- 12 Temmuz 2006
- 4.899
- 9.378
- 683
- 39
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yuh artık bari adimi da yazayim da herkes bilsin... ben zaten aciklama yaptim herkes beni iyi bilsin istesem en bastan yazmazdım... konuyu silecektim baktim silinmiyor bende duzenledim istediginizi dusunun... siz cumle alem bakip tanisa da rahatsiz olmuyor olabilirsiniz ama ben oluyorum sahsen siliniyor olsaydi ya da baslik degisseydi zaten duzenlemezdim. O kadar art niyetlisiniz ki herseyi kotu algiliyorsunuz umarim basit gorenlerde yasarda beznerini iyi oluyormu bizde yorumlarizNeyse ki alıntı yapanlar var da konu açanların yorumları beğenmeyip kendilerini haklı çıkaracak şekilde yazıyı düzenlemeleri bir işe yaramıyor.
Konuyu okuyorum tamam, altta üç dört yorum misafir diyor. Dönüp bakıyorum bir şey yok. İstiyorsunuz ki herkes sizi haklı bulsun.
Yuh artık bari adimi da yazayim da herkes bilsin... ben zaten aciklama yaptim herkes beni iyi bilsin istesem en bastan yazmazdım... konuyu silecektim baktim silinmiyor bende duzenledim istediginizi dusunun... siz cumle alem bakip tanisa da rahatsiz olmuyor olabilirsiniz ama ben oluyorum sahsen siliniyor olsaydi ya da baslik degisseydi zaten duzenlemezdim. O kadar art niyetlisiniz ki herseyi kotu algiliyorsunuz umarim basit gorenlerde yasarda beznerini iyi oluyormu bizde yorumlariz
Çok var öyleleri geldikleri yetmiyor bir de yeni evlilerin evinde kalıyorlarBende yatacak yeri olmamasına rağmen, düğüne gelen akrabaya takıldım.
Kız kız herkes konuyu anlamış ben hariç şunu diyebilirim kendinizi ezdirmeyinBen konu actim daha once yine acmak istiyorum. 3.5 yil gecti ve travma oldu resmen atlatamadim. Dugune kadar aileler arasinda sorun yoktu farkli kulturler oldugu halde.. Ama esimin ailesi bilezikleri napicagimiz konusunda surekli bisyler diyordu esimin ailesi alicaklarini dusunup aileme soyledim.sadece esimle konustular esimde almaz ailem dedi.. sonra dugun gunu geldi takidan sonra ailemden kimseyi gelin odasina almadilar takilanlari da direkt bi cantaya topladilar. Dugun sonuna dogru absurd bi konudan kavga cikti.(post silinmiyor ve google da cikiyor ayrinti vermek istemiyorum) her neyse esimle evimize donduk arabayla.. . Sonra ertesi gun bileziklerimi de aldilar ustune ailen almasin diye aliyoruz Dediler bileziklerim orada kaldi ve de yillarca aileme mana bulup durdular.. . Herkes kendince hakli ama ben savununca inanmayip ustelediler illa ki, gercegi anltamadim.laf duydukca kinle doldum onlara karsi icimde bi affedememe durumu var herseyi buyutmek yerine guzelce konusulsa sanki bilmiyorum cok kirginim herkese kendi aileme de. Benim asıl sorunum unutamiyor olmam icimde gecmiyor takida muhim degil artik benim icin.. duzenleyip sunu diyecegim hala kafaya takmakla abartiyormuyum yoksa takmakta hakli miyim?
Araba almak istedik olmadi malesef bosanirsam yarisi kalirmis bana el kizina guven olurmuyumus ..bilmiyor bosanirsam bilezikler mahkeme ile bana hkalir tamamenTek senden değil oğullarından da çalmışlar. Çoktan iç etmislerdir...
Bence sen daha yolun başında 'istemem evlenmiyorum' dediğin gibi 'bunda evliliği yürütecek göz yok. Bir seneye kalmaz boşanır, olan altınlara olur' diye düşünmüşler.
Bence çözüm ; eviniz yoksa ev peşinatı, arabanız yoksa araba parası olarak eşinizin onları istemesi. Sonuçta arabayi annen çalacak demeyeceklerdir, madem bahaneleri bu , söyleyecek sozleri olmaz.
Eşine de 'eger altlarımi gasp etmeye devam ederlerse bir daha yüzümü göremezler,gitmem.gelirlerse de sen ağirlarsin,anneme giderim o gün' de.
Altınlarini alırsan ne ala, alamazsan en azindan onların nursuz suratını görmekten kurtulursun, eşin delirir ailesi için seni kırarsa da hala aile olmadığınızı ve asla olamayacağınizi görmüş olursun,daha da yılların geçmeden bosanirsin,altinlari da düğün videosunu kanıt gösterir,istersin. Altinlar gelinin hakkıdır sonuçta,vermezlerse icra ile bir şekilde alırsın.
Size bunu diyen adam kocanız olmasın lütfenAraba almak istedik olmadi malesef bosanirsam yarisi kalirmis bana el kizina guven olurmuyumus ..bilmiyor bosanirsam bilezikler mahkeme ile bana hkalir tamamen
Kendı sıleme neden kırgınsın.Konudan hiç bir şey anlamadım.Ben konu actim daha once yine acmak istiyorum. 3.5 yil gecti ve travma oldu resmen atlatamadim. Dugune kadar aileler arasinda sorun yoktu farkli kulturler oldugu halde.. Ama esimin ailesi bilezikleri napicagimiz konusunda surekli bisyler diyordu esimin ailesi alicaklarini dusunup aileme soyledim.sadece esimle konustular esimde almaz ailem dedi.. sonra dugun gunu geldi takidan sonra ailemden kimseyi gelin odasina almadilar takilanlari da direkt bi cantaya topladilar. Dugun sonuna dogru absurd bi konudan kavga cikti.(post silinmiyor ve google da cikiyor ayrinti vermek istemiyorum) her neyse esimle evimize donduk arabayla.. . Sonra ertesi gun bileziklerimi de aldilar ustune ailen almasin diye aliyoruz Dediler bileziklerim orada kaldi ve de yillarca aileme mana bulup durdular.. . Herkes kendince hakli ama ben savununca inanmayip ustelediler illa ki, gercegi anltamadim.laf duydukca kinle doldum onlara karsi icimde bi affedememe durumu var herseyi buyutmek yerine guzelce konusulsa sanki bilmiyorum cok kirginim herkese kendi aileme de. Benim asıl sorunum unutamiyor olmam icimde gecmiyor takida muhim degil artik benim icin.. duzenleyip sunu diyecegim hala kafaya takmakla abartiyormuyum yoksa takmakta hakli miyim?
yavuz hırsız ev sahibini bastırırmış ya. Altınları çalan kendileri, hala "hırsız anan hırsız anan" diyen de kendileri.Ailene hırsız diyecekler sende susup kalacaksın enteresan ...
O demedi ama drnmesine razı oldı zaten istemiyordum araba dedi ve kapattı konuyuSize bunu diyen adam kocanız olmasın lütfeneşiniz mi bunu diyor?
Karısını el kızı olarak gören biriyle bir ömrü geçirmeye kararliysaniz ne ala, ama ben bile incindim yazıyı okurken . Bu ne ya?
O demedi ama drnmesine razı oldu zaten istemiyordum araba dedi ve kapattı konuyu
zamnlar esim beni konusturmadi aman sus kavga olmasin aman sus sorun olmasin..simdide soyle ne istersen diyo zaten kizdim ben ama sonuc olarak hala icimden atamiyorum"Ailen alır, onlar hırsız" derken, "Şimdi de siz aldınız vermiyorsunuz. Şu anda hırsız gibi görünen sizsiniz." diyemediniz mi?