- 10 Ekim 2014
- 1.338
- 2.103
- 133
Belli herkes arkanda. Düğüne bile davet edilmemişsin. Eltin çalışan bir kadın isterse sosyal çevresi de olurdu. Demekki boş kalabalıktan hoşlanmıyor. Bu yüzden çatlayıp patlayacağını sanmıyorum. Otuz yaşında kadınsın şu cümlelerine bak sana mantıklı geliyor mu? Yok beni kıskanıyor yok çatlasın. Ben bile buradan bebek haberine heyecan duyarken kalbini ne kadar karartmışsin ki bela oldu filan diyorsun. Bence sen kıskançlıktan çatlamışsın. Kadın iyice yerini sağlamlaştırdı diye bakmışsın olaya. İnsan sekiz aylık bir bebekten doğmamış bir bebekten nasıl bu kadar nefret eder hayret. Nasıl olsa nişanlıyım kozlar benim elimde deyip kendine olmayan değerler biçip havadan havaya girmiş kendini ön plana çıkarmaya çalışmıştın. Ama olmadı değil mi? Şimdi sosyal medyada bile foto paylaşamayacak düğüne bile çağırılmayacak duruma geldin. Kimin tercih edildiği belli oluyor. Sürekli herkesle kavgalısın. Sendeki şu sözde espiri anlayışıyla zor geçinirsin sen. Şimdi nişanlın susuyor senin yanında gibi görünüyor olabilir ama evlendikten sonra bak bakalım nasıl olacak. Senin kendinle sorunun var yaşadığını anlayabilmek için kendine olmayan düşmanlar üretiyorsun. Yaşamla kurduğun bağ o beni kıskanıyor şu beni çekemiyor şuna bir laf ettim gibi sağlıksız şeylere dayaniyor. Bunlar olmadan yaşanabileceğini bilmiyorsun ve bu hastalıklı yaşam algına sıkıca sarılmışsın. Çevrendeki aklı başında mütevazi kişilerde istemeden senin bataklığına çekiliyor. Ama eltin naif ve akıllıymış bıçak gibi kesip atmış bağları. Ayrıca çok sirin bir aile olmuşlar.ve sen sende olmayanı kıskanıyorsun. Burada kıskan olan sensinBen değil nişanlımın sülalesindeki herkes X kişi kıskandığı için böyle davranıyor diyor.
Kv eltime bunda abartacak ne var diyor.
Boşanacağız diye kocasını korkutuyor hepsi blöf düzenbaz. Çoccuğuda yanlışlıkla olmuş. Allah çocukların uğraş demiştir ona.
Evet kıskanç ve fesat bir eltim var haset. Evlendi ev kuşu oldular. Asosyaller kıskanır tabii ki. Daha çok kıskanır. Ve bile isteye kıskanması için her şeyi yapacağım gözüne sokacağım her şeyi
Neyin ne olduğunu bütün ailesi akrabası anladı. Hepsi de beni destekliyor. Bu kadar aile faciasına döndürecek bir şey yok ortada.
Evet çocuğum olursa evin ısısı yüksek olmayacak çünkü uyku için düşük ısı yeter çocuğu boğmaya gerek yok. İyi geceler.
Ayarsız oğluna laf demediği ve ondan korktuğu için olabilir mi?Konuya kayıtsız kalamadım. Ne olursa olsun eltiniz o evin gelini siz henüz o kapıdan girmediniz. Madem bütün herkes sizi destekliyor sizin yanınızda o zaman başta kv sizin orda olduğunuzu oğlunun ve gelininin öğrenmesinden çekinmez.
Teşekkürler zahmet oldu.Belli herkes arkanda. Düğüne bile davet edilmemişsin. Eltin çalışan bir kadın isterse sosyal çevresi de olurdu. Demekki boş kalabalıktan hoşlanmıyor. Bu yüzden çatlayıp patlayacağını sanmıyorum. Otuz yaşında kadınsın şu cümlelerine bak sana mantıklı geliyor mu? Yok beni kıskanıyor yok çatlasın. Ben bile buradan bebek haberine heyecan duyarken kalbini ne kadar karartmışsin ki bela oldu filan diyorsun. Bence sen kıskançlıktan çatlamışsın. Kadın iyice yerini sağlamlaştırdı diye bakmışsın olaya. İnsan sekiz aylık bir bebekten doğmamış bir bebekten nasıl bu kadar nefret eder hayret. Nasıl olsa nişanlıyım kozlar benim elimde deyip kendine olmayan değerler biçip havadan havaya girmiş kendini ön plana çıkarmaya çalışmıştın. Ama olmadı değil mi? Şimdi sosyal medyada bile foto paylaşamayacak düğüne bile çağırılmayacak duruma geldin. Kimin tercih edildiği belli oluyor. Sürekli herkesle kavgalısın. Sendeki şu sözde espiri anlayışıyla zor geçinirsin sen. Şimdi nişanlın susuyor senin yanında gibi görünüyor olabilir ama evlendikten sonra bak bakalım nasıl olacak. Senin kendinle sorunun var yaşadığını anlayabilmek için kendine olmayan düşmanlar üretiyorsun. Yaşamla kurduğun bağ o beni kıskanıyor şu beni çekemiyor şuna bir laf ettim gibi sağlıksız şeylere dayaniyor. Bunlar olmadan yaşanabileceğini bilmiyorsun ve bu hastalıklı yaşam algına sıkıca sarılmışsın. Çevrendeki aklı başında mütevazi kişilerde istemeden senin bataklığına çekiliyor. Ama eltin naif ve akıllıymış bıçak gibi kesip atmış bağları. Ayrıca çok sirin bir aile olmuşlar.ve sen sende olmayanı kıskanıyorsun. Burada kıskan olan sensin
Yapacak bir şey yok sağlık olsun. Kaza, hastalık, ölüm harici hiçbir şekilde elimi uzatmam eşime de yardım ettirmem. Hak ettikleri davranışı görür abi yenge.Başta siZe kızmıstım önceki konularınızda ama bu sendeki elti ve kayın ne kadar fenaymış arkadaş resmen düşman olmuşlar daha şimdiden iyi bir abi-yenge olsalardı kardeşinin hatırına sizle barışırlardı.Sanki kan davası güdüyorlar ne kadar ayıp bu yaptıkları!Kv de tam kişiliksiz ağırlığını koyup abiyle kardeşi eltileri barıştırmaktan aciz!
Benimle küsseler iyi. Abi kardeşe düşman kesildi. Komedi. Kv.ye de tepki gösteriyorlar. İlginç aile ilişkileri. Anne sessiz pasif.Başta siZe kızmıstım önceki konularınızda ama bu sendeki elti ve kayın ne kadar fenaymış arkadaş resmen düşman olmuşlar daha şimdiden iyi bir abi-yenge olsalardı kardeşinin hatırına sizle barışırlardı.Sanki kan davası güdüyorlar ne kadar ayıp bu yaptıkları!Kv de tam kişiliksiz ağırlığını koyup abiyle kardeşi eltileri barıştırmaktan aciz!
ben olsam nişanlım istiyorsa onu yalnız bırakmaz giyinir süslenir giderdim..
Evli olsanız gidin derdim de henüz nişanlısınız, böyle ortamlara girmeyin.
Kayinvalide, elti ve kocasina sana karsi tavirlarinda baya baya hak veriyorum.. Ama burda kayinvalideyi yanlis buldum; sonucta o aileye gelin olarak gireceksen ister istemez dugundu, bayramdi seyrandi içlerinde olacaksin.. Yaprak dokumu hayriye hanim misali "aman agzimizin tadi bozulmasin" kafasiyla surekli birilerini birilerinden kaciracaksa; hic saglikli bi cozum degil, soyliyim.. Basta kendisi sıkıntı cekiyor hem.. Akışına birakacak en olmadi, alinan, küsen, tribe girene de gerekeni soyleyecek ve kimsenin gönlünü yapma derdine dusmeyecek..
ben gitmezdim
kv beni ben onu sevmem. beni gorunce tartisma cikartir. dugun ölum olursa ven gitmem. esimle annesi gider. zaten dugunde nde haz etmem cok iyi oluor :)
baskasinin guzel gununde serin.ruzgarlar estrip insanlarin ozel gunlerinde aksikik cikarilmaz... sebebiyetten vermektende cekinmek gerekir.
Normalde gitme derdim ama madem onlar istemiyor nişanlın istiyor git bence
Daha onceki konulafinjzi biliyorum konuyu onunla birlestirip yorum yapicam
Daha aileye dahilolmadan ailenin iç işlerine saka adi altinda mudahil olup tatsizlik cikararak hatali oldunuz
Kv suclayip durmusdunuz evet belki agzimizin tadi bozulmasin diyerek herkesi birbirinden uzak tutmasi dogru degil ama anladigim kadariyla diger geliniyle karsilikli oturuyor ve samimiler yani basi sıkışsa cakacak kapi gibi goruyor onlari kendine dayanak olarak goruyor
Siz daha nisanlilik evresinde gozdagi vermis gibi gorundugunuz icin sizinle yakinlasmaya kirkuyor size yakin durursa diger elti araya mesafeyi koyacak aralari bozulacak eeee sizde gunun birinde bi tatsizlik yasayip araya meaafe koyunca yapayalniz kalacak
Yani sizi daha aileden gorup guvenmedigi icin sizden dolayi geliniyle papaz olmaktan korkuyor
Hakli diyemem ama mantikli
Daha evli bile değilken bu kadar gerilmissiniz. Üstüne birde o düğüne giderek iyice sorun çıkartacaksın. Biraz çekil köşene, sessiz kal. Evlendiğinde yaparsın düşündüklerini. Zorla kavgaya davetiye çıkartıyor gibisin.
Dugun ne zaman? Bu dugun umarim olur konu sahibi. Sen bu kafa ile gidersen, yineliyorum cok zor...
Konuya kayıtsız kalamadım. Ne olursa olsun eltiniz o evin gelini siz henüz o kapıdan girmediniz. Madem bütün herkes sizi destekliyor sizin yanınızda o zaman başta kv sizin orda olduğunuzu oğlunun ve gelininin öğrenmesinden çekinmez.
Arkadaşlar hepimiz konu sahibine yükleniyoruz da bu kadar düşman olacak ne var arada ben onu anlamıyorum.Sanki miras kavgası vs. güdülüyo. Bence konu sahibi başta hatalıydı ancak bu kadar kin güdülecek hiç bir şey yok ortada. Hani derler ya büyüklük sizde kalsın diye ben kv sinin yerinde olsam abiyi yengeyi ikna ederdim barışın diye ne biçim insanlar bunlar ya anlayamadım.Nasıl bir nefretmiş arkadaş daha şimdiden kanlı bıçaklı olmuşsunuz.Ben abi olsam kardeşimin hatırına barışırdım.Sizinle iyi olmak zorunda değiller ancak iki kardeşin bu şekilde düşman olmaları çok yanlış.
Ben sizin yerinizde olsam nisanlima dugunu sormam bile gitmemde.Önümüzdeki haftasonu nişanlımın akrabasının düğünü var. Benimde gitmemi istiyor.
Kayın ve elti bizimle konuşmuyor. (Geçmiş konularda vardı. Abi kardeşe düşman kesildi) Bu sebepten dolayi kv benim düğüne gelmemi istemiyormuş sanırım sorun çıkmasın diye!
Pes diyorum. Ne diyeceğimi şaşırdım. Oğlu gelini benden rahatsız diye akrabadan da beni soyutlamayı düşünmesi komik. Şeytan at yüzüğü diyor. Ama nişanlım doğru insan. Onun yanlışı yok ki!
İnadına düğüne gidesim var bir yanımda boşver diyor
"Kim ne derse desin" diyosan surekli nicin konu acip fikir soruyosun? O kismi anlayamadim..Bir yanlış anlaşılma olmuş kv gelmesin dememiş. Diğer taraf sorun çıkartırsa vs diye sesli düşünmüş. Sorun yok.
Düğüne gittik. Süslendik püslendik gittik. Bol bool oynadıkkk. Bizi gören eltiler(elti+kayın) az durup çekip gittiler düğünden.
Kv aile fotoğrafına kalın gitmeyin bekleyin dedi bizi. Düğün bitimine kadar bekledik eğlendik. Nişanlı olunca böyle ortamlarda aileler(büyükler) ilgili davranıyormuş:)
Babaannesi geldi "abine hoşgeldin de" dedi nişanlıma. "Bizim düğünüz mü, neden diyecekmişim. Boşverin" dedi sinirlendi.
Kim ne derse desin benim kafamda doğru. Bu kafa ile gayet güzel evlenirim. Kan davası güder dururlar kendi kendilerine. Bizi gördükleri yerdede kaçar giderler. Çok hoş:)
Bugun kv ve annemn anneler gununu mangalla kutladk. Buna bile bahane bulur abisi kesinkendisi erkenden arkadaşına kahvaltıya gitmiş gerçi (kv söyledi)
Bir yanlış anlaşılma olmuş kv gelmesin dememiş. Diğer taraf sorun çıkartırsa vs diye sesli düşünmüş. Sorun yok.
Düğüne gittik. Süslendik püslendik gittik. Bol bool oynadıkkk. Bizi gören eltiler(elti+kayın) az durup çekip gittiler düğünden.
Kv aile fotoğrafına kalın gitmeyin bekleyin dedi bizi. Düğün bitimine kadar bekledik eğlendik. Nişanlı olunca böyle ortamlarda aileler(büyükler) ilgili davranıyormuş:)
Babaannesi geldi "abine hoşgeldin de" dedi nişanlıma. "Bizim düğünüz mü, neden diyecekmişim. Boşverin" dedi sinirlendi.
Kim ne derse desin benim kafamda doğru. Bu kafa ile gayet güzel evlenirim. Kan davası güder dururlar kendi kendilerine. Bizi gördükleri yerdede kaçar giderler. Çok hoş:)
Bugun kv ve annemn anneler gununu mangalla kutladk. Buna bile bahane bulur abisi kesinkendisi erkenden arkadaşına kahvaltıya gitmiş gerçi (kv söyledi)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?