Merhaba kızlar
2 ay kadar önce nişanlandık kısmetse mayıs sonunda düğünümüz var. Düğünün hemen ertesi sabah balayına gideceğiz. Eee malum düğünde takılan altın ve paraları giderken nereye bırakacağımızı şaşırdık. Nişanlım düğün sonu veya gitmeden sabah annemlere veririrz dedi o an bişey demedim sadece sizin evin kapıları çok güvenli falan değil annemlerin evi çok daha güvenli dedim öylece kaldı. Annemde aman kızım laf olur sakın bize bırakmayın dedi. Doğruyu söylemek gerekirse kayınvalidemlere çok güvenmiyorum hele ki düğün sonunda biz saymadan falan verirsek döndüğümüzde bir kısmını kesin almış olur. Şuanda yaşadığımız bazı olaylara ve hareketlere dayanarak böyle düşünüyorum

maalesef. Merak ettiğim siz nasıl yaptınız veya olsaydınız ne yapardınız? Kırıcı ve aç gözlü gibi asla görünmek istemem ama düğünümüzden tutun eşya gelinlik herşeyi nişanlım ve ben yapıyoruz. Nişanda 1 kuruş dahi harcamadılar, takacakları bileziğin parasından tutun nişan günü giyindiklerini bile nişanlım aldı. Biz zaten kendi düğünümüzün parasını kendimiz vericez onlarda etrafa oğullarına düğün yapmış gibi gösteriş yapacaklar. Birde üstüne düğünde takılanları emanet etmek istemiyorum maalesefki o güveni vermediler bana

((