Vay anasını satıyımmmmBirazını almışlardı
Allahim tövbeler olsun sekseEvlenmeden de çok tatil yaptığım için ben şahsen aradaki bağlantıyı kuramadımAma seks öyle mi ya
Bu teyzenin de en sonda dediği gibi
Kesme altın yasaklanmıştı sanırım mart aylarında.Ben direkt altın alırım, altın kestiriliyor gram olarak, en mantıklısı o olur. Çeyrek vs değil yani.
O zamaaann paraları yerim, gezerim, bir kısmını belki faize atarım, kafama ne eserse yaparım. Yaşlandıkça zamanın kıymetini anladım, Amanında yenmeyen paranın anlamı yok, yaşlanınca hastalıklardan yiyemiyorsun.Kesme altın yasaklanmıştı sanırım mart aylarında.
Biz kadınların genel olarak sevdiği şey tabi altındır yav şıngır şıngır Negzel ayyy içim bi hoş olduBen verilen tepkileri hiç anlamadım ya. Düğünün en güzel tarafı takılan altınlar değil mi zatenBenim açımdan 1 numara altınlar, 2 numara gelinlik giymek. Başka da umrumda olan bir kismi yoktu ya.
Hiç ilgilenmedim ya, ben de bu tepkileri görünce diyorum avel miymişimBen verilen tepkileri hiç anlamadım ya. Düğünün en güzel tarafı takılan altınlar değil mi zatenBenim açımdan 1 numara altınlar, 2 numara gelinlik giymek. Başka da umrumda olan bir kismi yoktu ya.
O kadar aynıyız kiBen verilen tepkileri hiç anlamadım ya. Düğünün en güzel tarafı takılan altınlar değil mi zatenBenim açımdan 1 numara altınlar, 2 numara gelinlik giymek. Başka da umrumda olan bir kismi yoktu ya.
Konu sahibi kendisine takılacak altınlardan bahsetmiyor ki ya. Milletin takacağı para, gram, çeyrekleri falan diyor.Biz kadınların genel olarak sevdiği şey tabi altındır yav şıngır şıngır Negzel ayyy içim bi hoş oldu
İnan ki bende ve evlendiğimde çeyrek 150 TLydi sanırsam ayrıyetten de hersey tamam olmasına rağmen hala ya bi eksik bişey kaldıysa gibi düşünmekten sanırım hiç bişey de anlamamıştımHiç ilgilenmedim ya, ben de bu tepkileri görünce diyorum avel miymişimGelinlik, düğün telaşı, alışveriş vs. neyse de acaba kaç liralık takı gelir, onları ne yapsam diye düşünmedim hiç öncesinde. Sonraki iş o, hele bir gelsin de. Ben rahatmışım herhalde.
Eşim de bunu söyledi ama o kadar bilgim yok ki gidip 1 milyonluk gram altın alıcam sanırım bu yorumlarlaDini hassasiyet haricinde (bunu önemsemiyor olabilirseniz) faize konan anapara eriyor enflasyonla yarışamıyor diye biliyorum, bence sepet yapın. Yani dolar, euro, altın, gümüş gibi seçenekler arasında bölüştürün. Biri inse biri çıkıyor zaten.
Hee biliyom ne bilim işte ayy gögnümden geçeni yazıverdim gaylıKonu sahibi kendisine takılacak altınlardan bahsetmiyor ki ya. Milletin takacağı para, gram, çeyrekleri falan diyor.
Gene başladın….Hee biliyom ne bilim işte ayy gögnümden geçeni yazıverdim gaylı
Mert Başaran diye bir ekonomi uzmanı var. O mantıklı konuşuyor gibi. Bence biraz onu izleyin. Kafanızda bir şeyler şekillenir.Eşim de bunu söyledi ama o kadar bilgim yok ki gidip 1 milyonluk gram altın alıcam sanırım bu yorumlarla
Yani bence ben rahatmışım. Düğüne misafir gibi gittim geldimHiç ilgilenmedim ya, ben de bu tepkileri görünce diyorum avel miymişimGelinlik, düğün telaşı, alışveriş vs. neyse de acaba kaç liralık takı gelir, onları ne yapsam diye düşünmedim hiç öncesinde. Sonraki iş o, hele bir gelsin de. Ben rahatmışım herhalde.
Takacak adam nikaha da getiriyor ya. O bence büyüklerin uydurması.Yani bence ben rahatmışım. Düğüne misafir gibi gittim geldimBi gelinlik aldım bi de düğün sabahı kuaföre gittim max katkım buydu. Zaten düğüne de takı gelir diye ikna ettiler
şu an hepsi düşüşte, pztesi sabah gidin karışık alın.Eşim de bunu söyledi ama o kadar bilgim yok ki gidip 1 milyonluk gram altın alıcam sanırım bu yorumlarla
Eşimin ailesini seviyorum ve güveniyorum da ama kimseye tam güven olmaz diye düğünden hemen sonrasına istemedim balayını. Önce paraları yerine yerleştirelim öyle gidelim dedimPatlatmışlar derken noldu ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?