Demetciğim meraba
öncelikle hayırlı olsun, Rabbim huzurunuzu eksik etmesin
İstanbul'daki düğünde takılan takılar nerde duruyor?
bu takı meselesi çok huzur bozucu, bu sitede bile onlarca hikaye var
inanır mısın biz srf bu yüzden otele değil kendi evimize gitmeye karar verdik
yani balayına iki gün sonra başlicaz
çünkü çıkartacakları problemi az çok tahmin ettik
benim ailem asla karışmaz lafını bile etmez ama diğer taraf fena malesef
sizin de böyle bir imkanınız yok mu?
illa düğünden sonra hemen mi gitmenz gerek?
kendi evinize gideceğiniz için ailesi karışamaz çünkü altınların nerede muhafaza edileceğine
o altınlar giderse bir daha dönüşü yok haberin olsun
"düğünü ben yaptım, paraları da ben alırım" hesabı...
hep aynı mantıkla yapılmıyo mu bu konudaki edepsizlikler?
Kardeşiyle kendi arasındaki bir ilişki bu. Neden aç gözlülük olarak değerlendiriyorsunuz ki ? 40 yaşında olması, evli barklı olması v.s bunu engellemez ki.
Sizin kocam dediğiniz kişi onun kardeşi, dolayısıyla bu durum çok normal..Fıkhi olarakta, insanlık olarakta abiler-kardeşler kız kardeşlerine herzaman destek olmalılar.
''Para para diye aç aç peşimizde dolaşan '' bence çok ağır bir bakış açısı..
Onların aç olmasından daha vahim bence sizin bakış açınız..
ayy kusura bakmayın da bu cümleden öyle bıkkınlık geldi ki anlatamam "kardeşlik ilişkisi, abla-kardeş onlar vs"
nişanlım işsiz kalıp İstanbul'da yapayalnız kaldı, bu şehirde bir ben ve bir ablası vardı
ablası sahip çıkmadı aryıp sormadı bile
benim canım ailem bağırlarına bastı damatlarını iş bulup toparlanana kadar misafir ettiler
çok mu kolaydı? asla değildi ama ailem yaptı bunu
yemin ediyorum üzüntüden kardeşi hastalanıp 10 gün yataga düştü annemle ben bekledik başında
bir kere bile aramadı bir kere bile
sebep:"o erkek, başının çaresine bakar. kız olsa arardım" dedi. düşünebilyo musnuz?
sonra nişanlım çok güzel bi işe girdi, iyi bir maaşı oldu
ablası sürekli sürekli para, ev eşyası, alışveriş vs masrafı çıkardı
Allahım bi kere bile aramayan kadın günde 10 kere arar oldu
sonra ben şikayette bulunup ağlayınca kayınvalidemlerin kulağına gitti
"onlar kardeş, verecek tabi ablasına para" dedi
nasıl kinliyim anlatamam
ay demet kusura bakma konuna lap diye girdim ama inan ben de doluyum
az çok tanıyosun beni zaten
Merhaba Herkese, geçen hafta istanbulda düğünüm vardı.Bu hafta sonuda eşimin ailesinin yaşadığı şehirde olacak.Eşim ailesi ile birlikte dün sabah o şehre gidip son hazırlıklarla uğraşıyor.Şimdi bizim sorunumuz takılar.Biz oradaki düğünden sonra otelde kalacağız.Kaldığımız odada kasa var.İki tarafta kırılmasın diye takılarımızı kasaya koymaya karar verdik.Dün gece eşimle telefonda konuşurken kayınvalidem araya girip bu düğünü ben yapıyorum o gece takılar bende kalacak dedi.Eşimde biz kasada saklayacağız zaten ertesi sabahta kasa kiralayıp oraya koyacağız dedi.Kayınvalidem kıyameti kopardı.Hayır bana deseki otele güvenmiyorum altınlar bizde kalsın sabahta veririz tamam derim ama öyle demiyor neymiş düğünü o yapmış onda kalacakmış.Annemi arayıp söyledim öyle bir şey olursa rezillik çıkartırım, zaten 5 kuruş faydaları olmadı dedi ki gerçektende öyle.Eşimde bırakalım biz ne yapıyorlarsa yapsınlar yoruldum aralarında kalmaktan dedi.Ne yapacağımı şaşırdım.Kayınvalidem bu kadar ısrar edince aklıma binbir türlü şey geliyor.
Koyun kasaya istediği kadar yırtınsın töbe yaVersende çok kıymetin olmaz sakın verme [/B]
Koyun kasaya istediği kadar yırtınsın töbe yaVersende çok kıymetin olmaz sakın verme
Günaydın herkese, dün gece çok kötü şeyler yaşandı takılar yüzünden.Neyse annemle yeniden konuştum olmaz dedi.Ben onlara güvenmiyorum dedi.Annem takılar sayılsın çocuklara teslim edilsin derken kayınvalidem öyle görsüzlük mü olur gibi şeyler dedi ve kıyamet koptu.En sonunda eşimde annesine bağırarak takıları ben kasaya koyacağım kimsede karışmayacak dedi ama ben çok kırıldım resmen aileme görgüsüz dedi.Onun öncesindede kayınvalidem şöyle bir terbiyesizlik yaptı.Annen bize güvenmiyorsa sizin akrabaların taktığı takıları o alsın ama diğerleri bende kalacak demişti.Neymiş bana 10 milyarlık takı yapıyormuş.Oğlunu üzmeye ne hakkımız varmışta falan filan.Çok kırıldım inanın.Hem hiç bir şeye katkısı olmayıpta hem bu kadar çirkin konuşabilen biri.Sonuç olarak altınlarımı ben götürüyorum ama kayınvalidem artık sadece eşimin annesi benim için.Çok ah ettim.Ailemi ve beni çok kırdı.Herkes başkası olsa bu kadını çekemezdi diyor.
Günaydın herkese, dün gece çok kötü şeyler yaşandı takılar yüzünden.Neyse annemle yeniden konuştum olmaz dedi.Ben onlara güvenmiyorum dedi.Annem takılar sayılsın çocuklara teslim edilsin derken kayınvalidem öyle görsüzlük mü olur gibi şeyler dedi ve kıyamet koptu.En sonunda eşimde annesine bağırarak takıları ben kasaya koyacağım kimsede karışmayacak dedi ama ben çok kırıldım resmen aileme görgüsüz dedi.Onun öncesindede kayınvalidem şöyle bir terbiyesizlik yaptı.Annen bize güvenmiyorsa sizin akrabaların taktığı takıları o alsın ama diğerleri bende kalacak demişti.Neymiş bana 10 milyarlık takı yapıyormuş.Oğlunu üzmeye ne hakkımız varmışta falan filan.Çok kırıldım inanın.Hem hiç bir şeye katkısı olmayıpta hem bu kadar çirkin konuşabilen biri.Sonuç olarak altınlarımı ben götürüyorum ama kayınvalidem artık sadece eşimin annesi benim için.Çok ah ettim.Ailemi ve beni çok kırdı.Herkes başkası olsa bu kadını çekemezdi diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?