Senin ailenle aralari nasil nisanlinin ailesinin?Büyük oğlundan korkuyor evleri de karşılıklı olunca bir şey diyemiyor. Şikayet edip edip yine her şeylerini yapıyor.
Ağzımızın tadı bozulmasın modunda geziyor.
İyi araları bir sorun yok. Mıçmıç bir ilişki yok, düzeyinde her şey. (oğlu ve gelini hariç)Senin ailenle aralari nasil nisanlinin ailesinin?
Bakın ben sürekli ortamı germiyorum.Geçmiş konularınızı okudumda bence siz espri yapıp arkasından gülmeyin. Bunu sürekli yaptığınız için insanlar sizinle aynı ortamda bulunmaktan kacacaklardır. Sevmediklerinden falan değil belki ama gerginlik olan yerde bende olmak istemem.
Eltiyi kendinize rakip olarakta görmeyin. Düğüne gitmek istiyorsanız gidin istemiyorsanız gitmeyin. Sade nikah yapmak istiyorsanız yapın istemiyorsanız yapmayın.
Anlıyorum bazen bir şey batınca batıyor ve ısınamıyorsunuz. Ama bunu törpülemeye calısın yoksa onlar değil hep siz üzülürsünüz.
Nişanlım yanımda!Gitmesen ne olur ki? Sever misin düğünü derneği? Ben nişanlımın akrabasının düğününe gitmek istemezdim mesela. Hele ki nişanlın yanında olmayacaksa
Eski konularini da okudum tamam haksizmissin ama omur boyu bunun cezasini mi cektircekler sana.Tamam eltinin konusmamak istemesini anlarimda kaynanan hep boyle mi olcak onlardan cekinecek.Nisanlin mi dedi annem gelmeni istemiyor diye.Senin icin onemli olan nisanlin seni savunabiliyor mu ona bak.
Kaynanayla guzelce konuşmaktan baska care yok gibi bu hususta.. Hani kendini yersiz yere yipratmasi, milletin gonlunu yapacağım derken herkesin iyice gerilmesi, bunlara luzum olmadigi ve akisina biraksa daha iyi olacagi vs.. Kadin da rahatlar belki.. Huzursuzluk cikmasin diye perisan olmuş zavallim arada..İyi araları bir sorun yok. Mıçmıç bir ilişki yok, düzeyinde her şey. (oğlu ve gelini hariç)
Ne yapmam lazım. Ilımlı olup her şeye peki demem mi lazım.Dugun ne zaman? Bu dugun umarim olur konu sahibi. Sen bu kafa ile gidersen, yineliyorum cok zor...
Bence aralarinda baska sorunlar var.Bu olaydandan dolayi kimse kardesiyle ipleri koparmaz olayi senin ustune atmislar gibi geldi ya da sen gidince tartisma cikti nisanlinda seni savununca kavga buyumuste olabilir.Onlari bosver cok da onemli degil kayindi eltiydi salla.Kaynanana ayri gicik oldum dugun yapmayin fotoyu atmayin bilmem ne.Buyuk oglundandolayi mi dugun yapmayin diyor acaba millete rezil oluruz diye gorunup gidecekmis ya.Bu arada ben toplasan 3-5 yakin akrabamin dugunune zorla gitmisimdir hic sevmem ama nisanliyken nisanlimin tum akrabalarinin dugunune gitmistim ve hepsi de cok eglenceli gecmisti.Dans etmek,karsilikli gulup oynamak arada salondan cikip sigara icmek koklasmak yada akrabalarin senle tanismak istemesi cok eglenceliydi.Ben olsam giderdim ama onlarla goz goze bile gelmezdim nisanlimla takilirdim.Sanırım ömür boyu sürecek. Nişanlım beni savunabiliyor. Yine de güvenemiyorum. Birebir şahit olamadım henüz. Beniz ezdirmez ama ki ben hiç ezdirmem kendimi. Kafamı karıştırıyorlar yiine de. Benden dolayı abisi kardeşine küs! Sebebi ben değilim. Bu kadar düşman olacak bir şey yok. Kardeşinin düğününe de öyle bir görünüp gidecekmiş beyfendi. Kv desen ilginç. Herkese ayrı konuşuyor gibi. Salon tuttuk diyoruz ağızz yamultuyor sanki görmüyorum. Beğenmiyor gibi. Değişik. Foto çektirmeyin abinler görmesin sorun çıkmasın der kv.
Ben sürekli kötü espri yapmıyorum, aile yaşantısı hakkkında yorumda yapmadım hiç. İstem dışı söylemiş olduğum tek şey oydu oradan büyüdü konular. Elti de kayın da umrumda değil. Kv.yi sayardım ama ondan da soğudum. Ne halleri varsa görsün diğerleri ile.
Kv yanına da gitmiyorum çok mühim şey olmadığı sürece gitmeyeceğim evine de. Hem bana sorun anlatıp duruyor hem de şikayet ettiği kişileri aşırı önemsiyor.Kaynanayla guzelce konuşmaktan baska care yok gibi bu hususta.. Hani kendini yersiz yere yipratmasi, milletin gonlunu yapacağım derken herkesin iyice gerilmesi, bunlara luzum olmadigi ve akisina biraksa daha iyi olacagi vs.. Kadin da rahatlar belki.. Huzursuzluk cikmasin diye perisan olmuş zavallim arada..
Ben cimriliğinden düğün yapmayın dediğini düşünüyorum. Diğer oğlunun düğün yaptığı salon kötüymüş bizimki biraz iyi ona bile bozulmuştur kv. Kendi kendine kıyaslar.Bence aralarinda baska sorunlar var.Bu olaydandan dolayi kimse kardesiyle ipleri koparmaz olayi senin ustune atmislar gibi geldi ya da sen gidince tartisma cikti nisanlinda seni savununca kavga buyumuste olabilir.Onlari bosver cok da onemli degil kayindi eltiydi salla.Kaynanana ayri gicik oldum dugun yapmayin fotoyu atmayin bilmem ne.Buyuk oglundandolayi mi dugun yapmayin diyor acaba millete rezil oluruz diye gorunup gidecekmis ya.Bu arada ben toplasan 3-5 yakin akrabamin dugunune zorla gitmisimdir hic sevmem ama nisanliyken nisanlimin tum akrabalarinin dugunune gitmistim ve hepsi de cok eglenceli gecmisti.Dans etmek,karsilikli gulup oynamak arada salondan cikip sigara icmek koklasmak yada akrabalarin senle tanismak istemesi cok eglenceliydi.Ben olsam giderdim ama onlarla goz goze bile gelmezdim nisanlimla takilirdim.
Kesinlikle evini uzaktan tut.Kv akilli birisine benzemiyor patavatsiz ya da ortaligi karistiran biri.Sen nisanlinla keyfine bak bosver bi daha nisanli olamayacaksiniz evlenince bugunleri ararsin.Nisanlindan emin olmadan da evlenme ilerde senin yaninda degil karsinda olursa evlilik kalmazBen cimriliğinden düğün yapmayın dediğini düşünüyorum. Diğer oğlunun düğün yaptığı salon kötüymüş bizimki biraz iyi ona bile bozulmuştur kv. Kendi kendine kıyaslar.
Elti pike takımını ben kullanmıyorum çeyize vereyim koyun demiş. Pes ya. Boş işler. Bunu da gelip bize söylüyor kv. Değişik tip. Bende acayip gıcık oldum kv.me
Nişanlımın yanında olmayı düşünüyorum. Keyfime bakarım ben.
Bakın ben sürekli ortamı germiyorum.
Bir defaya mahsustu o olan. Sürekli yapmıyorum.
Çok enteresan bir insansınız. Geçmiş konularınızı Hatırlıyorum. Elinizin ev soğuk oluyor diye hasta çocuğu ov ye getiriyorlar siz değerli soğuk çocuk için iyidir filan diyorsunuz ardından ooo buraya mı taşındı ızgara yok bebek nişanlısı uyandırır falan muhabbeti yapıyor ve ardından kişilerin alınmasına Kıskançlık adını veriyorsunuz. Çok merak ettim sürekli kıskanıldığınızı düşünme nedeninin ne ? Mesela neyinizi kıskanıyor bu elti? Birde hamileymiş ve siz bunu başkasını buldu diyemi nitelendiriyorsunuz ? Emin olun bebeği daha küçük olduğu için bir şok yaşamış olsa bile onlar iki küçük bebekli çok şirin bir aile oldular. Kocasıyla da muhabbeti iyiymiş siz baya ego yapmıştı ızgara ayol benim yüzümden boşanıyprlar filan diye ama sekiz ayda ikinci bebiş gelmiş. Kv sizi tutar diye çok beklediniz ama nafile olan size oldu. Milletin bebeğinden belaymış gibi bahsetmeye bırakın önce. Elti adına ben bile sevindim.demek küçük bir bıcır daha geliyor ha?
- Evet sürekli aynı şeyi yazıyorum "o cümleyi kurdum gülerek söyledim" kendimi anlatmaya çalıştığım için sürekli her konumda yazıyorum. Artık kendimi kalım kafalı hissediyorum.
Ben sürekli o tarz konuşmuyorum. 'Laf sokar gibi' şakalar yapmıyorum. O cümle o an kendiliğinden çıktı ağzımdan. Art niyet yok fakat karşı taraf beni tanımadığı için yanlış anladı buna okey. Ama bu kadar aile faciası haline gelecek bir şey yok.
"Çocuk gece nişanlımı rahatsız eder" cümlesi abinin kardeşe düşman olmasını gerektirmez. Bu cümle ile abi kardeşe küsemez. Beni tanımıyorlar. Kırıcı oldu o an benimle konuşmazlar anlarım. Fakat aile faciası haline getirmeye hakları yok. Aile büyükleri eltinin yanında bizden bahsedemez diye kural yok. Millete gözdağı verecek durum yok.
Özür dilenecek durumda yok. Yanliş anlaşılma var kusura bakma denir. Karşılıklı oturulur konuşulur. Önce abi kardeş konuştu mevzuyu kardeşi abiden özür diledi. Elti hanmda kardeşinin ayağına niye gidiyorsun diye ahkam kesiyor eşine. Abi kardeşe küs. Olay yeni sakinleşsinler gider konuşur diye düşindüm. Meğersem o ara elti büyütmüşte büyütmüş evde. Sonra patladı. Evimde huzurum kalmadı da boşanacağım bunlar yüzündende onlarla asla konuşmayacağım. Onların olduğu ortamda olmayacağım. Vsvsvs
Kv de nişanlıma siz gidin konuşun küçüklük sizde kalsın demiş. İyi gidelim derdi neymiş bu kadar büyütmüş dedim. Ki kendini benimle konuşmak için zorlayanda yok. Kendi kendine parlamış. Neyse hanımefendi benimle sorunu var gidelim konuşalım dedim. Gelmesim istemiyorum gelirse çeker giderim demiş. Dahada kimse beni onlarla bu sorunu konuşturamaz kendi aranızda halledin o zaman dedim.
Ben sürekli kırıcı davranmıyorum. Kirdugum tek cumle o. Kırıcı oldu evet. Fakat bu kadar buyutmezdiniz dimi siz. Benimle konuşmazdınoz olur biter.
Kusura bakmayınben sürekli aynı şeyi yazmaktan ve insanların anlamamasındam bıktım. Bu kadar aile faciası haline getirecek ne var. Ve nişanlımn akrabaları onun kıskançlıgindan bu şekilde davrandigini söylüyor. Bence sorunlu karı kocalar. Elti fesat. Buyuk ya kendi yonetecek sözde aileyi oldu!
Anlayabiliyorum çekemiyor. Kalbi de kirlenmiş. Kocayla sorunum var boşanicaz diyor hamile kalmış 8aylık bebegi varken. Allah işte al sana uğraş demistir. Ki kv yemegini kahvaltisini hazirlar onune. İse gidiyor diye. İlgiden de dusmedi. Kocasida her seyini yapar. Kendi yasantisina bakmaz. Simdi ne yapiyor sormuyorum gormuyorum bile. Kvye de gitmiyorum. Evleri karsilikli ogluyla. En son kv dogum gununu kutlayalim dedik o da buyuk oglu sorun cikarmasin fotograf paylasmayin diyor ilk verdigi tepki bu olunca kirildim. Zaten paylasmayacaktik ki elti kocasindan kardesinin hesabini silmis. Cocukca seyler. Kv.de baktim diger oglunu duusunuyor. Gelmeyecegim dedim. Oglu kv evine de gelmiyormus. Gitmiyorum o gunden beri. Benim orada olmam problem dedim. Mutlu mesut yaşarsınız oglunla gelininle dedim. Çiktim.Pastayida biraktim. Daha da kutlamam.
Babaannedeyiz, hala toplu fotograf cekecekelm dedi kv yaninda fısir fısir hemen fotograf cekme dedi halaya yine. Niye, diger oglu yok gorurse bozulur. Olduu! kvye de uyuz oluyorum. Yine sinir oldum ya.
Sorun cikmasin diye dugune gitmemi de istemiyormus pek. Oglun sorunluysa benim problemim degil. Buyukten korkuyor diye biz hareketlerimizi neden kisitlayalim lafini da soylesin.
Ben değil nişanlımın sülalesindeki herkes X kişi kıskandığı için böyle davranıyor diyor.Çok enteresan bir insansınız. Geçmiş konularınızı Hatırlıyorum. Elinizin ev soğuk oluyor diye hasta çocuğu ov ye getiriyorlar siz değerli soğuk çocuk için iyidir filan diyorsunuz ardından ooo buraya mı taşındı ızgara yok bebek nişanlısı uyandırır falan muhabbeti yapıyor ve ardından kişilerin alınmasına Kıskançlık adını veriyorsunuz. Çok merak ettim sürekli kıskanıldığınızı düşünme nedeninin ne ? Mesela neyinizi kıskanıyor bu elti? Birde hamileymiş ve siz bunu başkasını buldu diyemi nitelendiriyorsunuz ? Emin olun bebeği daha küçük olduğu için bir şok yaşamış olsa bile onlar iki küçük bebekli çok şirin bir aile oldular. Kocasıyla da muhabbeti iyiymiş siz baya ego yapmıştı ızgara ayol benim yüzümden boşanıyprlar filan diye ama sekiz ayda ikinci bebiş gelmiş. Kv sizi tutar diye çok beklediniz ama nafile olan size oldu. Milletin bebeğinden belaymış gibi bahsetmeye bırakın önce. Elti adına ben bile sevindim.demek küçük bir bıcır daha geliyor ha?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?