- 21 Ağustos 2013
- 26.656
- 55.302
- 598
- Konu Sahibi hayatcokgarip
-
Evet kimse dört dörtlük değil bende değilim, ben hatta hiç değilim çünkü hep kavga çıkarıyorum durup dururken. Sinirimi ondan çıkarıyorum. Şimdiye kadar da kafamda çok büyük sorun teşkil edecek bişey olmadıYani nişanlılık boyunca iş hayatından sizinle muhabbetine aile ile olan ilişkisine kadar gözlemlemelisiniz.
Bu süre zarfında artıları bastırıyorsa ilk adım için tamam dır zaten.Kimseyi 4 *4 lük tanıyamazsın ki ! evlendikte sonra her geçen gün yeni bir hali ile karşılaşırsın tabi ki aynı şey onun içinde geçerli siz açısından.
Benim nişanlım genelde alttan alan taraf oluyor, ben çok sessiz görünsemde sorun çıkaran ben oluyorumanneler hep öyle sanırımben de 33 yaşındayım ama annem beni çocuk gibi görüyor. evlenince mutsuz olmamdan korkuyor çünkü çok kırılganım. nişanlımın da bazen kırıcı çıkışları oluyor, benim gibi yumuşak huylu değil
Evet kimse dört dörtlük değil bende değilim, ben hatta hiç değilim çünkü hep kavga çıkarıyorum durup dururken. Sinirimi ondan çıkarıyorum. Şimdiye kadar da kafamda çok büyük sorun teşkil edecek bişey olmadı
Ama bi şekilde onu görmek mümkün değil mi? Ya kesin şöyledir dedikleri çıktı annemin hep ama onu bende gözlemlemiştim. Şimdiki korkuları ise hiç alakası olmayan şeyler, bide nişana kadar seviyordu, nişandan sonra sevmemeye başladıanne babalar genelde haklı çıkar, istisnaları vardır elbette, adamın memleketine takar saçını beğenmez tamam o neyse de karakteri hakkında yorum yapılıyorsa o çıkıyo genelde
Maalesef öyle, kumar gibi gerçektenEvlilik şans işidir. Evlenmeden nasıl olduğunu bilemezsin tam olarak.
Ama bi şekilde onu görmek mümkün değil mi? Ya kesin şöyledir dedikleri çıktı annemin hep ama onu bende gözlemlemiştim. Şimdiki korkuları ise hiç alakası olmayan şeyler, bide nişana kadar seviyordu, nişandan sonra sevmemeye başladı
Aslında tam olarakta bu sorun. Diyor ki ikna et bizim olduğumuz şehire taşınsın, e hani kötüydü bu adam diyorum, sen yinede ikna et belki yakınımızda olursa kötülük yapmaz diyorOlmadıysa sevginiz ise ona karşı tam ise yoluma devam eder Allah tan Hayırlısını isterdim.
Annenizin kafasında ki sorunun ne olduğunu da güzel bir dille sorun.
Belki uzaklara gideceksiniz diye tereddütleri vardır ve sizi de bu yüzden huzursuz ediyordur.
Aslında tam olarakta bu sorun. Diyor ki ikna et bizim olduğumuz şehire taşınsın, e hani kötüydü bu adam diyorum, sen yinede ikna et belki yakınımızda olursa kötülük yapmaz diyor
Mutluluklar canım, haklısın bende bunları gözlemlemeye çalışıyorum. Aşkı hiç yaşamadım daha doğrusu öyle aptal aşık olmadım hic, umarım bende iyi gözlemlerim. Düzelir gözüyle bakmam zaten olaylara, eğer annemin korkularından birini görsem atacağım nişanı ama varsayımlarla nasıl yapayım, seviyorum oda ayrı tabi ama asıl amacım mutlu olmaktatlım ben 17 yaşında tanıştım eşimle 9 sene flört ettim, 27 yaşıma 2 ay kala evlendik, ben kendi adıma ne yaptım? her hareketini ölçtüm tarttım, asla aptal aşık olmadım, dışarda nasıl ailesiyle nasıl benim ailemle nasıl, bana nasıl, sinirli iken nasıl en önemlisi bu, 9 senede de insanın rol yapması epey zordur heralde, emin olup evlendim, sana da tavsiyem bu, iyi gözlemle evlenince düzelir vs deme, tarafsız bak olaylara
Benim nişanlım genelde alttan alan taraf oluyor, ben çok sessiz görünsemde sorun çıkaran ben oluyorumsanırım yaş geçtikçe anne baba hic kıyamıyor en iyisi olsun istiyor
Kötülük yapmaz derken sizi mi boğazlarken görmüş anne yüreği işte
Gitmenizi kaldıramıyor.
Ne yapacaksın sadece 2 taraflı idare kırmadan güzelcene.
İleride seni ezer, seni döver, seni eve kapatır kimseyle görüştürmez diyor. Yani o kanıya nerden vardın diyorum ben bilirim diyor. Adam aşırı kıskanç bile değil, ben çalışıyorum ileride çalışmak istemiyorum dedim sen bilirsin ama ev falan almak istersek çalışman daha iyi olabilir diyor.
Teşekkür ederim canım. Haklısın uzakta olmak onun icin en büyük sıkıntı, böyle vazgeçirmeye çalışıyor diye düşünüyorum. Bazende annedir belki bişey hissetmiştir diyorum. Umarım iyi analiz edebilirim, yorumlar bi nebze rahatlattıValla eminseniz yolunuza devam edin annenizide birşekilde güzel tarafları ile yatıştrın .
Anne onlar söyler haksızlarmı değiller.
Ancak şuanda bence anneniz sizden ayrılacağı için kuruyor gibi geldi.
Mutluluklar şimdidenTeşekkür ederim canım. Haklısın uzakta olmak onun icin en büyük sıkıntı, böyle vazgeçirmeye çalışıyor diye düşünüyorum. Bazende annedir belki bişey hissetmiştir diyorum. Umarım iyi analiz edebilirim, yorumlar bi nebze rahatlattı
Teşekkürler, sana da mutluluklarMutluluklar şimdiden
Merhaba kızlar,
ben 4 aydır nişanlıyım. Ailemi ikna etmek çok güç oldu, sonunda ikna oldular ama hala tam içleri rahat değil, özellikle annem çok sorun yapıyor. Daha önce bununla ilgili bi konuda açmıştım hatta. En ufak şeyine takılıyor, sonra inşallah ben yanılırım diyor. Kızınca yine sil baştan. Hergün aynı şeyleri dinleyip durmaktan gerçekten benimde psikolojim bozulacak ki psikolojik anlamda çok güçlü olduğumu düşünürüm ama herşey üst üste gelmeye başladı. Tabi ben her ne kadar ailemin içindekileri nişanlıma anlatmasam da herşeyini sorun yapıp kavga ediyorum onunla, sinirimi ondan çıkarıyorum. Sanırım korkuyorum ailem özellikle annem haklı çıkacak diye. Birde sürekli bdv de takılıyorum, sanırım iyice korkmaya başladım. Nişanlım içi dışı bir aslında annemin dediği gibi biri olmadığını biliyorum ama bu devirde artık kime güvenilir ki. Aynı evde yaşamadan bilemem bu yüzden korkuyorum. Benim için dogru insan olup olmadığını, annemin haklı olmadığını illa evlendikten sonra mı anlarım, öncesinde nelere dikkat etmeliyim? Aklım çok karışık
Beni yanlis anlamazsaniz nacizane fikirlerimi soyleyim . Aileler böyle durumlarda bencillesir. Kimisi yalniz kalacak diye korkusu oldugundan kimisi ev islerimi kim yapacak? Bana kim bakacak? Yada anne babanin arasi bozuktur cocuk sayesinde iyidir cocukta evlencek diye bu adam benim basima kalcak gibi seyler dusunebilir. Belk8 kotu niyetli dusunuyorumdur ama ben bu yollardan geçtim hayatimi anlatsam roman olur film olur. Kimisi ayril der ve sonunda basarir. Sonda ne mi.olur ayırdığı cocugu o essek cocuk cok afedersin bosandiktan sonra ne annesi ne babasi yaninda olur. Koskoca bir pismanlik.Mutluluklar canım. Bende daha önce nişan attım, Onuda ailem istemiyordu baştan beri hiç sevmedi ve tanıdığında ne dediyse hepsi çıktı. İyi ki ayrılmışım, zaten annemin dediklerini bende görüyordum ve sonunda ayrıldık. Sonra bi ilişkim oldu, annem ilk gördüğünde ne dediyse bende zamanla gördüm ve olmayacağını bildiğimden ayrıldım. Şimdi ise annem nişanlımı benden önce tanıyordu ve sevmişti, aileler ilk tanıştığında da hic bir sıkıntı olmadı. İkna etmek icin yıllardır uğraşıyoruz, anne ayrıl dersen ayrılırım dedim yok kızım seviyorsan birbirinize sahip çıkacaksanız babanı ikna et dedi. Babamı ikna ettik, nişan takıldığı günden beride ben istemiyorum diyor. Neden diyorum? Uzak diyor, nişanlın soguk diyor, sıcak davranınca senin gözünü boyuyor diyor. Zaten zor beğenen biri, şimdiye kadar birsürü talibim oldu ama annem birini bile beğenmedi, nişanlım hariç. Ama oda ilk baştaydı, nişanlım olduğundan beri sevmiyor. Kendini sevdirsin diyor, onun elinde diyor ama ne yaparsa yapsın hepsine bişey buluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?