Tabii canımParam yoksa esımdede yoksa isterım ne olucakki .Benım yapmamı annem istemez zaten en basta .Kadın temızlıgımı yap demıs gelmış o kadar bana soylemıs boş mu cevıreyım kadıncagazı .
Kimsenin vekili degilim. Sahsima yonelik cikarimlarda bulunmayiniz. Konu uzerinden yorum yapiniz.
Benım annemde aynını dusunur muhtemelen ama sebenını solemezdım tabıkı :)Tabii canım
Kim olsa aynısını yapar
Benim kızım gelip dese kv demin evi temizlencek ama param yok sen verirmisin diye
Ben mesela dünürüme değil temizlik için kadın, yatılı bir aşçı birde temizlik için birini ayarlardım Maaşı +Ssk’ıyla beraber, elcağızlarını sıcak sudan soğuk suya sokmasın diye uğraşırdım. Gerekirse ek iş yapar ama bunu kızımın kayinvaldetoşu için yapardım.
Konu sahibidir kesin
Degilim. Bu paranoyanin sebebi nedir merak ettim.Konu sahibidir kesin
Altını yapsınlar ama 7 çok tabıkı .Konu sahıbı kac tane istedıgını solemeöıstı.Tabıkı yapacaklar .Kayınvalıde kayınpeder gelınıne tabıkı takmalı ben 10 tane demıorum ama neye uygunlarsa tabıkı takmalı .Ayrıca abla deme hiç hoşlanmam o tarz kelımelerden .Abla cidden ne dediğini bilmiyorsun sanırım. Bi yerde kvye birşey demedim diyorsun bir yerde altını da yapsınlar bir zahmet diyorsun. He diyip geçiyorum.
MutlakaBenım annemde aynını dusunur muhtemelen ama sebenını solemezdım tabıkı :)
Sen atsana benım yerıme"anne kv bana o kadar altın taktı, sende kadının evine bi el atıver bi zahmet."
Ama iş insanların kendi çıkarlarına gelince ben duymadım yanlış anlamıştır mevzusuna getirdi .
Valla ben 21 yaşımdan beri annemden kuruş almadım hatta elimde oldukça veriyorum. Koca insan olarak anneden para almak nedir ya hem de kayınvalidenin evini temizletmek için. Ne içiyorsunuz bize de söyleyin biz de içelimGüzel yada deil?Size ne ?Ben ne dıorum sen ne dıosun kadın kapıma kadar gelıp benden yardım ıstemıs gerı mı cevıreyım bem yapamıosam bır yolunu bulurum dıorum .Nıye anneden para ıstemek çok mu kotu bısey ?Senın annen para vermıyor mu sana:)
Burda kimin annesinden bahsedıosunuz?MorAnka .!.:
Bence direk annesini yollasa kv evine temizliğe
Saçma çok şey gördüm, okudumda
Bu akşamkiler rekora koşuyor
Neöy? Anneden para isteyip kaynana evi temizletmek mi?
Ahahahdhajd
O zaman avukatısınızDegilim. Bu paranoyanin sebebi nedir merak ettim.
Param yoksa aılemden ısterım demek ıstedım :):)Sen ıcemezsın annene verdıgın paralardan paran yetmez:):)Valla ben 21 yaşımdan beri annemden kuruş almadım hatta elimde oldukça veriyorum. Koca insan olarak anneden para almak nedir ya hem de kayınvalidenin evini temizletmek için. Ne içiyorsunuz bize de söyleyin biz de içelim
Kimin acabaaa? Bi düşünelim bakalım...Burda kimin annesinden bahsedıosunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?