Ben de böyle evlendim gibi bir şey, durumumuzun çoook altında bir düğün yaptık,nikahı ayrı yaptık ve Büyük Ada'da dış çekim yaptırdık. Nikahtan sonra da sadece aile olarak yemeğe gittik. Düğün 3bine de yapılır,ucuz bir düğün yapın yaşlıların gönlü olsun, limonata çerez.Merhaba arkadaşlar 7 yıldır devam eden bir ilişkim var. Sevdiğim suan askerde astegmen inşallah seneye mayis gibi gelecek. Seneye yazın evlenmeyi düşünüyoruz. Fakat ikimizde düğünlerden hoslanmiyoruz. Ben bu konuyu iyice düşündüm güzel bir kına gecesi ardindan sadece yakin akrabalari çağırdığımiz bir nikah, dis fotograf çekimi olsun istiyorum. Nikahta gelinlik giymek istiyorum zaten kina gecesinde de eğlenmis olacağız. Yaşadığımız şehirde çok fazla akrabamiz yok oyle pek bi takı da olmaz zaten. Bir gece için çok fazla masraf gibi geliyor onun yerine güzel bir balayı yaşamak istiyorum belki yurtdışı bile olabilir. Bu şekilde evlenenler var mi veya etrafında boyle yapanlar ? Sizin dusuncelerinizi de merak ediyorum. Sizce ailemizi ikna edebilir miyiz ikimizde evin en büyük çocuklariyiz ve ilk evlenecek çocuklariyiz.
ikimizin ailesi de biz de Izmir'de yaşıyoruzBen de böyle evlendim gibi bir şey, durumumuzun çoook altında bir düğün yaptık,nikahı ayrı yaptık ve Büyük Ada'da dış çekim yaptırdık. Nikahtan sonra da sadece aile olarak yemeğe gittik. Düğün 3bine de yapılır,ucuz bir düğün yapın yaşlıların gönlü olsun, limonata çerez.
Bizim nikah+yemek düğünden pahalıya geldi, hangi şehirdesiniz?
Helal olsun ikna edebilirseniz .Bizde asla kabul görmeyen birseydir cunku teklif dahi edinilemez .Ama mutlaka oynayin gelinliginizle tek tavsiyem buDüşüncelerinizi belirttiğiniz için çok teşekkür ederim. Düğün bana hep boş iş kalabalik gürültü olarak geliyordu. Eğer düğünum olmazsa içimde kalacağını hiç sanmıyorum. Onun yerine yurtdisina gitmek istiyorum. bir gece için dünyanın masrafini yapip Antalya'ya gidersem o zaman pişman olurum gibi geliyor inşallah aileleri de ikna edebiliriz :)
İşte büyük şehir olunca düğün doğal olarak pahalı oluyor, anladım şimdi. Öğretmen Evinde yapın, en ucuzunda, yurtdışı balayı zaten minimum 15bin, vizesi, uçağı, balayı odasına yakın bir oda, transfer vb. Beş binlik bir düğün devede kulak kalır. Ben gelinliğimi Oleg den almıştım sadece nikah olacak diye, ondan da çok memnun kaldım bu arada. Moda evlerinde bel sürümeye gerek yok bin-iki bine mis gibi gelinlik.ikimizin ailesi de biz de Izmir'de yaşıyoruz
Canım biz de Avusturya'ya gittik balayı gibi, yaptığımız düğün parası uçak biletleri ve iki gece konaklaması kadardı, sonra düğün aklında kalmasın, kardeşler düğün salonunda patlat bi konfetiDüşüncelerinizi belirttiğiniz için çok teşekkür ederim. Düğün bana hep boş iş kalabalik gürültü olarak geliyordu. Eğer düğünum olmazsa içimde kalacağını hiç sanmıyorum. Onun yerine yurtdisina gitmek istiyorum. bir gece için dünyanın masrafini yapip Antalya'ya gidersem o zaman pişman olurum gibi geliyor inşallah aileleri de ikna edebiliriz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?