- 6 Kasım 2014
- 139
- 61
- 38
- Konu Sahibi selincannn
-
Evet bunu hiç düşünmemiştim. Hevesi yok herkes biran önce olsun bitsin ister bu bahanelerde. Sözü de ben istemiyodum düğüne yakın olsun diyodum kendisi zorladı benim ablamlarla görüşmüş habersiz ablamlar babama soylemş herşey benim dışımda olmştu sözden sonra kafasında hep saçma tarihler belirledi çok rahat düşünmüyo beni. Evlenmek istiyo sürekli kızıyo atanmış olsan evliydik simdi hemen yapardık düğğnü diye. Maddiyat mı korkutuyo bilmiyorum ki çıkamıyorum işin içinden. Ben o yüzden sözü düğüne yakın istitodum mayısta söz temmuzda nişan olduTekrar yazayım, sorununuz düğün tarihi değil.
Evlenmeye hiç hevesi olmayan bir nişanlınız var. Yani nişanda da biraz zorlamışsınız, şimdi de zorluyorsunuz sanki.
Size 2 yıl sonra senin zorunla evlendim demeyeceğine emin misiniz?
7 yılın hatrı var diye mi evleneceksin... garipsiniz... daha tarihi bile sormuor bunun evi eşyası salonu,evlndikten sonra işi gücü faturası alışverişi. O karsr verir siz uygularsınız srtık.birde diyorsunuz ağzınızla asi laf dinlemez psikolojisi bozuk die. Bile bile lades sizinki haberiniz olsunKızlar Allah aşkına kafayı yemek üzereyim. Nişanlım kendi kafasına göre bize hiç uymayan bir düğün tarihi belirlemiş kafasında. Koskoca yaz tatili geçecek okullar açıldığı tarih eylül ayında olacak diyor. Mantıklı hiç bir açıklaması yok. Ben öyle istiyorm kimse karışamaz diyor. Annesi ve babası ayrı ikisini de takmıyo annesi erken olsun istiyo. Benim düğünüm ben o zamana kendimi ayarladm diyor. Ailem duysa kötü seyler olacak. Dayatma resmen ağustos olsun istiyorum o bile geç 7 yıldır görüşüyoruz artık kaldıramıyorum çok asi annesi babasının ayrı olması psikolojisi iyi değil biliyorm. 7 yılın hatrı var. Kasım ayından bile bahsediyor kendisi öğretmen çpk şükür maaşı var. Nasıl vazgeçirebilitim ne yapmaşıyım bi akıl lütfenn hergün kavgasını ediyoruznişan tarihinde ben ona sordum onu da ertelşyodu ama artk sabredemedim yaptık ona d kızgın hala
Evet bunu hiç düşünmemiştim. Hevesi yok herkes biran önce olsun bitsin ister bu bahanelerde. Sözü de ben istemiyodum düğüne yakın olsun diyodum kendisi zorladı benim ablamlarla görüşmüş habersiz ablamlar babama soylemş herşey benim dışımda olmştu sözden sonra kafasında hep saçma tarihler belirledi çok rahat düşünmüyo beni. Evlenmek istiyo sürekli kızıyo atanmış olsan evliydik simdi hemen yapardık düğğnü diye. Maddiyat mı korkutuyo bilmiyorum ki çıkamıyorum işin içinden. Ben o yüzden sözü düğüne yakın istitodum mayısta söz temmuzda nişan oldu
Kızlar Allah aşkına kafayı yemek üzereyim. Nişanlım kendi kafasına göre bize hiç uymayan bir düğün tarihi belirlemiş kafasında. Koskoca yaz tatili geçecek okullar açıldığı tarih eylül ayında olacak diyor. Mantıklı hiç bir açıklaması yok. Ben öyle istiyorm kimse karışamaz diyor. Annesi ve babası ayrı ikisini de takmıyo annesi erken olsun istiyo. Benim düğünüm ben o zamana kendimi ayarladm diyor. Ailem duysa kötü seyler olacak. Dayatma resmen ağustos olsun istiyorum o bile geç 7 yıldır görüşüyoruz artık kaldıramıyorum çok asi annesi babasının ayrı olması psikolojisi iyi değil biliyorm. 7 yılın hatrı var. Kasım ayından bile bahsediyor kendisi öğretmen çpk şükür maaşı var. Nasıl vazgeçirebilitim ne yapmaşıyım bi akıl lütfenn hergün kavgasını ediyoruznişan tarihinde ben ona sordum onu da ertelşyodu ama artk sabredemedim yaptık ona d kızgın hala
Kızlar Allah aşkına kafayı yemek üzereyim. Nişanlım kendi kafasına göre bize hiç uymayan bir düğün tarihi belirlemiş kafasında. Koskoca yaz tatili geçecek okullar açıldığı tarih eylül ayında olacak diyor. Mantıklı hiç bir açıklaması yok. Ben öyle istiyorm kimse karışamaz diyor. Annesi ve babası ayrı ikisini de takmıyo annesi erken olsun istiyo. Benim düğünüm ben o zamana kendimi ayarladm diyor. Ailem duysa kötü seyler olacak. Dayatma resmen ağustos olsun istiyorum o bile geç 7 yıldır görüşüyoruz artık kaldıramıyorum çok asi annesi babasının ayrı olması psikolojisi iyi değil biliyorm. 7 yılın hatrı var. Kasım ayından bile bahsediyor kendisi öğretmen çpk şükür maaşı var. Nasıl vazgeçirebilitim ne yapmaşıyım bi akıl lütfenn hergün kavgasını ediyoruznişan tarihinde ben ona sordum onu da ertelşyodu ama artk sabredemedim yaptık ona d kızgın hala
"Benim düğünüm ben o zamana kendimi ayarladım" mı ? Bence siz neyi dert ediyorsunuz ki, düğün onun düğünüymüş. Davetliler listesinde varmısınız acaba, merak etmedim değil. Yerinizde olsam kendisine düğününde bol eğlence ve mutlu bir ömür diler, kenara çekilirdim. Olmadı gidip bir çeyrek altın da ben takardım. Ama daha fazlasını yapmazdım..Kızlar Allah aşkına kafayı yemek üzereyim. Nişanlım kendi kafasına göre bize hiç uymayan bir düğün tarihi belirlemiş kafasında. Koskoca yaz tatili geçecek okullar açıldığı tarih eylül ayında olacak diyor. Mantıklı hiç bir açıklaması yok. Ben öyle istiyorm kimse karışamaz diyor. Annesi ve babası ayrı ikisini de takmıyo annesi erken olsun istiyo. Benim düğünüm ben o zamana kendimi ayarladm diyor. Ailem duysa kötü seyler olacak. Dayatma resmen ağustos olsun istiyorum o bile geç 7 yıldır görüşüyoruz artık kaldıramıyorum çok asi annesi babasının ayrı olması psikolojisi iyi değil biliyorm. 7 yılın hatrı var. Kasım ayından bile bahsediyor kendisi öğretmen çpk şükür maaşı var. Nasıl vazgeçirebilitim ne yapmaşıyım bi akıl lütfenn hergün kavgasını ediyoruznişan tarihinde ben ona sordum onu da ertelşyodu ama artk sabredemedim yaptık ona d kızgın hala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?