Arkadaşlar 18 ekimde kuzenimin düqünü var.Düqün sonbahara qeldiqi için ne qiyeceqimi bilmiyorum Şöyle fazla abartılı olmayan sade ve şık bir elbise istiyorum.Ayrıca günlük olarak neler giyebilirim, neler yakışır bana tavsiyelerinizi bekliyorum
gayet güzel bir fizigin varmış..herseyi ykıştırırsın kendine..... günlük dedigin artık okadar gariptirki her sekilde kullanabiliosun... cok aşırı abiyelerin dısında hersey günlük modaya inmiş durumda... bence burada topiklere ve moda dergilerine bak birazda cesaretli olup denemedigin seyleri al ve dene..
düğün için bence de elbise hoş olur kış diye pantalon giymek zorunda değilsin elbise giy. günlük olarak tarzını değiştir bence değişiklik olur atkılar fularlar daha cıvıl cıvıl kat kat fırfırlı üstler felan burda ünlülerin giyim tarzlarına ait bir sürü topik var bence gir orlara ve tek tek inceleopuyorumnanaktan
gayet güzel bir fizigin varmış..herseyi ykıştırırsın kendine..... günlük dedigin artık okadar gariptirki her sekilde kullanabiliosun... cok aşırı abiyelerin dısında hersey günlük modaya inmiş durumda... bence burada topiklere ve moda dergilerine bak birazda cesaretli olup denemedigin seyleri al ve dene..
cnm Teşekkür ederim ama ben pek fiziqimi beqenmiyorum Çünkü popo olmadıqı ve sadece basen kemiqi olduqu için pantolonlarımın hep popo kısımları hep bol duruyor. Üzerime oturan hiçbişey buLamıyorum. Ama tavsiyene uyup forum kazan ben kepçe karıstıracam a.s
düğün için bence de elbise hoş olur kış diye pantalon giymek zorunda değilsin elbise giy. günlük olarak tarzını değiştir bence değişiklik olur atkılar fularlar daha cıvıl cıvıl kat kat fırfırlı üstler felan burda ünlülerin giyim tarzlarına ait bir sürü topik var bence gir orlara ve tek tek inceleopuyorumnanaktan
tatlım ipekyolda abartı olmayan ama çok şık elbiseler var oraya bakabilirsin düğün için günlük hayatta ise çalışmıyorsan ben spordan yanayım ben hep klasik giydiğim için spor kıyafetlere bir özlemim var