- 6 Kasım 2014
- 139
- 61
- 38
- Konu Sahibi selincannn
-
peki bu düğün senin de düğünün değil mi sevgili selin ?Benim düğünüm ben o zamana kendimi ayarladm diyor.
bütçe meselesi olsa açık açık söylerdi. benim canım böyle istiyor kimse karışamaz nedir yani :/Butcesi belki o tarihe musait oluyordur sordunmu ki dugun masraflarini esyalari evi nasil yapacaksiniz ailemi yardim edecek yoksa ikiniz calisipmi borca gireceksiniz
madem oyle atanmayı bıraz beklesenız daha rahat olmaz mıydıMaliye mezunuyum atamam olmuyogeçiçi çalışıyorm suan ama yaşadığımız şehirler farklı. Bana atan artık bak atanamadın ne kadar zararımız var ben nasıl idare etcem evi diyo ama çok yanlış üsluplarla. Bende istiyorm ama alım çok az oluyor. Eylülü istiyoda benim ailem o tarihte müsait değil. Akrabalar hiç kimse gelemez hepsi uzakta yaşıyo sonuçta okul dönemi. Onu anlamalı mıyım ailelere taşınmadan çözmek istiyorum stresten uyuyamıyorum bile nişan tarihi onun istemediği tarih olduğu için beni konuşturmuyor bile kimse karışmycak diyo. Çok.mu abartıyorum ailemi mi karşıma alayım bu durumda bilmiyorum
Ben o zamana kendim ayarladim diye soylemis nisanlisi demekki birsey var ya tayin yada borcu o zaman bitiyor konu sahibi bu konuda aciklama yapmamis herseyi tek basina yapacaksa kimseden destek almadan gayet normal tarihi uzatmasibütçe meselesi olsa açık açık söylerdi. benim canım böyle istiyor kimse karışamaz nedir yani :/
Peki ya atanamazsam uzar uzat nereye kadae 7 yııl dile kolay artık tahammülüm kalmadımadem oyle atanmayı bıraz beklesenız daha rahat olmaz mıydı
Bekle o zaman canim isi zora kosma ev gecindirmek hic kolay degil sende onun oldugu sehire gideceksin is bulabilecekmisin buyuk sehir mi? İkiniz calisirsaniz fazla sorun cikmaz birikiminiz yok mu hic? Birde cok israrci olma altindan kalkamayacagi yuk yukleme evlenirsiniz ama huzurunuz olmaz iki kurus kenarda olsun borc kapatalim diye 5 aylik evliyim evden ise isten eve hic birsey anlamadim evliligimden surekli kredi ode kredi karti ode kira faturalar sitkkm siyrildiMaliye mezunuyum atamam olmuyogeçiçi çalışıyorm suan ama yaşadığımız şehirler farklı. Bana atan artık bak atanamadın ne kadar zararımız var ben nasıl idare etcem evi diyo ama çok yanlış üsluplarla. Bende istiyorm ama alım çok az oluyor. Eylülü istiyoda benim ailem o tarihte müsait değil. Akrabalar hiç kimse gelemez hepsi uzakta yaşıyo sonuçta okul dönemi. Onu anlamalı mıyım ailelere taşınmadan çözmek istiyorum stresten uyuyamıyorum bile nişan tarihi onun istemediği tarih olduğu için beni konuşturmuyor bile kimse karışmycak diyo. Çok.mu abartıyorum ailemi mi karşıma alayım bu durumda bilmiyorum
Balayına bile nasıl gidelim borçlarla diyo. Düğünü de o yapmayacak altınları babası aldı zaten fazlasıyla. Düğünü de karşılayacak. Ona bir tek eşya kalıyor. Onunda zaten bir kısmını ben yapcm
Aynen öyle yapıyor nişanda onu komuşturmadım çünkü gene saçmalıyodu çok uçuk tarihler soyluyodu kendi ailesi bile karşıydu ona benim dediğim tarih oldu şimdi bu meselerde düşman banaNişan sizin zorunuzla olduğu için, düğün tarihini kendi belirlemiş olabilir. "Ona sen karar verdin, buna ben" şeklinde..!
Ya dedikleri gibi o dönem borcu bitiyor olabilir veya eylül-ekimde tatil-balayı ucuzladığı için..?
Senin birikimin yokmu?Borcu var ama kim borçsuz evleniyor ki kaç senedir çalışıyo biriktirmedi düşünmedi Çok savurgan şimdi kendi rahatı için herkesi zora sokuyor. Borcu bir aya da bitecek. kafasına koymuş ya ben ailemi karşıma alıp istemediğim halde nişanlımın yanında olcm yada onun kadar bencil düşünüp bırakcam aileler çözsün sorunu iki yol var. 2. Yoldada kendisi istemedi diye burnumdn dökecek her sorunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?