Düğün Sorunu!

Evli olsanız gidin derdim de henüz nişanlısınız, böyle ortamlara girmeyin.
Evli olunca da düğün, bayram olacak. Eltiler konuşmuyor diye. Büyük oğlu, gelini sorun çıkarmasın diye yine yan yana getirmemek için, sorun çıkmasın diye, beni uzak tutmaya çalışacak. Hep tedirgin olacak gelmemi istemeyecek benim. Onların huzuru bozulmasın diye. Değişik insan.

Evlenince ne olacak bilmiyorum ama eminim aynı tavırlar devam edecek.

Aynı ortamda olmanızı istemiyor haklı olarak, evli olana mı gelme desin?

Bence siz direkt savunmaya geçmeden eleştirilere bir kulak verin.
Tamam haklı gitmedim diyelim. Evlenince ne olacak peki. Sürekli 'o gelmesin' modunda mı yaşayacak kv?
O zaman da bütün ipler kopar kv.ye karşı!

Annem dese anneme karşı gelir, tartışırım. Benden rahatsız olan insanlardan ben neden kaçayım kim rahatsızsa o gider, gelmez. Eltiyle konuşmuyoruz diye, büyük oğlu aksi sorun çıkartır diye. Kv büyük oğluyla arasının bozulmasın diye ben neden uzaklaştırılıyorum. Diğer oğlunu uzaklaştırıyor bu sefer.
Orta yolu bulamıyor. Yanlış yollar seçiyor. Kendileri bilir. O düğüne de gider oynar eğlenir gelirim. Elti de kayında beni ilgilendirmiyor. Kv.den de soğuyorum iyice.

Bence gururlu ol ve gitme.
Evlenince de hiçbir yere gitmem ailesiinin.
Bu gurusuzluk değil aslında
Dediğiniz gibi gurur yapıp gitmezsem evlenince de hiçbir Allah'ın kulu götüremez ne bayram da ne düğünde. Tamamen uzak dururum. Ben böyle olsun istemiyorum fakat kendileri beni buna itiyor.

Büyük oğlundan korkuyor evleri de karşılıklı olunca bir şey diyemiyor. Şikayet edip edip yine her şeylerini yapıyor.
Ağzımızın tadı bozulmasın modunda geziyor.

Nisanlıyken sorun yaşanmış cepheler seçilmiş bismillah! Arkadaşım dışkapıdasın daha şimdiden ne bu durum içiniz rahatmı düğünde yüz yüZe nasıl bakacaksınız ilginç

Daha onceki konulafinjzi biliyorum konuyu onunla birlestirip yorum yapicam

Daha aileye dahilolmadan ailenin iç işlerine saka adi altinda mudahil olup tatsizlik cikararak hatali oldunuz

Kv suclayip durmusdunuz evet belki agzimizin tadi bozulmasin diyerek herkesi birbirinden uzak tutmasi dogru degil ama anladigim kadariyla diger geliniyle karsilikli oturuyor ve samimiler yani basi sıkışsa cakacak kapi gibi goruyor onlari kendine dayanak olarak goruyor

Siz daha nisanlilik evresinde gozdagi vermis gibi gorundugunuz icin sizinle yakinlasmaya kirkuyor size yakin durursa diger elti araya mesafeyi koyacak aralari bozulacak eeee sizde gunun birinde bi tatsizlik yasayip araya meaafe koyunca yapayalniz kalacak

Yani sizi daha aileden gorup guvenmedigi icin sizden dolayi geliniyle papaz olmaktan korkuyor

Hakli diyemem ama mantikli

seni bu şekilde dışlamalarına izin verme.

nişanlısın ve evleniceksiniz , alışmak zorundalar yapacak bişey yok, rahatsız olan kendi gelmesin.

Ben de onceki konularinizi hatirliyorum sizi hatali buluyorum kayinvalidenizi bu zor duruma sokan da kendinizsiniz. Daha nisanliyken boylesiniz evlenince daha ustunuze vazife olmayan nelere karisirsiniz bilemem. Allah kayinvalidenize sabir versin arada kaliyor kadincagiz. Gururlu olun ve gitmeyin bence.

Gitmesen ne olur ki? Sever misin düğünü derneği? Ben nişanlımın akrabasının düğününe gitmek istemezdim mesela. Hele ki nişanlın yanında olmayacaksa

Mesleginiz 'gelin olmak' mi? Hayatta baska bir amaciniz derdiniz gayeniz bir vizyonunuz ne bileyim misyonunuz yok mu? Sizden ve konularinzdan daral geldi. Millet sizi istemiyo illa da gidecem dugune diyosunuz. Uzgunum ama bunun turkcedeki karsiligi yuzsuzluk.

Geçmiş konularınızı okudumda bence siz espri yapıp arkasından gülmeyin. Bunu sürekli yaptığınız için insanlar sizinle aynı ortamda bulunmaktan kacacaklardır. Sevmediklerinden falan değil belki ama gerginlik olan yerde bende olmak istemem.
Eltiyi kendinize rakip olarakta görmeyin. Düğüne gitmek istiyorsanız gidin istemiyorsanız gitmeyin. Sade nikah yapmak istiyorsanız yapın istemiyorsanız yapmayın.
Anlıyorum bazen bir şey batınca batıyor ve ısınamıyorsunuz. Ama bunu törpülemeye calısın yoksa onlar değil hep siz üzülürsünüz.

Daha evli bile değilken bu kadar gerilmissiniz. Üstüne birde o düğüne giderek iyice sorun çıkartacaksın. Biraz çekil köşene, sessiz kal. Evlendiğinde yaparsın düşündüklerini. Zorla kavgaya davetiye çıkartıyor gibisin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…