- 4 Eylül 2014
- 1.356
- 3.833
- 128
- Konu Sahibi selincannn
-
İşte o zamana atanamazsan uzayacagını belkide biteceğini düsünüyosun HAKLISIN Da.. Bu kadar atanmaya takmıs birini sen salla gitsinPeki ya atanamazsam uzar uzat nereye kadae 7 yııl dile kolay artık tahammülüm kalmadı
Kızlar Allah aşkına kafayı yemek üzereyim. Nişanlım kendi kafasına göre bize hiç uymayan bir düğün tarihi belirlemiş kafasında. Koskoca yaz tatili geçecek okullar açıldığı tarih eylül ayında olacak diyor. Mantıklı hiç bir açıklaması yok. Ben öyle istiyorm kimse karışamaz diyor. Annesi ve babası ayrı ikisini de takmıyo annesi erken olsun istiyo. Benim düğünüm ben o zamana kendimi ayarladm diyor. Ailem duysa kötü seyler olacak. Dayatma resmen ağustos olsun istiyorum o bile geç 7 yıldır görüşüyoruz artık kaldıramıyorum çok asi annesi babasının ayrı olması psikolojisi iyi değil biliyorm. 7 yılın hatrı var. Kasım ayından bile bahsediyor kendisi öğretmen çpk şükür maaşı var. Nasıl vazgeçirebilitim ne yapmaşıyım bi akıl lütfenn hergün kavgasını ediyoruznişan tarihinde ben ona sordum onu da ertelşyodu ama artk sabredemedim yaptık ona d kızgın hala
Maaşı var aylık hesabına yatan daha ne istiyo demek"kendisi öğretmen çpk şükür maaşı var." derken??
gülüyorum ağlanacak halime.
sana hem çok ters, hem çok benzer bi durumdayım.
benim ilişkim 9 yıllık ve nişanlı da değilim.
sevgilim askerden eylülde geldi, o askerdeyken mayısta nişan, kasımda düğün diye kararlaştırdık çünkü ikimiz de çılgınlar gibi sonbahar düğünü istiyorduk.
aileler bir araya gelince kıyamet koptu. annem "gençler kasım düşünmüşler" diyor, onun annesi "aralıkta nişan olsun haziranda düğün yapalım" diyor. "yazın olmasın" diyorum, "o zaman mayısta düğünü yapalım" diyorlar.
yaz düğünü hiç istemedim ben. vıcık vıcık sıcak. yazın kimse yok herkes tatilde. eylül bari olsun diyorum o da kabul edilmiyor.
konunu okuyunca gülsem mi ağlasam mı bilemedim.
ALLAH yardımcın olsun. Gerçekten çok stresli işler hiç tatlı telaşlar değil. Hayattan soğudum resmennn:)
Kesinlkle ortak karar verilir :) düşünceler soylenir gelinin hazır olduğu tarihte erkek trafı hazır olmak zornda işte illa sorun çıkaracaklar.ben resmen yıldım ya. "düğün tarihini kız evi verir ben böyle şey duymadım" diyorum ama yok.
Kesinlkle ortak karar verilir :) düşünceler soylenir gelinin hazır olduğu tarihte erkek trafı hazır olmak zornda işte illa sorun çıkaracaklar.
Çok mantıklı aslında ama ya nişanlıö duyarsa çünkü ailesi zaten benim yanımda onun üstüne gidecekler
Oldu da hiç atamanız olmadı ev hanımı oldunuz ne olacak sürekli başına mı kakacak nişanlın maddiyata düşkün mü yoksa borçtan mı korkuyor ?Evet bunu hiç düşünmemiştim. Hevesi yok herkes biran önce olsun bitsin ister bu bahanelerde. Sözü de ben istemiyodum düğüne yakın olsun diyodum kendisi zorladı benim ablamlarla görüşmüş habersiz ablamlar babama soylemş herşey benim dışımda olmştu sözden sonra kafasında hep saçma tarihler belirledi çok rahat düşünmüyo beni. Evlenmek istiyo sürekli kızıyo atanmış olsan evliydik simdi hemen yapardık düğğnü diye. Maddiyat mı korkutuyo bilmiyorum ki çıkamıyorum işin içinden. Ben o yüzden sözü düğüne yakın istitodum mayısta söz temmuzda nişan oldu
Kız evine de vermez kız verir, köylerde bile kıza sorulur ki adet dönemine gelmesin diye .ben resmen yıldım ya. "düğün tarihini kız evi verir ben böyle şey duymadım" diyorum ama yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?