düğün tarihi sıkıntısı :(

Evet bunu hiç düşünmemiştim. Hevesi yok herkes biran önce olsun bitsin ister bu bahanelerde. Sözü de ben istemiyodum düğüne yakın olsun diyodum kendisi zorladı benim ablamlarla görüşmüş habersiz ablamlar babama soylemş herşey benim dışımda olmştu sözden sonra kafasında hep saçma tarihler belirledi çok rahat düşünmüyo beni. Evlenmek istiyo sürekli kızıyo atanmış olsan evliydik simdi hemen yapardık düğğnü diye. Maddiyat mı korkutuyo bilmiyorum ki çıkamıyorum işin içinden. Ben o yüzden sözü düğüne yakın istitodum mayısta söz temmuzda nişan oldu

Dügün seninde dugunun , Ne demek benim dugunum kendim berlilicem..

Demekki evlenseniz tum kararlari kendisi alacak...
Simdiden sana saygi duymuyor demekki.

ay hayaljndir eylül ayı düğün icin.. bence olumlu dusun ha bi at once ha bi ay sonra sonbahar yaz mevsimisinden cok cok iyi bence düğün icinn :) sevgiler

Tatlım ben de çalışmıyorum okuyorum nişanlım bir kez bile bununla ilgili bir şey söylemedi aksine ben hep çalışsam daha iyi olurdu şeklinde düşünüyorum söylüyorum.nerde yaşıyorsun bilmiyorum küçük yerde yasıyorsanız tarih almazsanız birçok yer dolu oluyor Ramazan sebebiyle bu defa ister istemez o tarihlere kalacaksınız.biz tarihimizi cok önce aldık buna rağmen dolu günler vardı.inş en kısa sürede halledebilirsiniz

7 yılın hatrı var diye mi evleneceksin... garipsiniz... daha tarihi bile sormuor bunun evi eşyası salonu,evlndikten sonra işi gücü faturası alışverişi. O karsr verir siz uygularsınız srtık.birde diyorsunuz ağzınızla asi laf dinlemez psikolojisi bozuk die. Bile bile lades sizinki haberiniz olsun

atanmazı bu kadar kafaya takmış,hiç sevmem bu erkek tipini, atama şansınız olmasa belkide size yol vericekti zamanında, nişanlınız duygusallıktan çoktan çıkmış,mantığa çalışıyor kalbi ve aklı bence

Nişanlısına yani müstakbel eşine söz hakkı tanımaz ve büyük sözüne itibar etmez biriyle evlilik.
Allah yardımcın olsun ne diyim.

e seninde düğünün ama hem annesi babası ayrı diye de böle bi psikoljiye girdi haklı diye bişey yok eğer varsa benim de annem babam ayrı bende istediğimi dayatayım nişanlıma biz kadınlar olarak hep duygusal düşünüyoruz ama bnce öyle dediğim dedik tavır takınmasına izin verme

Her seyi gecelim cok asi diyorsunuz. Kac senenin hatiri olursa olsun iyi dusunun derim. Sonra daha uzun yillar uzulmektense..

senin nişanlı bende olsa yüzüğü eline veririm evlat olsa sevilmez bu ne yahu sana çalışmıyosun diye baskı yapıyo senden gelecek parayı kolluyo sanki tek evleniyomuş gibi ben o tarihi belirledim diyo seni iplemiyo ki bu adam evlendiğimizde ben de atanmamıştım hiç de sorun olmadı eşim istersen çalışma sen bilirsin dedi bana göre normali de budur

düğün tarihini ben belirledim
malum regl tarihiyle çakısmasın diye , eşime de uydu o şekilde belirledik
kafasına göre belirlemesi hiç normal değil , mantıklı nedeni olsa neyse

farkında mısınız ömrünüz boyunca hayatınıza o karar verecek

Düğün salonu o dediği tarihlerde daha ucuzdur da ondandır büyük ihtimalle.

"atanamadın, atan artık, bak ne kadar zararımız var"

sanki senin elinde mi?

düğün de ikinizin sanki tek kendisi evleniyor sen konu mankenisin.

nişanlın çok dik kafalı biri.
düğün tarihiyle başlar ama aynı eve girdikten sonra da hep kendi dedikleri olacak diye diretirse???

bilemiyorum sen kararını ver, sonuçta onu tanıyan sensin.
ama bize anlattığın kadarıyla inat ve dik kafalı birine benziyor.

sanırım evlilik iznini tatille çakıştırmak istemiyor ekstradan 10 gun daha izin kullanmak istiyor.uyanık

belki maddi durumunu düşünp gurur yapıp sana söyleyemiyordur.. ağustosta her yer pahalı olur eylülde düğün uygun olur diye, boşver 1 ay için bence aranızı bozmaya değmez. istediğin zaman yaparsa da ileride kafana kakacak sanki mutlu mu olacaksın.

"Benim düğünüm ben o zamana kendimi ayarladım" mı ? Bence siz neyi dert ediyorsunuz ki, düğün onun düğünüymüş. Davetliler listesinde varmısınız acaba, merak etmedim değil. Yerinizde olsam kendisine düğününde bol eğlence ve mutlu bir ömür diler, kenara çekilirdim. Olmadı gidip bir çeyrek altın da ben takardım. Ama daha fazlasını yapmazdım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…