düğün tarihi sıkıntısı :(

bi bitmediniz gitti evleneyimde sorun cikmasinda gerisini bosver evlilikten baska gozunuz birsey gormuyor saniyorsun birgunluk birsey o dugun gelip geciyor bir evleneyimde diye takla attiginiz icin gormezden geldiginiz hersey onunuze cikiyor goze batiyor mutsuzluk oluyo bunun adi ne asktan korluk nede kader evlenmek icin evleniyorsunuz sadece

sizin gibi üsluplular oturduğu yerden anlamadan ahkam kesenlerde bitmedi gitti. benim 7 yılımı verdiğim biri yeri geldiğinde herşeyi de göze alırım eyvallahım olmaz ama en ufak hatasında da terk edip gitmem çünkü mutluyum onunla sevdiğim adam beni mutlu eden adam hayallerimdeki adam. evlilikle gözüm tutuşsaydı 3 yıldır mezunum ilk senemde evlenirdim ailesi dünden razı bu seneye erteleyen bendim nişanlım sadece ay ertelemesi yaptı sonra düzeltti. bazen insanlar hata yapabiliyo tabiki karşılıklı alttan almalar olacak. bu kadar yargılayıcı olmasaydınız keşke. evlenmek için evleniyomuşum okdr kesn ve net yani öyle mi yorm yapmayı bilmyosanz yapmayn insanlarn sinirlerni zıplatmann alemi yok

Bu adam seninle sevdiği için değil de "evlilik hayatın bir parçası bulmuşken bir kız evleneyim" havasında olduğu için evleniyor sanırım baksana sırf sen çalışmıyorsun diye ezikliyor üstüne "atan bir an önce de maddi destek ol " modunda. Kadının kendi ayakları durması, çalışması gerektiği düşüncesinde bir insanım ama evlenen bir erkeğin de eşinin maddi varlığı hakkında bu kadar yorum yapmasını doğru bulmadım. İş bulana kadar ev hanımı olursun o da evi geçindiren olur. Biraz idareli harcarsınız ama idare de edersiniz. Düğün tarihinin ne olacağı konusunda tek başına karar alamaz, siz bir çiftsiniz ve ömür boyu birlikteliğiniz konusunda istişare halinde olmalısınız. Düğün onun da senin değil mi? Ayrıca büyüklere de danışılır, kararı siz verirsiniz ama usulen de bir konuşma yapılmalı. Yedi yıl uzun bir zaman dilimi ama evlendikten sonra ne yedi yıllarınız gidecek birlikte. O yüzden iyi düşün taşın hatta sor bakalım neden ortak karar almıyoruz diye cevabı ne olacak çok merak ediyorum.

kuzum zaten içi rahat etmemiş ve benim istediğim tarihe yer ayırtmış bana da süpriz yapmış. sebebini sorduğumda senin sınavın vardı zora gir istemedim rahat rahat evi dizelim istedim yoksa bende artk sabredemyorm oldu. atanma meselemde 4 yıla girdim mezun olalı biraz gayret edip çalışsam başarırım ama rahatlığımdan ötürü sinirleniyo ders çalış daha rahat bir hayat sürelim amacı. onda da sabır kalmadı her sene erteliyorm. kendi ailem bile kızıyo rahatlığıma elimde işim varken özel sektörde asgari ücrete çalşyorm onu istediği devlete atanıp rahat etmem e herşey para evimizi de güzel geçindirirz diyo bence sonuna kadar haklı bazen sinirlip baskı yapmasa

Bizde nişanlanınca böyle şeylerde kavga edecek miyiz acaba :) Konu dışı oldu biraz kusura bakmayın , hayalini edince gülümsedim sadece.
Anlaşmışsınız sevindim. Hayırlısı olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…