyi yap borc alabilecegibiz birileri filan yokmu oyle alsanizMerhabalar,
Bir sorunum var danışmak istedim sizlere. 3 aylık evliyim. Çok borcumuz var ikimizde çalışıyoruz. Fakat yetmiyor. Şuan bile cebimde on liradan başka para yok.
Elimde kalan tek şey setim ve annemin bana taktığı bilezik alyans beştaş o kadar
Annemin taktığı bana hatıra ona dokunamam. Şuan borcumuzdan dolayı sıkışığız ve diğer takılırım borca gitti eşim borcumuz bittiği gibi yapacağım ben sana diyor ve borcumuz yaza kadar biter. Toparlarıznkendimizi.
Sizce setimi bozdurayım mı? Borçlara gidecek yine ve bu ay bizi idare eder biraz.
Yoksa o hatıradır herşey zamanında yapılır geri gelmez diye ellemeyeyim mi eşim bozdur demiyor ben ne dersem o olacak şuan..
Setim çok güzel. Elim bozdurmaya gitmiyor ama hiç değilse bin bin beş yüz borç kapatırız eve market alışverişi yaparız diye düşündüm.
Diğerlerinin anısı var dokunamam siz olsanız ne yapardınız
Borcun varmış madem bozdur,ayrıca 3 senedi ödemediğiniz için avukata verip icra takibi başlatırlar,bu sefer hem faiz biner,hem avukat ücreti çıkar 1700 olur size 5 bin belkide daha fazla.senetle alışveriş yapılan bir yere 3 aydır ödeme yapamıyorum
çünkü her ay 1100 kredi 1100 kira ödüyoruz evin marke alışverişi faturaları telefon faturaları bier hafta sonu biyere gezmeye gitmemiz derken bize hiçbir şey kalmıyor oraya da 3 aylık toplaım 1700 tl ödeme yapmam gerekiyormuş
aradım o yeri konuştumBorcun varmış madem bozdur,ayrıca 3 senedi ödemediğiniz için avukata verip icra takibi başlatırlar,bu sefer hem faiz biner,hem avukat ücreti çıkar 1700 olur size 5 bin belkide daha fazla.
Bilemiyorum işçliği fazla olabilir belki,bir kaç kuyumcuya sorun fikir alın ilk sorduğunuz yere bozdurmayın,ama bu işler hiç belli olmaz size tamam derler sonra bakmışsın vermişler icraya bu sefer avukat parası vs uğraşırsın icralık olursan kredi puanın vs bunlarda düşer eğer çalışıyorsan kredi çekmek istsen çekemezsin ,o yüzden ben olsam satar senetli yerimi kapatırdım.aradım o yeri konuştum
şuan toplam borcum 3225 tl
set o kadar eder mi acaba
Bence annenin taktığını bozdur o borcu kapat annen sana onu bir omur sakla dye almamistr altin bir yatırım ve sen bu kadar zorluk cekecegine onun evde yatmasi daha kotu hem dyon bende calisiyrm esin almasada sen alırsınaradım o yeri konuştum
şuan toplam borcum 3225 tl
set o kadar eder mi acaba