Konu sahibesi bence biraz yanlış anlaşılmış sanırım çünkü mesele neden 8 kilo değil de 5 kilo alındığı değil de lafta herşeyin en iyisi deyip üstüne bir de fırının en iyisini alın deyip kendinin farklı davranması. Zor bir durum ama alışmaktan başka çareniz yok evlendikten sonra da onun ipiyle kuyuya inmezsiniz artık
siz de 10 yıldır sevgilisiniz ? siz atsaydınız ya köşeye para.
biz nişand birşey istemedik düğünde olur dedik.4 bayram geçti nişanlı sadece isteme ile artık bir kurban aldırdım o noktya geldik yani.ben çocuklrı için her fedakarlığı yapan bir ailede büyüdüm halada ailem ben ve kardesim için bir çok seyi erteledi.ama nişanlım tam tersi hep ailesi yüzünden maaşından haciz ödedi ve onlara destek oldu köşeye para atamadı.şuandada ufak tefek taksitleri var ve işe yeni girdi.annesi herkesin içinde oğluma birşey aldırmam düğünümü ben yapcam cocuklarım borçlu girmesin bir kaç yıl sonrada destek oluruz ik aile ev alırlar üstüne kredi çekip öderler dedi.ama yapamayacağı eyleri herkesin yanında konuşmasına vaad etmesine kızıyorum allaha şükür nişanlımında benimde kazancımız allahın izni ile yeter ama en çok nişanlım için üzülüyorum şuan işe yeni gridi eksik maaş aldığını biliyor.evladım baska şehirde ne durumda demiyor.anlyacağınız arkamızda benim babam var ve allaha şükür maddi manevi destek ve babamın yüü çok yumsak biz bişey yapmayız deseler babam ben yaparım der o derece yni.durum böyle oluncada babam herseye kosuyor ve onlar vurdumduymaz duruyor.bi evliliğin sorumluluğunu almaya hazırız evet ama iki ailede yapabilecek durumda ve yapcaklarını söylediler ama durum böyleyken kayınvalidem sürekli fikir değiştirmeler boş konuşmalar içinde ya kızlar bir kayınvalide kınaya gitmezmi bu söylenirmi ya.
merhaba kızlar daha öncede konular açtım 10 yıllık uzattan yürüttüğüm bir ilişkim var bu on yılın son 3 yılı nişanlıyız ve eylülde allah kısmet ederse düğünümüz var.nişanlım askerden 6 ay önce geldi ve 2 ay öncede benim yaşadığım ilde iş buldu yanıma yerleşti.çünkü ilişkimizin başından beri ben başka memlekete gitmem diye konuşmuştuk.ailesi nerde isterse orda yasasın dedi.kirada oturacağız ve düğün kına benim memleketimde olacak evimiz burda olacağı için.geçenlerde kayınvalidem geldi ve mobilya baktık kadın dakka bir gol bir gücümüz neye yeterse ben şukadar limit sanmıştım falan filan hemen heves kırdı.beyaz esya baktık bana sormadan tezgahtara ekonomik olan olsun diyip durdu ben çok üzüldüm.normalde sesimi çıkaramam.neyse şimdi ev tuttuk boya yapılcak ufak tefek tadilat var nişanlıma annen para yollasın diyorum söyleyemiyor.oda zaten annem düğün masraflarımı mobilyamı beyaz esyamı alacak durumu yok diyip duruyor.belki beni yadırgayacaksınız ama esas sorunum yokluk deil.kayınvalidem esnaf ve 3 yılı askındır nişanlıyız hiçmi köşeye para atmadın diye kızıyorum.ağzını açınca kendime bişey yapmam çocuklarımı evlendircem der ama lüks yasamaktan kalmaz geri.ya durumu olmayabilir ama kırıcı tavırları var.mesela benim annem ilerde sıkısırlarsa kiraya yardım ederiz diyor o ise birinin maasını kiraya verirler birininkini yerler diye akıl veriyor.ya hiç düşünmüyor bu kız çalışmazsa hamile kalsa nolcak yada tabiki ederiz demiyor.yada makina alıyoruz battaniyelerde yıkanır 8 lt.alalım diyoruz o ise ellerinde yıkasınlar ideal 5 diyor.ufak tefek ama insanın canını sıkıyor.nişanlımda zaten herseyimi yapacaklar diye ses etmiyor.kızlar bu dönem çok stresli inanın 3 ay geçsin artık diye dua eder oldum.ailem olmasa kafayı yerdim heralde.
merhaba kızlar daha öncede konular açtım 10 yıllık uzattan yürüttüğüm bir ilişkim var bu on yılın son 3 yılı nişanlıyız ve eylülde allah kısmet ederse düğünümüz var.nişanlım askerden 6 ay önce geldi ve 2 ay öncede benim yaşadığım ilde iş buldu yanıma yerleşti.çünkü ilişkimizin başından beri ben başka memlekete gitmem diye konuşmuştuk.ailesi nerde isterse orda yasasın dedi.kirada oturacağız ve düğün kına benim memleketimde olacak evimiz burda olacağı için.geçenlerde kayınvalidem geldi ve mobilya baktık kadın dakka bir gol bir gücümüz neye yeterse ben şukadar limit sanmıştım falan filan hemen heves kırdı.beyaz esya baktık bana sormadan tezgahtara ekonomik olan olsun diyip durdu ben çok üzüldüm.normalde sesimi çıkaramam.neyse şimdi ev tuttuk boya yapılcak ufak tefek tadilat var nişanlıma annen para yollasın diyorum söyleyemiyor.oda zaten annem düğün masraflarımı mobilyamı beyaz esyamı alacak durumu yok diyip duruyor.belki beni yadırgayacaksınız ama esas sorunum yokluk deil.kayınvalidem esnaf ve 3 yılı askındır nişanlıyız hiçmi köşeye para atmadın diye kızıyorum.ağzını açınca kendime bişey yapmam çocuklarımı evlendircem der ama lüks yasamaktan kalmaz geri.ya durumu olmayabilir ama kırıcı tavırları var.mesela benim annem ilerde sıkısırlarsa kiraya yardım ederiz diyor o ise birinin maasını kiraya verirler birininkini yerler diye akıl veriyor.ya hiç düşünmüyor bu kız çalışmazsa hamile kalsa nolcak yada tabiki ederiz demiyor.yada makina alıyoruz battaniyelerde yıkanır 8 lt.alalım diyoruz o ise ellerinde yıkasınlar ideal 5 diyor.ufak tefek ama insanın canını sıkıyor.nişanlımda zaten herseyimi yapacaklar diye ses etmiyor.kızlar bu dönem çok stresli inanın 3 ay geçsin artık diye dua eder oldum.ailem olmasa kafayı yerdim heralde.
Bence sen kayinvalidenin tavirlarina sinir olmussun. Biz evlenirken herseymizi kendimiz yaptik düğünümuz evimizin esyasi gelinlik damatlik vs. Kv ile kp cebinden 1 kuruş çikmadi. Ama ben hiç önemsemedim olsaydi yaparlardi dedim ta kiii kv birgun birine benim evimde esyalarimla ilgili konusurken "ev kucuk diye sunu almadik bunu almadik su esyayi surdan aldik bunu burdan" diye konusurken duyuncaya kadar. Yaaa kadin sen ne diyosun 1 kurusluk bisey almadin ama elaleme sunu aldik bunu aldik diye anlatiyosun. Delirdim yani. Sinir oldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?