Dügün takıları sorunsalı

Param yoksa esımdede yoksa isterım ne olucakki .Benım yapmamı annem istemez zaten en basta .Kadın temızlıgımı yap demıs gelmış o kadar bana soylemıs boş mu cevıreyım kadıncagazı .
Tabii canım
Kim olsa aynısını yapar
Benim kızım gelip dese kv demin evi temizlencek ama param yok sen verirmisin diye
Ben mesela dünürüme değil temizlik için kadın, yatılı bir aşçı birde temizlik için birini ayarlardım Maaşı +Ssk’ıyla beraber, elcağızlarını sıcak sudan soğuk suya sokmasın diye uğraşırdım. Gerekirse ek iş yapar ama bunu kızımın kayinvaldetoşu için yapardım.

Bende evlenirken kv sordu ne istersiniz diye babam 'siz ne uygun görüyosanız onu takın taktığınızda takacağınızda sizin sonuçta' dedi. Kv kendisi önceden yapmış bileziklerimi vs ben sadece bileğime bol geldiği için o ara değiştirdim yine aynı değerinde beğendiğim modeli aldım. Bir tek set için gidip alın dedi. Onda bile baştan sordum 'anne fiyat olarak ne kadara kadar bakayım' diye. Benmi çok safmışım anlamadım ama. Bu tarz istemeler falan banada ters geliyo

Benım annemde aynını dusunur muhtemelen ama sebenını solemezdım tabıkı :)

Abla cidden ne dediğini bilmiyorsun sanırım. Bi yerde kvye birşey demedim diyorsun bir yerde altını da yapsınlar bir zahmet diyorsun. He diyip geçiyorum.
Altını yapsınlar ama 7 çok tabıkı .Konu sahıbı kac tane istedıgını solemeöıstı.Tabıkı yapacaklar .Kayınvalıde kayınpeder gelınıne tabıkı takmalı ben 10 tane demıorum ama neye uygunlarsa tabıkı takmalı .Ayrıca abla deme hiç hoşlanmam o tarz kelımelerden .

Canım sen kac tane takarlarsa haber ver:):)Merak ettım vallahı :):)

Ama iş insanların kendi çıkarlarına gelince ben duymadım yanlış anlamıştır mevzusuna getirdi .

Bu konuda çıkarları söz konusu olan tek kisi sensin.
Ne kadar bayağılaşmışsın, kendine değer biçmişsin resmen.
Haberi bile yok kadinin, eşin de halt yemis. Ailesi altin yapacaksa o ne diye tamam diyor?

Valla ben 21 yaşımdan beri annemden kuruş almadım hatta elimde oldukça veriyorum. Koca insan olarak anneden para almak nedir ya hem de kayınvalidenin evini temizletmek için. Ne içiyorsunuz bize de söyleyin biz de içelim

Valla ben 21 yaşımdan beri annemden kuruş almadım hatta elimde oldukça veriyorum. Koca insan olarak anneden para almak nedir ya hem de kayınvalidenin evini temizletmek için. Ne içiyorsunuz bize de söyleyin biz de içelim
Param yoksa aılemden ısterım demek ıstedım :):)Sen ıcemezsın annene verdıgın paralardan paran yetmez:):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…