Düğün Takılarım ve Kayınvalidem :/

demetcim çok geçmiş olsun diyim sana..eşini takdir ettim..en sonunda en son lafı söyleyebilmiş..altınlar sizin nerde istiyosanız orda saklayın..kayınvalidenden çok çekicen belliki..çocuğunuz olunca düşünemiyorum bile masraf yapılacak tabi..oğlan evlendiriyolar..siz de tonla masrafa girmediniz mi? hem de karşı tarafın yapacağını düşündüğünüz anlarda size yımadılar mı herşeyi...10 değil 20 binlik takıda taksalar laf edemezler..madem çok dokunucak tı evlendirmeyelerdi çocuklarını..doğanın kanunu bu..evlenirken masraf olur borç olur falan filan...kuyruğunu dik tut..kapını kapattın mı hepsi dışarda kalıcak..evinin içine girmelerine izin verme bu sorunların..eşin ve kendin için yaşa...hayırlı olsun

Bu takı mevzusunu önceden konuşun, ayıp olur diye düşünmeyin, gurur yapmayın, evlenen çift mi alacak yoksa masraf olduğu için damadın anası babası mı alacak konuşun, takı yönünden sıkıntı çekildiğini bildiğim için evlenmeden önce eşimle ben konuştuk takılar bize kalacak dedik öyle de oldu, olması gereken de bu olmalı zaten.

işte budur!!!!!!!!!
eşinizi gerçekten takdir ettim
kadına bak ya resmen üstüne oturacak altınların

Çok sağolun sizden aldığım gazla akşam konuyu açtım biraz ağladım üzüldüm ama sonun altınlarım bende kalıyor.Yanınada yaklaştırmayacağım kimseyi.Ertesi sabah hepsi benim hesabıma yatıyor.İçim rahat şimdi.

tebrikler, basardiniz

simdi basiniz agrimaz, pisman da olmassiniz

ooohhhhh mis

kardeşim eğer o altınları kayınvalidene verirsen unut derim sana, kadın düğünü ben yaptım bende kalacak demekle bir gece kalsın yarın vericem demiyor, o altınları alıcam bir daha da size vermiycem demeye getirmiş bence, ne annene ver ne de eşinin annesine, atın kasaya....

sakın vermeseydin ve vermede bidaha geri alamazsın.ben güvendim gezmeye giderken alın saklayım dedim 1 yıl önce bidaha da geri alamıyorum .kayınpeder vermiyor sen saklayamazsın bende kalacak ne zaman ev alırsınız o zaman çıkacak altınlar die.ama benim kocamda ailesinden yana oluyor onun için tek kalıyorum .sakın haaa sakın verme daha alamazsın.

ii gözün aydın.kimseyede verme borç altın yerine yaparız gramı gramına falan derlersede verme sakın.

benim eski kaynanam da seninki gibi dügünden sonra nevar neyok aldi evine gitti biz balayindayken hepsini bozdurup kendine pahali bileklik yaptirmis ha birde tüm evin mobilyalarini degistirmisti, aman sen sen ol sakin hadi neyse diyerek verme onlar senin hakkin, esini taktir ettim iyi demis...

mutluluklar diliyorum allah huzur dolu hayat versin size

Benim kayınpeder, kayınvalide, kaynıma birer bilezik aldık benim çektiğim krediden. Ellerine verdik bize takın diye. Yoksa hiç alamazlarmış, durumları yokmuş. Kayınpederimin bizden sonra yeğeni nişanlandı, daha nişanda bilezik taktı.

En iyisi olmuş valla. Şimdi ya takıların kalıpta üzülecektin yada takıların gidipte üzülecektin. Takıların sende kaldığına çok sevindim. Ayrıca buradaki arkadaşlar emanet ben olsam alamam ya birşey olursa filan demiş ama kayınvalidenin onları zaten saklamaya niyeti yokmuş ki. Senin durumun gibi benim babam da işçi emeklisidir, zengin değildir. Buna rağmen evimde eksik bırakmadı, oğlan evlendirir gibi evlendirdi beni. Buna rağmen anneme babama laf söyledi kayınvalidem.

Allah görüyor artık ben ne desem boş.

ya bir insan nasıl bu kadar yüzsüz olabilir?
Madem hic birsey yapmadı nasıl bu dügünü ben yaptım diye konusabiliyor böyle!

Neyseki atlatmıssınız, Mutluluklar...

Neden böyle birşey yaptınız ki?

Takmasalardı bir şey....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…