düğün tarihi sıkıntısı :(

'Atanmış olsan evliydik şimdi hemen yapardık düğünü' diyen biri

NEDEN Eylül ayını seçmiş acaba ?????

Bu kadar katı yorum yapmak istemezdim ama pis kokular var bu işte...bi kere cok uzamış çoğu şeyi tüketiyor insan zamanla..bi evin yarı eşyasını almak kalmış ona dediğinize göre bunun içinmi uzatıyomus tarihi..Allah askına sizce gerçekten istese bi ayın bile hesabını yapar mı

Temmuzda sınava girecen EYLÜL e atanıp atanmayacağın belli olacak büyük ihtimal.....bide bu taraftan düşün....

Belki düşünmüşsündürde bi yorumunda demişsin atanmasam diye evet Haklısın bu ihtimali düşün aranızdaki ilişkiyi,iletişimi,sevgiyi,onun ve senin karakterini gözden geçir ona göre evlenmeye karar ver bence....

Peki ya atanamazsam uzar uzat nereye kadae 7 yııl dile kolay artık tahammülüm kalmadı
İşte o zamana atanamazsan uzayacagını belkide biteceğini düsünüyosun HAKLISIN Da.. Bu kadar atanmaya takmıs birini sen salla gitsin

bence herkes tatilde olur diye düğünü yazın yapmak istemiyor..okullar açılınca hemen olsun de..ha ağustos ha eylül..

Kendi kendisiyle evlenmediğini belirterek vazgeçirebilirsiniz.
Sizinle evleniyor, ortak karar almak zorundasınız.

Herkese ayrı ayrı çook teşekkür ederim. Onun yapacağı bir eşya evet düğün salon parasınu babası karşılayacak zaten sıkıntı yok. Ama onun saygısı kalmamış. Ben biran önce evlenip kurtulmak isterken o eylül yada kasım diyor mantıklı olan yazın herkes için uygun. Sadece kendi kafasında belirlemiş kendi bile mantıklı sebep söylemiyor. Nasıl ev geçindircem tek atam deyip duruyor üzerimdeki baskıyı anlatamamm okdar çok soğuduk ki ayrı şehirlerdeyiz nişandan sonra bir rahatlama oldu ne eski aşk ne de heves kaldı. Evlenmek istemesinden yana şüphem yok. Ben bu saygıyı sevgiyi yeniden toparlayabilir miyim. Ben kabullensem bile aileler sorun çıkaracak hiç hayır görünmüyo. atanmamı istiyo ama çalşmak için moralde bırakmıyo ne zormuş idare etmek. Bitirmeye cesaretim yok çok iyi düşünmeliyim. Emrivaki nasıl bi düşüncesizlik hiçe saymazlık farkına vardım çaresizim...

Yok diyor zaten bi süre sonra yerde bulamayız salonlarda. Ayrı şehirlerdeyiz hiç birşey yapamıyorum. Kimseye anlatamıyorum. Anneme anlatsam babam duysa kıyametler kopar. Sonra nişanlım benim üstüme gelir. Bana anlatsaaa gerçekten anlarım ama anlatma gereği bile duymuyor hep erteliyor konhsmayı kapatıyo sinirleniyo. Rest çeksem olan bana olur gene diye düşünüyorm istediği tarihe zaten düğün ertelenir yer bulamayacafmzdan. Benim ikna etmem lazım yada göze almam lazım.herşeyi bu bikaç gün içerisinde belirlenecek konusacak kaçamayacak. Dualarınızı eksik etmeyin

gülüyorum ağlanacak halime.

sana hem çok ters, hem çok benzer bi durumdayım.

benim ilişkim 9 yıllık ve nişanlı da değilim.

sevgilim askerden eylülde geldi, o askerdeyken mayısta nişan, kasımda düğün diye kararlaştırdık çünkü ikimiz de çılgınlar gibi sonbahar düğünü istiyorduk.

aileler bir araya gelince kıyamet koptu. annem "gençler kasım düşünmüşler" diyor, onun annesi "aralıkta nişan olsun haziranda düğün yapalım" diyor. "yazın olmasın" diyorum, "o zaman mayısta düğünü yapalım" diyorlar.

yaz düğünü hiç istemedim ben. vıcık vıcık sıcak. yazın kimse yok herkes tatilde. eylül bari olsun diyorum o da kabul edilmiyor.

konunu okuyunca gülsem mi ağlasam mı bilemedim.

Alla

ALLAH yardımcın olsun. Gerçekten çok stresli işler hiç tatlı telaşlar değil. Hayattan soğudum resmennn:)

Kesinlkle ortak karar verilir :) düşünceler soylenir gelinin hazır olduğu tarihte erkek trafı hazır olmak zornda işte illa sorun çıkaracaklar.

bu işler bu kadar zor olmamalı ya. bazen düşünüyorum, çok uzun çıktık diye evlenmeyi çok istedik çok düşündük de allah belamızı mı verdi acaba?

Uzun yıllar sonrası herşeyin suyu çıkıyo tabi herkes rahat herkesin herkese sözü geçiyo nasıl olsa çantada keklik. Ayy vardır bunlardada bir hayır. Bir sene sonraya uçmak istiyorumm evlenene kadar rahat yok belli!

Çok mantıklı aslında ama ya nişanlıö duyarsa çünkü ailesi zaten benim yanımda onun üstüne gidecekler

Oldu da hiç atamanız olmadı ev hanımı oldunuz ne olacak sürekli başına mı kakacak nişanlın maddiyata düşkün mü yoksa borçtan mı korkuyor ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…