Düğün Sorunu!

Büyük oğlundan korkuyor evleri de karşılıklı olunca bir şey diyemiyor. Şikayet edip edip yine her şeylerini yapıyor.
Ağzımızın tadı bozulmasın modunda geziyor.
Senin ailenle aralari nasil nisanlinin ailesinin?
 
Bakın ben sürekli ortamı germiyorum.
Bir defaya mahsustu o olan. Sürekli yapmıyorum.
 
Eski konularini da okudum tamam haksizmissin ama omur boyu bunun cezasini mi cektircekler sana.Tamam eltinin konusmamak istemesini anlarimda kaynanan hep boyle mi olcak onlardan cekinecek.Nisanlin mi dedi annem gelmeni istemiyor diye.Senin icin onemli olan nisanlin seni savunabiliyor mu ona bak.
 
Dugun ne zaman? Bu dugun umarim olur konu sahibi. Sen bu kafa ile gidersen, yineliyorum cok zor...
 


Sanırım ömür boyu sürecek. Nişanlım beni savunabiliyor. Yine de güvenemiyorum. Birebir şahit olamadım henüz. Beniz ezdirmez ama ki ben hiç ezdirmem kendimi. Kafamı karıştırıyorlar yiine de. Benden dolayı abisi kardeşine küs! Sebebi ben değilim. Bu kadar düşman olacak bir şey yok. Kardeşinin düğününe de öyle bir görünüp gidecekmiş beyfendi. Kv desen ilginç. Herkese ayrı konuşuyor gibi. Salon tuttuk diyoruz ağızz yamultuyor sanki görmüyorum. Beğenmiyor gibi. Değişik. Foto çektirmeyin abinler görmesin sorun çıkmasın der kv.

Ben sürekli kötü espri yapmıyorum, aile yaşantısı hakkkında yorumda yapmadım hiç. İstem dışı söylemiş olduğum tek şey oydu oradan büyüdü konular. Elti de kayın da umrumda değil. Kv.yi sayardım ama ondan da soğudum. Ne halleri varsa görsün diğerleri ile.
 
İyi araları bir sorun yok. Mıçmıç bir ilişki yok, düzeyinde her şey. (oğlu ve gelini hariç)
Kaynanayla guzelce konuşmaktan baska care yok gibi bu hususta.. Hani kendini yersiz yere yipratmasi, milletin gonlunu yapacağım derken herkesin iyice gerilmesi, bunlara luzum olmadigi ve akisina biraksa daha iyi olacagi vs.. Kadin da rahatlar belki.. Huzursuzluk cikmasin diye perisan olmuş zavallim arada..
 
Dugun ne zaman? Bu dugun umarim olur konu sahibi. Sen bu kafa ile gidersen, yineliyorum cok zor...
Ne yapmam lazım. Ilımlı olup her şeye peki demem mi lazım.
Tamam diyelim kv üzülmesin diye gitmedim sorun çıkmasın düğünde diyelim. Sonrası!
Sadece ben bir defaya mahsus öyle kırıcı espri yaptım. Bu zamana kadar yorum dahi yapmadım aile yaşantılarına. Nişanlım dahi rahatsız olduğu konuda yanlış düşünüyor olabilirsin annen şikayet etmiyorsa karışma dedim.
Annesi de bize geldi gelinin karadı karadı gitti. EEeee ben nasıl inanayım insanlara bana geliyor geelinini karalıyor ona gidiyor hizmetini yapıyor ona da bizi anlatıyordur. Herkese ayrı tel. Gelinine hizmet eder benim için de şakayla karışık "gelsin de ev temizlesin" der. Nişanlı insanın ne işi olur ev temizliğinde senin yemeğinde.


Kafam da ne var acaba neden zor olsun?
Haklı olabilirsiniz belki de evlenemeyiz. Düğüne var daha. çok yani.
 
Bence aralarinda baska sorunlar var.Bu olaydandan dolayi kimse kardesiyle ipleri koparmaz olayi senin ustune atmislar gibi geldi ya da sen gidince tartisma cikti nisanlinda seni savununca kavga buyumuste olabilir.Onlari bosver cok da onemli degil kayindi eltiydi salla.Kaynanana ayri gicik oldum dugun yapmayin fotoyu atmayin bilmem ne.Buyuk oglundandolayi mi dugun yapmayin diyor acaba millete rezil oluruz diye gorunup gidecekmis ya.Bu arada ben toplasan 3-5 yakin akrabamin dugunune zorla gitmisimdir hic sevmem ama nisanliyken nisanlimin tum akrabalarinin dugunune gitmistim ve hepsi de cok eglenceli gecmisti.Dans etmek,karsilikli gulup oynamak arada salondan cikip sigara icmek koklasmak yada akrabalarin senle tanismak istemesi cok eglenceliydi.Ben olsam giderdim ama onlarla goz goze bile gelmezdim nisanlimla takilirdim.
 
Kv yanına da gitmiyorum çok mühim şey olmadığı sürece gitmeyeceğim evine de. Hem bana sorun anlatıp duruyor hem de şikayet ettiği kişileri aşırı önemsiyor.
Ben gittikçe kadın üzülüyor diğer oğlu ile karşılıklı olunca evi. Sorun çıkarırlar falan. Bir şeyde demiyor. Hem de Alışsınlar uzak durmama.
 
Ben cimriliğinden düğün yapmayın dediğini düşünüyorum. Diğer oğlunun düğün yaptığı salon kötüymüş bizimki biraz iyi ona bile bozulmuştur kv. Kendi kendine kıyaslar.
Elti pike takımını ben kullanmıyorum çeyize vereyim koyun demiş. Pes ya. Boş işler. Bunu da gelip bize söylüyor kv. Değişik tip. Bende acayip gıcık oldum kv.me
Nişanlımın yanında olmayı düşünüyorum. Keyfime bakarım ben.
 
Kesinlikle evini uzaktan tut.Kv akilli birisine benzemiyor patavatsiz ya da ortaligi karistiran biri.Sen nisanlinla keyfine bak bosver bi daha nisanli olamayacaksiniz evlenince bugunleri ararsin.Nisanlindan emin olmadan da evlenme ilerde senin yaninda degil karsinda olursa evlilik kalmaz
 
Bakın ben sürekli ortamı germiyorum.
Bir defaya mahsustu o olan. Sürekli yapmıyorum.

Yanlıs anlamayın art niyetli bir eleştiri değil söylediklerim. Bütün konularınıza baktım isterseniz açın bir daha okuyun . Her konunuzda bir şeyi söyleyip ardından güldüğünüzü yazmıssınız. Belki siz kötü niyetli bir şey söylemiyorsunuz ama konusmalarınız cok fazla anlam içeriyor.

Belki sorun bundan kaynaklıdır diye fikrimi belirtmek istedim.
 
  1. Evet sürekli aynı şeyi yazıyorum "o cümleyi kurdum gülerek söyledim" kendimi anlatmaya çalıştığım için sürekli her konumda yazıyorum. Artık kendimi kalım kafalı hissediyorum.
    Ben sürekli o tarz konuşmuyorum. 'Laf sokar gibi' şakalar yapmıyorum. O cümle o an kendiliğinden çıktı ağzımdan. Art niyet yok fakat karşı taraf beni tanımadığı için yanlış anladı buna okey. Ama bu kadar aile faciası haline gelecek bir şey yok.
    "Çocuk gece nişanlımı rahatsız eder" cümlesi abinin kardeşe düşman olmasını gerektirmez. Bu cümle ile abi kardeşe küsemez. Beni tanımıyorlar. Kırıcı oldu o an benimle konuşmazlar anlarım. Fakat aile faciası haline getirmeye hakları yok. Aile büyükleri eltinin yanında bizden bahsedemez diye kural yok. Millete gözdağı verecek durum yok.
    Özür dilenecek durumda yok. Yanliş anlaşılma var kusura bakma denir. Karşılıklı oturulur konuşulur. Önce abi kardeş konuştu mevzuyu kardeşi abiden özür diledi. Elti hanmda kardeşinin ayağına niye gidiyorsun diye ahkam kesiyor eşine. Abi kardeşe küs. Olay yeni sakinleşsinler gider konuşur diye düşindüm. Meğersem o ara elti büyütmüşte büyütmüş evde. Sonra patladı. Evimde huzurum kalmadı da boşanacağım bunlar yüzündende onlarla asla konuşmayacağım. Onların olduğu ortamda olmayacağım. Vsvsvs
    Kv de nişanlıma siz gidin konuşun küçüklük sizde kalsın demiş. İyi gidelim derdi neymiş bu kadar büyütmüş dedim. Ki kendini benimle konuşmak için zorlayanda yok. Kendi kendine parlamış. Neyse hanımefendi benimle sorunu var gidelim konuşalım dedim. Gelmesim istemiyorum gelirse çeker giderim demiş. Dahada kimse beni onlarla bu sorunu konuşturamaz kendi aranızda halledin o zaman dedim.
    Ben sürekli kırıcı davranmıyorum. Kirdugum tek cumle o. Kırıcı oldu evet. Fakat bu kadar buyutmezdiniz dimi siz. Benimle konuşmazdınoz olur biter.
    Kusura bakmayın ben sürekli aynı şeyi yazmaktan ve insanların anlamamasındam bıktım. Bu kadar aile faciası haline getirecek ne var. Ve nişanlımn akrabaları onun kıskançlıgindan bu şekilde davrandigini söylüyor. Bence sorunlu karı kocalar. Elti fesat. Buyuk ya kendi yonetecek sözde aileyi oldu!

    Anlayabiliyorum çekemiyor. Kalbi de kirlenmiş. Kocayla sorunum var boşanicaz diyor hamile kalmış 8aylık bebegi varken. Allah işte al sana uğraş demistir. Ki kv yemegini kahvaltisini hazirlar onune. İse gidiyor diye. İlgiden de dusmedi. Kocasida her seyini yapar. Kendi yasantisina bakmaz. Simdi ne yapiyor sormuyorum gormuyorum bile. Kvye de gitmiyorum. Evleri karsilikli ogluyla. En son kv dogum gununu kutlayalim dedik o da buyuk oglu sorun cikarmasin fotograf paylasmayin diyor ilk verdigi tepki bu olunca kirildim. Zaten paylasmayacaktik ki elti kocasindan kardesinin hesabini silmis. Cocukca seyler. Kv.de baktim diger oglunu duusunuyor. Gelmeyecegim dedim. Oglu kv evine de gelmiyormus. Gitmiyorum o gunden beri. Benim orada olmam problem dedim. Mutlu mesut yaşarsınız oglunla gelininle dedim. Çiktim.Pastayida biraktim. Daha da kutlamam.

    Babaannedeyiz, hala toplu fotograf cekecekelm dedi kv yaninda fısir fısir hemen fotograf cekme dedi halaya yine. Niye, diger oglu yok gorurse bozulur. Olduu! kvye de uyuz oluyorum. Yine sinir oldum ya.
    Sorun cikmasin diye dugune gitmemi de istemiyormus pek. Oglun sorunluysa benim problemim degil. Buyukten korkuyor diye biz hareketlerimizi neden kisitlayalim lafini da soylesin.
 
Henüz nişanlısınız. Bence gitmeye heleki davet edilmemişken gitmeye hiç gerek yok(nişanlınızın gel demesi yeterli değil). Birkaç yorumu okuyunca ben de hatırlamak için eski konunuza baktım kvnizin şu esnada gelmenizi istememesini de haklı buluyorum.
 
Çok enteresan bir insansınız. Geçmiş konularınızı Hatırlıyorum. Elinizin ev soğuk oluyor diye hasta çocuğu ov ye getiriyorlar siz değerli soğuk çocuk için iyidir filan diyorsunuz ardından ooo buraya mı taşındı ızgara yok bebek nişanlısı uyandırır falan muhabbeti yapıyor ve ardından kişilerin alınmasına Kıskançlık adını veriyorsunuz. Çok merak ettim sürekli kıskanıldığınızı düşünme nedeninin ne ? Mesela neyinizi kıskanıyor bu elti? Birde hamileymiş ve siz bunu başkasını buldu diyemi nitelendiriyorsunuz ? Emin olun bebeği daha küçük olduğu için bir şok yaşamış olsa bile onlar iki küçük bebekli çok şirin bir aile oldular. Kocasıyla da muhabbeti iyiymiş siz baya ego yapmıştı ızgara ayol benim yüzümden boşanıyprlar filan diye ama sekiz ayda ikinci bebiş gelmiş. Kv sizi tutar diye çok beklediniz ama nafile olan size oldu. Milletin bebeğinden belaymış gibi bahsetmeye bırakın önce. Elti adına ben bile sevindim.demek küçük bir bıcır daha geliyor ha?
 
Ben değil nişanlımın sülalesindeki herkes X kişi kıskandığı için böyle davranıyor diyor.
Kv eltime bunda abartacak ne var diyor.
Boşanacağız diye kocasını korkutuyor hepsi blöf düzenbaz. Çoccuğuda yanlışlıkla olmuş. Allah çocukların uğraş demiştir ona.
Evet kıskanç ve fesat bir eltim var haset. Evlendi ev kuşu oldular. Asosyaller kıskanır tabii ki. Daha çok kıskanır. Ve bile isteye kıskanması için her şeyi yapacağım gözüne sokacağım her şeyi
Neyin ne olduğunu bütün ailesi akrabası anladı. Hepsi de beni destekliyor. Bu kadar aile faciasına döndürecek bir şey yok ortada.
Evet çocuğum olursa evin ısısı yüksek olmayacak çünkü uyku için düşük ısı yeter çocuğu boğmaya gerek yok. İyi geceler.
 
Ne güzel işte gitmeyin görüşmeyin

Keşke ben de hiç gitmesem zoraki şu düğünlere:))
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…