- 20 Kasım 2018
- 13.883
- 52.356
- 598
- 35
- Konu Sahibi merveevasu
-
Yönetici İngilizcesi, bizim aklımız ermezŞş yapmayin guzelim ingilizcesine nazar bela gelecek kizin
Onu anladım da İngilizce İngilizce olalı böyle zulüm görmediShut up demek istedi :)
İngilizcede 3 aksan vardir ingiliz aksani amerikan aksani ve karadeniz aksaniShadap dedi ne demek istedi acaba
SSanırım küfür etti
Sensin o konu sahibi hahahahhahahahah
İngilizcede 3 aksan vardir ingiliz aksani amerikan aksani ve karadeniz aksani
Bunu bilmeyen de ölsün artik yani
Offfff yöneticiymiş birde kafaya bak. Millete cahil diyeceğine bir dön aynaya bak. Beyaz eşya bile almak zorunda değiller. 10 yıldır birlikteysen bir zahmet biriktirseydiniz paranızı. Ana babaya sırt dayamaya ne meraklısınız. Bir de insanlar yapmayınca suç oluyor. Hele şu son yazdıklarından sonra iyi ki paralarını senin zihniyetinde birine harcamamışlar dedirtiyorsun.
Offfff yöneticiymiş birde kafaya bak.
Millete cahil diyeceğine bir dön aynaya bak.
Beyaz eşya bile almak zorunda değiller. 10 yıldır birlikteysen bir zahmet biriktirseydiniz paranızı. Ana babaya sırt dayamaya ne meraklısınız. Bir de insanlar yapmayınca suç oluyor. Hele şu son yazdıklarından sonra iyi ki paralarını senin zihniyetinde birine harcamamışlar dedirtiyorsun.
Krize girdim ya..İngilizcede 3 aksan vardir ingiliz aksani amerikan aksani ve karadeniz aksani
Azönce konusuna destek vermeyenlere öfff cok cahilsiniz diyen birisi yazdı o kelimeyi bide o komikİngilizcede 3 aksan vardir ingiliz aksani amerikan aksani ve karadeniz aksani
o zaman durum farklı, eğer gelinin kendisi de düğün istediyse ve kayınvalidesigil bastan paralarda öderiz kızım durumumuz yok dediyse hakılılar.Enişte altınları istemiyor ki
Gelen paralarla salonu ödesek diyor
Anamlar hem eşya hem.salon kaldıramıyor diyor
Yok prensesim yok diyor
Aslinda konu sahibinden biraz destek almam gerekAzönce konusuna destek vermeyenlere öfff cok cahilsiniz diyen birisi yazdı o kelimeyi bide o komik
Meblağ 8.000 tl miymiş? Çok şaşırdım gerçekten.8.000 tl için mi bunca tantana
Yönetici İngilizcesi, bizim aklımız ermez
Onu anladım da İngilizce İngilizce olalı böyle zulüm görmedi
Yönetici İngilizcesi, bizim aklımız ermez
Onu anladım da İngilizce İngilizce olalı böyle zulüm görmedi
Meblağ 8.000 tl miymiş? Çok şaşırdım gerçekten.
ayrıca beyaz esyaları da kayınvalidesi taraf mı almıs? O zaman konu sahibi direk haksız oldu gözümde. Beyaz esyaları erkek tarafı almaz normalde kız tarafı alır
Babası sadece yatak odasıyla bulasık makinası almıs? Erkek tarafı geri kalan her seyi almıs ve hala dügün parası mı kovalıyor? Ay çok şaşırdım.Yatak odası ve bulaşık makinası babam dedi
Salon kv kp dedi
Buzdoabi fırın çamaşır bilemedim
EMEĞİ GEÇEN ARKADAŞLARA TEŞEKKÜRLERİMİ SUNARRR İYİ GÜNLER DİLERİM :)
KONU ÇOK SAPTI FARKLI YERLERE ÇEKİLDİ MÜMKÜNSE SHADAP PLEASE
Shadap?
Eşyaları bilmiyorum ama bir alıntıda okudum eşyaları almışlar diye. 8.000 tl kalmış salon borcu. Kaporasını vermişler. Bunu konu sahibi kendisi yazmış.Meblağ 8.000 tl miymiş? Çok şaşırdım gerçekten.
ayrıca beyaz esyaları da kayınvalidesi taraf mı almıs? O zaman konu sahibi direk haksız oldu gözümde. Beyaz esyaları erkek tarafı almaz normalde kız tarafı alır
Babası sadece yatak odasıyla bulasık makinası almıs? Erkek tarafı geri kalan her seyi almıs ve hala dügün parası mı kovalıyor? Ay çok şaşırdım.
dügün parasıda 8.000miş. Çok haksızlık etmiş o zaman..
merhaba,
1 ay sonra düğünümüz var ve düğün yerimizin parasını takılan paralarla ödeyeceğimize dair bir şey duydum nişanlımdan. Kendisine böyle bir şeyi istemediğimi söyledim fakat beni dinlemiyor.
Böyle bir şey ne kadar doğru bana yardımcı olun lütfen....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?