Düğün yaklaştıkça korkularım gün yüzüne çıkıyor

anne babalar genelde haklı çıkar, istisnaları vardır elbette, adamın memleketine takar saçını beğenmez tamam o neyse de karakteri hakkında yorum yapılıyorsa o çıkıyo genelde

Evet kimse dört dörtlük değil bende değilim, ben hatta hiç değilim çünkü hep kavga çıkarıyorum durup dururken. Sinirimi ondan çıkarıyorum. Şimdiye kadar da kafamda çok büyük sorun teşkil edecek bişey olmadı

Benim nişanlım genelde alttan alan taraf oluyor, ben çok sessiz görünsemde sorun çıkaran ben oluyorum sanırım yaş geçtikçe anne baba hic kıyamıyor en iyisi olsun istiyor

Olmadıysa sevginiz ise ona karşı tam ise yoluma devam eder Allah tan Hayırlısını isterdim.
Annenizin kafasında ki sorunun ne olduğunu da güzel bir dille sorun.
Belki uzaklara gideceksiniz diye tereddütleri vardır ve sizi de bu yüzden huzursuz ediyordur.

anne babalar genelde haklı çıkar, istisnaları vardır elbette, adamın memleketine takar saçını beğenmez tamam o neyse de karakteri hakkında yorum yapılıyorsa o çıkıyo genelde
Ama bi şekilde onu görmek mümkün değil mi? Ya kesin şöyledir dedikleri çıktı annemin hep ama onu bende gözlemlemiştim. Şimdiki korkuları ise hiç alakası olmayan şeyler, bide nişana kadar seviyordu, nişandan sonra sevmemeye başladı

tatlım ben 17 yaşında tanıştım eşimle 9 sene flört ettim, 27 yaşıma 2 ay kala evlendik, ben kendi adıma ne yaptım? her hareketini ölçtüm tarttım, asla aptal aşık olmadım, dışarda nasıl ailesiyle nasıl benim ailemle nasıl, bana nasıl, sinirli iken nasıl en önemlisi bu, 9 senede de insanın rol yapması epey zordur heralde, emin olup evlendim, sana da tavsiyem bu, iyi gözlemle evlenince düzelir vs deme, tarafsız bak olaylara

Aslında tam olarakta bu sorun. Diyor ki ikna et bizim olduğumuz şehire taşınsın, e hani kötüydü bu adam diyorum, sen yinede ikna et belki yakınımızda olursa kötülük yapmaz diyor

Aslında tam olarakta bu sorun. Diyor ki ikna et bizim olduğumuz şehire taşınsın, e hani kötüydü bu adam diyorum, sen yinede ikna et belki yakınımızda olursa kötülük yapmaz diyor

Kötülük yapmaz derken sizi mi boğazlarken görmüş anne yüreği işte
Gitmenizi kaldıramıyor.
Ne yapacaksın sadece 2 taraflı idare kırmadan güzelcene.

Mutluluklar canım, haklısın bende bunları gözlemlemeye çalışıyorum. Aşkı hiç yaşamadım daha doğrusu öyle aptal aşık olmadım hic, umarım bende iyi gözlemlerim. Düzelir gözüyle bakmam zaten olaylara, eğer annemin korkularından birini görsem atacağım nişanı ama varsayımlarla nasıl yapayım, seviyorum oda ayrı tabi ama asıl amacım mutlu olmak

Kötülük yapmaz derken sizi mi boğazlarken görmüş anne yüreği işte
Gitmenizi kaldıramıyor.
Ne yapacaksın sadece 2 taraflı idare kırmadan güzelcene.
İleride seni ezer, seni döver, seni eve kapatır kimseyle görüştürmez diyor. Yani o kanıya nerden vardın diyorum ben bilirim diyor. Adam aşırı kıskanç bile değil, ben çalışıyorum ileride çalışmak istemiyorum dedim sen bilirsin ama ev falan almak istersek çalışman daha iyi olabilir diyor.

Valla eminseniz yolunuza devam edin annenizide birşekilde güzel tarafları ile yatıştrın .
Anne onlar söyler haksızlarmı değiller.
Ancak şuanda bence anneniz sizden ayrılacağı için kuruyor gibi geldi.

Valla eminseniz yolunuza devam edin annenizide birşekilde güzel tarafları ile yatıştrın .
Anne onlar söyler haksızlarmı değiller.
Ancak şuanda bence anneniz sizden ayrılacağı için kuruyor gibi geldi.
Teşekkür ederim canım. Haklısın uzakta olmak onun icin en büyük sıkıntı, böyle vazgeçirmeye çalışıyor diye düşünüyorum. Bazende annedir belki bişey hissetmiştir diyorum. Umarım iyi analiz edebilirim, yorumlar bi nebze rahatlattı

Evlilik öncesi bu stresi yaşamayan kız yoktur bence... Kiz anneside yoktur....
Her ne kadar sevsende tanisinda evliliğin getirdiği o muazzam sorumluluk göz korkutuyor... Bence akışına birakmalisin düşünüp durma oyle ortada nariz sorunlar yoksa varsayimlar üzerinden nisanlina yüklenme... Evlilik hazırlıkları yani o surec hem meşakkatli hemde stres doludur...

Beni yanlis anlamazsaniz nacizane fikirlerimi soyleyim . Aileler böyle durumlarda bencillesir. Kimisi yalniz kalacak diye korkusu oldugundan kimisi ev islerimi kim yapacak? Bana kim bakacak? Yada anne babanin arasi bozuktur cocuk sayesinde iyidir cocukta evlencek diye bu adam benim basima kalcak gibi seyler dusunebilir. Belk8 kotu niyetli dusunuyorumdur ama ben bu yollardan geçtim hayatimi anlatsam roman olur film olur. Kimisi ayril der ve sonunda basarir. Sonda ne mi.olur ayırdığı cocugu o essek cocuk cok afedersin bosandiktan sonra ne annesi ne babasi yaninda olur. Koskoca bir pismanlik.

Annelerimizi Allah başımızdan eksik etmesin.Öncelikle şunu söylemeliyim birtek anneler değil büyüklerimiz dediğimiz kişileri dinlememiz gerekir.Onlar yaşamış oldukları için bize bu konularda çok yardımcı olabilirler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…