Merhaba arkadaşlar 7 yıldır devam eden bir ilişkim var. Sevdiğim suan askerde astegmen inşallah seneye mayis gibi gelecek. Seneye yazın evlenmeyi düşünüyoruz. Fakat ikimizde düğünlerden hoslanmiyoruz. Ben bu konuyu iyice düşündüm güzel bir kına gecesi ardindan sadece yakin akrabalari çağırdığımiz bir nikah, dis fotograf çekimi olsun istiyorum. Nikahta gelinlik giymek istiyorum zaten kina gecesinde de eğlenmis olacağız. Yaşadığımız şehirde çok fazla akrabamiz yok oyle pek bi takı da olmaz zaten. Bir gece için çok fazla masraf gibi geliyor onun yerine güzel bir balayı yaşamak istiyorum belki yurtdışı bile olabilir. Bu şekilde evlenenler var mi veya etrafında boyle yapanlar ? Sizin dusuncelerinizi de merak ediyorum. Sizce ailemizi ikna edebilir miyiz ikimizde evin en büyük çocuklariyiz ve ilk evlenecek çocuklariyiz.
Keşke bu adet olarak kalsada herkes evlense çok gençlerin durumu yok olsada gerek yok israfa diye düşünüyorumYakın bi arkadaşım da düğün gibi kına gecesi yaptı sonrasında da nikah yaptı gayet güzel oldu.
Merhaba arkadaşlar 7 yıldır devam eden bir ilişkim var. Sevdiğim suan askerde astegmen inşallah seneye mayis gibi gelecek. Seneye yazın evlenmeyi düşünüyoruz. Fakat ikimizde düğünlerden hoslanmiyoruz. Ben bu konuyu iyice düşündüm güzel bir kına gecesi ardindan sadece yakin akrabalari çağırdığımiz bir nikah, dis fotograf çekimi olsun istiyorum. Nikahta gelinlik giymek istiyorum zaten kina gecesinde de eğlenmis olacağız. Yaşadığımız şehirde çok fazla akrabamiz yok oyle pek bi takı da olmaz zaten. Bir gece için çok fazla masraf gibi geliyor onun yerine güzel bir balayı yaşamak istiyorum belki yurtdışı bile olabilir. Bu şekilde evlenenler var mi veya etrafında boyle yapanlar ? Sizin dusuncelerinizi de merak ediyorum. Sizce ailemizi ikna edebilir miyiz ikimizde evin en büyük çocuklariyiz ve ilk evlenecek çocuklariyiz.
Ben mesela sirf adet yerini bulsun diye evde kina gecesi yapmayi dusunuyorum .Dugun yapmam nikah olur bizimde oyle kalabalik cevremiz yok tabi daha aday yok ortada olursa oyle olacak sevmiyorum zaten dugunleri .Merhaba arkadaşlar 7 yıldır devam eden bir ilişkim var. Sevdiğim suan askerde astegmen inşallah seneye mayis gibi gelecek. Seneye yazın evlenmeyi düşünüyoruz. Fakat ikimizde düğünlerden hoslanmiyoruz. Ben bu konuyu iyice düşündüm güzel bir kına gecesi ardindan sadece yakin akrabalari çağırdığımiz bir nikah, dis fotograf çekimi olsun istiyorum. Nikahta gelinlik giymek istiyorum zaten kina gecesinde de eğlenmis olacağız. Yaşadığımız şehirde çok fazla akrabamiz yok oyle pek bi takı da olmaz zaten. Bir gece için çok fazla masraf gibi geliyor onun yerine güzel bir balayı yaşamak istiyorum belki yurtdışı bile olabilir. Bu şekilde evlenenler var mi veya etrafında boyle yapanlar ? Sizin dusuncelerinizi de merak ediyorum. Sizce ailemizi ikna edebilir miyiz ikimizde evin en büyük çocuklariyiz ve ilk evlenecek çocuklariyiz.
Nekadar güzel böyle evlendin yalnız boşanma olayina üzüldüm arkadaşım Rabbim hakkında en iyisini en güzel şeyleri nasip etsin hayatinda inşallah aminBen de düğün yapmamıştım. Onun yerine 2 saatlik kokteyl yapmıştım, belediyenin kokteyl salonlarında. Nikah dairesi ile yan yana idi zaten. Salona müzikle çiçekler arasında girmiştik, masanın arka tarafı ışıklı iplerle süslü idi. Nikah memuru gelmişti, sonra pasta kesimi, sonra takı töreni, sonra misafirleri dolaştık, hoşgeldin demeye. Bu arada masalarda ikramlar vardı, herkes oradan yedi. Tek zorluk yaşlılar için ayırdığımız masa ve sandalyeli bölümü gören herkesin sandalye istemesi idi.
Şimdi boşanmış bir kadın olarak iyi ki düğün yapmamışım diyorum. Yapsaydım yemekli olacaktı zaten, bir dünya masraf olacaktı. Biten evliliğime ilaveten bir de masrafa ağlayacaktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?