Annenizi neden aradınız ki ?
üstüne konmak istiyor,kesinlikle ona bırakmayın..
Çünkü biz eşimle takıları anneme teslim edecektik.O düğünden hemen sonra istanbula döneceği için kasada saklayacaktı biz gelene kadar.Bende oraya gittiğinde şaşırmasın diye arayıp haber verdim.
neden aramasın kii daha yeni evleniyor ne yapması gerektiğini kestirememesi doğal eşini de aileleri de kırmaması gerek diye düşünüyor..
Annenize vereceğinizden dolayı olmasın rahatsızlık ,sizde annenize güveniyorsunuzda kayınvalidenize mi güvenmiyorsunuz ,kimseye vermeyin kimseylede kötü olmayın önce siz onları yerleştirin sonra balayına çıkın...
Yanlış düşünür öyle düşünürse.. Bir bayan ailesini aramamlı asla..Ancak asla çözülemeyecek bir durum olur, o sırada devreye sokar ailesini..
Bunun haricinde asla ama asla annesine-ailesine yansıtmamalı hiçbirşeyi. Bu durumu bir uzmanla konuşsanız bile aynı şekilde uyarıyor..Çünkü aile kızına kıyamaz ve dolayısıyla objektif akıl veremez ve aile içinde çok biriktirir zamanla bu damada ve ailesine karşı öfkeye dönüşür v.s. Sonrasında zaman geçtikçe evlilik ilerledikçe bu patlak verir..
Evet düğünü yapacağız dediler sonra vazgeçtiler üstelik kartlar basıldıktan sonra, koltuk takımı altılar bir miktar verip gerisi öderiz dediler onuda biz ödedik.Gelinliğime kadar kendim aldım.İstanbula gelirken ufacık bir hediye bile getirmediler.Anneme gelince o evimi dayayıp döşedi, perdelerime halılarıma fırınıma ocağıma kadar.Eşime bohçalar yaptı.Hediyeler aldı.Onlar istanbula gelip 10 kişi evimde kalıp tüm eşyalarımı kullanıp bıraktıkları gibi gittiler.Şu an annem evimi temizliyor.Daha sayacak çok şey var.Sıralamaya kalksam bitmez.
Annenizi neden aradınız ki ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?