Düğün yaklaştıkça korkularım gün yüzüne çıkıyor

Evet sanırım bende ondan korkuyorum. Sanki zaman geçtikçe hata yapıyorum gibime geliyor ama ortada hiçbir sorun yok. Başta hep beni rahatlatıyordu nişanlım ama şuan paranoyak biri olduğumu düşünmeye başladı haklı olarak

Estağfirullah çok dogru noktalara değindiniz. Annem bencil biri değil eminim benden çok benim mutluluğumu ister ama şuan için annemin eli kolu gibiyim. İşlerine koştururum, sağlıkla olan sorunlarını çözmeye çalışırım derdini dinlerim rahatlatırım, her dediğini yapmaya özen gösteririm o yüzden uzağa gidiyor olmam sanki onu terkediyor olmamla eşdeğer. Vermezsem seni kaçmazsın zaten, o yüzden vermeyedebilirm dedi hatta, çünkü kaçmayacağımı iyi biliyor

Aminnn... bende herkesin söylediğini kulak ardı etmiyorum açıkcası benden küçüklere bile danışıyorum, ama annem ve onun sülalesi bu konuda çok objektif değiller nedense. Sülale diyorum çünkü komple sülale karışıyor

Annen kiskaniyor olabilir. Paylasamiyordur. Insan hissediyor. Biz tanistiktan 4.5 ay sonra evlendik. Nisan soz bir oldu 39 gun nisanli kaldim. Hersey cok hizli oldu ama ben emindim. Eminsen git pesinden hayat senin ve annen de olsa ilerde senin mutlulugunu etkilemesine izin verme

Çok teşekkür ederim canım, sana da ömür boyu mutluluklar bizde çok çabuk evlilik kararı aldık ama ailemi ikna etmek 2 sene sürdü, erken olduğunu düşünüyorlardı. Bende benim için dogru insanın nişanlım olduğunu düşünüyorum ama annemede kulağımı kapatamadım. Teşekkür ederim güzel yorumlarınız için, biraz içim rahatladı

Evliliğe çok büyük anlam yüklerseniz mutlaka mutsuz olacağınız bir konu çıkacaktır. Korkmayın sonu hata bile olsa, seviyorsanız ve iyi bir insan olduğuna inanıyorsunuz sorun yok bence. Biz de ablamın eşini hiç istememiştik hatta evlenmemeleri için de 3 yıl uğraşmıştık. 3 kez istemeye geldiler. Şu an onlar da mutlu biz de. Ailenin her istemediği kötü çıkacak diye bir şey yok.

Normalde aileler haklı çıkıyor derdim ama yorumlarını okudum annen daha neye karşı çıktığını bilmiyor ki elle tutulur hiçbir şey yok. Hani kültür farkı olur anlarım görüş farkı olur anlarım ya da bariz bir hareketi olur saygısızlığı olur anlarım ama bunlardan biri yoksa eğer annen kıskanıyor bence uzakta olacağın için

Bizimki ikna olmadi rest cektim. O an deli cesareti geldi. Insallah bir omur musmutlu olursunuz

Öyle haklısınız ki. Gerçekten ortada olmayan şeyleri düşünmek bile mutsuz olmak icin yeterli bi sebep, benim şuan içerisinde bulunduğum durum gibi. Şöyle mi olur, kesin şöyle olur diye diye her hareketini her sözünü takip ediyorum, negatif yorumluyorum.Buda beni yoruyor

İnan bitane kötü bi hareketi olsa direk net bi şekilde nokta koyacağım. Mesela bizim yöremizden değiller ama onu bile sorun yapmıyorlar. Herşey dönüp dolaşıp yine uzaklığa geliyor. Bende ailemden uzağa taşınmak istemezdim ama işten dolayı mecburuz. Annemden daha hic ayrılmadım bu yaşıma kadar. Sanırım onu düşündükçe daha kötü oluyor, beni soğutmaya çalışıyor.

Malesef annen hakli cikicak ondan adin kadar emin ol cunku ben bugune kadar hicbir annenin yanildigini gormedim

Malesef annen hakli cikicak ondan adin kadar emin ol cunku ben bugune kadar hicbir annenin yanildigini gormedim
Ama ortada hiçbir sorun yokken sırf annem öyle diyor diye ayrılamam o yüzden annelerinde yanıldığını duymak istedim. Ben şahit oldum daha önce bizzat ailemde, herzaman ailelerin beğendiği sevdiği iyi olmuyor ama genelde de öyle midir diye duymak istedim

Herkes kendi ailesini kendi hayatını kuracak ben yıllarca uzak kaldım ailemden. Bir şekilde bireyselliğe alışmamız lazım başka türlüsü olmaz.

bence sıkıntı annende gibi :) seni uzağa göndermek istemiyor galiba

Herkes kendi ailesini kendi hayatını kuracak ben yıllarca uzak kaldım ailemden. Bir şekilde bireyselliğe alışmamız lazım başka türlüsü olmaz.
Bende öyle düşünüyorum. Ayrılık elbette zor ama zaten gün gelince bunun olacağını bile bile insan kendini buna hazırlıyor ruhsal olarak

bence sıkıntı annende gibi :) seni uzağa göndermek istemiyor galiba
Kendi de evlendikten 1 yıl sonra gurbete gitmiş, hatta yurtdışına gitmiş ondan zor olur diyor. Elbette zor olacağının farkındayım ama tek sorun uzaklık olsun, mutlu olduktan sonra

anne ve babanın hislerine güvenmek gerekiyor bence. sen duygusal davranıyorsun ama onlar mantıksal açıdan bakıyorlar, senin görmediğin bir şeyleri görüyorlar demek ki

anne ve babanın hislerine güvenmek gerekiyor bence. sen duygusal davranıyorsun ama onlar mantıksal açıdan bakıyorlar, senin görmediğin bir şeyleri görüyorlar demek ki
Korkularını anlıyorum ve nişanlımla bu konuda defalarca konuştum, onu test ettim, tartıştım ama sonuç hiç kafada soru işareti bırakmadı. Bende annemin hislerine çok güvenirim o yüzden kafam karışık. Ama ortada hic bişey yokken sırf annem öyle hissediyor diye nişan atamam. Daha ne yapabilirim de annemin ona güvenmesini, yada annem haklıysa bunun ortaya çıkmasını sağlarım

Aklını bulandırmak istemem ama benimde 6 yıllık bi ilişkim vardı ve henüz 1 hafta oldu ayrılalı. Benimde ailem kesinlikle istemiyordu saçma nedenler sunuyorlardı benim için.
Fakat şuan nedenleri saçma olsa da ayrılmamı istemeleri konusunda haklılar gözümde.
Tabii ben ailemi dinlediğim için mi ayrıldım ? Hayır

Sadece biraz gözümü açtı ailemin bu tutumları, sonrasında aradaki uyuşmazlıkları kendim gördüm zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…