Kim ne derse desin hem kanunlarda hem de din acisindan dugunde takilan ziynetler tamamen gelinindir. Benim de dugun esnasinda berbat olaylar esliginde esimin ailesi tarafindan zorla bileziklerim alindi. Esim, agzini bile acmadi. Halbuki dugunden once konusmustuk, takilar babamda kalacakti,o benim icin saklayacak eve gecince bana verecekti. Ama o Kv, herkesi doldurarak zorla bileziklerimi aldirtti. Ben vermedim tabiki kavgalar cikti, Polis gelmesi vs. Mehri (c)alanlar hesap gunu hirsizlarla hasrolunacaklar. Musluman bir ulkede yasiyoruz ama en basitinden eski insanlar bile maddiyat derdine dusmus ne yazik ki!
Sizinle ayni hissi bende yasiyorum. Haksizliklar asla unutulamaz, hazmedilemez. Belki geri verselerdi 1 nebze icimdeki yangin sogurdu ama onu da onurlu insanlar yapar oyle degil mi? O dugun gecesi ben ailemin yanina donmustum, sonradan barisip tekrar esimle yasamaya basladim. Hemen her gunumuz tartisma ile gecti. Basiretsiz, gucsuz, ana kuzusu, kendi eksikliklerini esine siddet uygulayarak gidermeye calisan erkeklere tahammulum yok. Su an yine ailemin evindeyim ve bosanma asamasindayim.
Esinizin veya ailesinin biraz inanci varsa asil onlarin hirsiz olduklarini ayetler ile ispatlayin, belki az da vicdanlari vardir.