düğün sorunu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Offfff yöneticiymiş birde kafaya bak. Millete cahil diyeceğine bir dön aynaya bak. Beyaz eşya bile almak zorunda değiller. 10 yıldır birlikteysen bir zahmet biriktirseydiniz paranızı. Ana babaya sırt dayamaya ne meraklısınız. Bir de insanlar yapmayınca suç oluyor. Hele şu son yazdıklarından sonra iyi ki paralarını senin zihniyetinde birine harcamamışlar dedirtiyorsun.

Offfff yöneticiymiş birde kafaya bak. Millete cahil diyeceğine bir dön aynaya bak. Beyaz eşya bile almak zorunda değiller. 10 yıldır birlikteysen bir zahmet biriktirseydiniz paranızı. Ana babaya sırt dayamaya ne meraklısınız. Bir de insanlar yapmayınca suç oluyor. Hele şu son yazdıklarından sonra iyi ki paralarını senin zihniyetinde birine harcamamışlar dedirtiyorsun.

Valla büyük konuşmayım da benim gelinim

Yapacaksınız yapmak zorundasiniz tarzı bi yaklaşım sergilese yapmiom lan yapmiom hadi dovcen mi vurcan mi napcan derim.hahahha

Offfff yöneticiymiş birde kafaya bak.
Millete cahil diyeceğine bir dön aynaya bak.

Beyaz eşya bile almak zorunda değiller. 10 yıldır birlikteysen bir zahmet biriktirseydiniz paranızı. Ana babaya sırt dayamaya ne meraklısınız. Bir de insanlar yapmayınca suç oluyor. Hele şu son yazdıklarından sonra iyi ki paralarını senin zihniyetinde birine harcamamışlar dedirtiyorsun.

mavili kısmı melodili falan okudum rap şarkı gibi. Çok iyi olmuş :KK48:

Enişte altınları istemiyor ki

Gelen paralarla salonu ödesek diyor

Anamlar hem eşya hem.salon kaldıramıyor diyor

Yok prensesim yok diyor
o zaman durum farklı, eğer gelinin kendisi de düğün istediyse ve kayınvalidesigil bastan paralarda öderiz kızım durumumuz yok dediyse hakılılar.
dügün stresi cok baska bir sey gerçekten bende biliyorum suan icinde yasadıgım bi durum. Kayınvalidemler ellerinden ne geliyorsa yaptılar bir çöpte istemiyorlar hiçbir şeyden. Düğünü iki taraf ortak yapıyoruz hatta babam biraz daha fazla tutarın karsılayacak. Ama kayınvalidemlerde destek oldular cogu seyde nişanlıma.
Bence bunlar bastan konusulmalı karsı taraf dugune diretiyosa karsısı ödemeli, gelin diretiyosa buyuk bolumunude direttigi kadar gelin veya gelin tarafı karsılamalı.
Tuttukları salonun meblağsı belli mi? Bu kadar laf olmuş yüksek bir meblağ galiba?

Meblağ 8.000 tl miymiş? Çok şaşırdım gerçekten.

ayrıca beyaz esyaları da kayınvalidesi taraf mı almıs? O zaman konu sahibi direk haksız oldu gözümde. Beyaz esyaları erkek tarafı almaz normalde kız tarafı alır

Yatak odası ve bulaşık makinası babam dedi

Salon kv kp dedi

Buzdoabi fırın çamaşır bilemedim

Yatak odası ve bulaşık makinası babam dedi

Salon kv kp dedi

Buzdoabi fırın çamaşır bilemedim
Babası sadece yatak odasıyla bulasık makinası almıs? Erkek tarafı geri kalan her seyi almıs ve hala dügün parası mı kovalıyor? Ay çok şaşırdım.
dügün parasıda 8.000miş. Çok haksızlık etmiş o zaman..

Meblağ 8.000 tl miymiş? Çok şaşırdım gerçekten.

ayrıca beyaz esyaları da kayınvalidesi taraf mı almıs? O zaman konu sahibi direk haksız oldu gözümde. Beyaz esyaları erkek tarafı almaz normalde kız tarafı alır
Eşyaları bilmiyorum ama bir alıntıda okudum eşyaları almışlar diye. 8.000 tl kalmış salon borcu. Kaporasını vermişler. Bunu konu sahibi kendisi yazmış.

Babası sadece yatak odasıyla bulasık makinası almıs? Erkek tarafı geri kalan her seyi almıs ve hala dügün parası mı kovalıyor? Ay çok şaşırdım.
dügün parasıda 8.000miş. Çok haksızlık etmiş o zaman..

Yatak odası diyip geçmemek lazım🤭 benim yatak odam oturma odamın nerdeyse 2 katı fiyata geldi 😄 neyseki evin tüm mobilyalarını eşim ve ben aldık keyfime ve bütçeme göre istediğimi seçtim

merhaba,

1 ay sonra düğünümüz var ve düğün yerimizin parasını takılan paralarla ödeyeceğimize dair bir şey duydum nişanlımdan. Kendisine böyle bir şeyi istemediğimi söyledim fakat beni dinlemiyor.

Böyle bir şey ne kadar doğru bana yardımcı olun lütfen....

Bir evi kaba taslak dizmek bile güzel rakamlar tutuyor bunu aile karşıladı ise salona ses etmeden ödemek lazım. Mobilyaları siz alsaydınız yorumum değişirdi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X