Evli olunca da düğün, bayram olacak. Eltiler konuşmuyor diye. Büyük oğlu, gelini sorun çıkarmasın diye yine yan yana getirmemek için, sorun çıkmasın diye, beni uzak tutmaya çalışacak. Hep tedirgin olacak gelmemi istemeyecek benim. Onların huzuru bozulmasın diye. Değişik insan.Evli olsanız gidin derdim de henüz nişanlısınız, böyle ortamlara girmeyin.
Evlenince ne olacak bilmiyorum ama eminim aynı tavırlar devam edecek.Gitmeyin.
Fakat kv tepkisini yanlış buldum.
Sen evlendğin zaman nolacak peki her düğünde seyranda bayramda aman sen gelme ağzımızın tadı kaçmasın mı diyecekler?
Şimdi nişanlısın evlenince düzelir diyenlere hiç kulak asma şimdi nasılsa evlenince aynısı olacak.
Her zamn seni bir adım geride görücekler.
Neyse sen mesafeni koru istenmediğin yerede gitme.
Nişanlım tarafından.Dugune sadece nişanlıniz tarafundan mi davet edildiniz. Yoksa düğün sahibi tarafindan davet aldiniz mi?
Ben de öyle yapmayı düşünüyorum. Benden rahatsız olan gelmesin olduğum yere ne diyeyim.ben olsam nişanlım istiyorsa onu yalnız bırakmaz giyinir süslenir giderdim..
Tamam haklı gitmedim diyelim. Evlenince ne olacak peki. Sürekli 'o gelmesin' modunda mı yaşayacak kv?Aynı ortamda olmanızı istemiyor haklı olarak, evli olana mı gelme desin?
Bence siz direkt savunmaya geçmeden eleştirilere bir kulak verin.
Annem dese anneme karşı gelir, tartışırım. Benden rahatsız olan insanlardan ben neden kaçayım kim rahatsızsa o gider, gelmez. Eltiyle konuşmuyoruz diye, büyük oğlu aksi sorun çıkartır diye. Kv büyük oğluyla arasının bozulmasın diye ben neden uzaklaştırılıyorum. Diğer oğlunu uzaklaştırıyor bu sefer.Onun dayısı sizin dayınız sayılırsa annesi de hali ile anneniz sayılır
Tartışma olmasın gelmesin demiş işte anneniz dese ne yaparsanız onu yapın
Yalnız düğünde Nasıl tartışma çıkar ki gidilip oturulup oynanıp gelinmeyecek mi
Bence Kv niz eltiler konuşmuyor diye etrafa rezil olurum diye istemiyor gitmenizi
Görümcem evlendi eltim de ben de düğüne gittik ama eltimle konuştuğumu hatırlamıyorum mesela
Evlenince de hiçbir yere gitmem ailesiinin.Bence gururlu ol ve gitme.
Büyük oğlundan korkuyor evleri de karşılıklı olunca bir şey diyemiyor. Şikayet edip edip yine her şeylerini yapıyor.Kayinvalide, elti ve kocasina sana karsi tavirlarinda baya baya hak veriyorum.. Ama burda kayinvalideyi yanlis buldum; sonucta o aileye gelin olarak gireceksen ister istemez dugundu, bayramdi seyrandi içlerinde olacaksin.. Yaprak dokumu hayriye hanim misali "aman agzimizin tadi bozulmasin" kafasiyla surekli birilerini birilerinden kaciracaksa; hic saglikli bi cozum degil, soyliyim.. Basta kendisi sıkıntı cekiyor hem.. Akışına birakacak en olmadi, alinan, küsen, tribe girene de gerekeni soyleyecek ve kimsenin gönlünü yapma derdine dusmeyecek..
O zaman gitmeNişanlım tarafından.
Önümüzdeki haftasonu nişanlımın akrabasının düğünü var. Benimde gitmemi istiyor.
Kayın ve elti bizimle konuşmuyor. (Geçmiş konularda vardı. Abi kardeşe düşman kesildi) Bu sebepten dolayi kv benim düğüne gelmemi istemiyormuş sanırım sorun çıkmasın diye!
Pes diyorum. Ne diyeceğimi şaşırdım. Oğlu gelini benden rahatsız diye akrabadan da beni soyutlamayı düşünmesi komik. Şeytan at yüzüğü diyor. Ama nişanlım doğru insan. Onun yanlışı yok ki!
İnadına düğüne gidesim var bir yanımda boşver diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?