- 26 Nisan 2015
- 3.859
- 3.058
- 63
Etraf ne der korkusu ile altindan kalkamayacak borç ile şah şahali düğün gereksiz masraf diyorumki ne gerek var bunca tantanaya ?ben 12 senelik evliyim ..sade bir nikah oldu arkasından akşam yakın akraba ve dostlarımıza boğazda yemek daveti verdik .hem şık hem güzel oldu..şimdi evlensem yine bu şekilde yapardım
Etraf ne der korkusu ile altindan kalkamayacak borç ile şah şahali düğün gereksiz masraf diyorumki ne gerek var bunca tantanaya ?
Merhaba arkadaşlar 7 yıldır devam eden bir ilişkim var. Sevdiğim suan askerde astegmen inşallah seneye mayis gibi gelecek. Seneye yazın evlenmeyi düşünüyoruz. Fakat ikimizde düğünlerden hoslanmiyoruz. Ben bu konuyu iyice düşündüm güzel bir kına gecesi ardindan sadece yakin akrabalari çağırdığımiz bir nikah, dis fotograf çekimi olsun istiyorum. Nikahta gelinlik giymek istiyorum zaten kina gecesinde de eğlenmis olacağız. Yaşadığımız şehirde çok fazla akrabamiz yok oyle pek bi takı da olmaz zaten. Bir gece için çok fazla masraf gibi geliyor onun yerine güzel bir balayı yaşamak istiyorum belki yurtdışı bile olabilir. Bu şekilde evlenenler var mi veya etrafında boyle yapanlar ? Sizin dusuncelerinizi de merak ediyorum. Sizce ailemizi ikna edebilir miyiz ikimizde evin en büyük çocuklariyiz ve ilk evlenecek çocuklariyiz.
Merhaba arkadaşlar 7 yıldır devam eden bir ilişkim var. Sevdiğim suan askerde astegmen inşallah seneye mayis gibi gelecek. Seneye yazın evlenmeyi düşünüyoruz. Fakat ikimizde düğünlerden hoslanmiyoruz. Ben bu konuyu iyice düşündüm güzel bir kına gecesi ardindan sadece yakin akrabalari çağırdığımiz bir nikah, dis fotograf çekimi olsun istiyorum. Nikahta gelinlik giymek istiyorum zaten kina gecesinde de eğlenmis olacağız. Yaşadığımız şehirde çok fazla akrabamiz yok oyle pek bi takı da olmaz zaten. Bir gece için çok fazla masraf gibi geliyor onun yerine güzel bir balayı yaşamak istiyorum belki yurtdışı bile olabilir. Bu şekilde evlenenler var mi veya etrafında boyle yapanlar ? Sizin dusuncelerinizi de merak ediyorum. Sizce ailemizi ikna edebilir miyiz ikimizde evin en büyük çocuklariyiz ve ilk evlenecek çocuklariyiz.
Aileninizn sizi ne kadr dinlediğiyle ilgili bu bence:) yani bizimkiler herşeyi benm istediğim gibi yaptı ama eşimin ailesi biraz baskın karaktr olduğu için oğullarını zorladılar. Bence çok güzel düşünmüşsünz tuhaf olan bişy yok ve evlenck olan sizsiniz. İnş herşy dilediğinizce olup mutlu mesut bir ömür yaşarsınız:)Merhaba arkadaşlar 7 yıldır devam eden bir ilişkim var. Sevdiğim suan askerde astegmen inşallah seneye mayis gibi gelecek. Seneye yazın evlenmeyi düşünüyoruz. Fakat ikimizde düğünlerden hoslanmiyoruz. Ben bu konuyu iyice düşündüm güzel bir kına gecesi ardindan sadece yakin akrabalari çağırdığımiz bir nikah, dis fotograf çekimi olsun istiyorum. Nikahta gelinlik giymek istiyorum zaten kina gecesinde de eğlenmis olacağız. Yaşadığımız şehirde çok fazla akrabamiz yok oyle pek bi takı da olmaz zaten. Bir gece için çok fazla masraf gibi geliyor onun yerine güzel bir balayı yaşamak istiyorum belki yurtdışı bile olabilir. Bu şekilde evlenenler var mi veya etrafında boyle yapanlar ? Sizin dusuncelerinizi de merak ediyorum. Sizce ailemizi ikna edebilir miyiz ikimizde evin en büyük çocuklariyiz ve ilk evlenecek çocuklariyiz.
ilerde pisman olursun ne kadar sevmiyorum dersen de sonra aklına gelir cokkkkkkkkkkk üzülürsün dügünsüz gelin olmaz artık insanlar 2 ciye bile evlense dügün yapıyo senin neyin eksik neden yapmayasın fazrzet eglence yani takıda zaman kaybederim sadece eglence diyosan ya masa gezersin yada koyarsın oraya bi kutu herkez atsın ama ailende vars onları yuz üstü bırakmaMerhaba arkadaşlar 7 yıldır devam eden bir ilişkim var. Sevdiğim suan askerde astegmen inşallah seneye mayis gibi gelecek. Seneye yazın evlenmeyi düşünüyoruz. Fakat ikimizde düğünlerden hoslanmiyoruz. Ben bu konuyu iyice düşündüm güzel bir kına gecesi ardindan sadece yakin akrabalari çağırdığımiz bir nikah, dis fotograf çekimi olsun istiyorum. Nikahta gelinlik giymek istiyorum zaten kina gecesinde de eğlenmis olacağız. Yaşadığımız şehirde çok fazla akrabamiz yok oyle pek bi takı da olmaz zaten. Bir gece için çok fazla masraf gibi geliyor onun yerine güzel bir balayı yaşamak istiyorum belki yurtdışı bile olabilir. Bu şekilde evlenenler var mi veya etrafında boyle yapanlar ? Sizin dusuncelerinizi de merak ediyorum. Sizce ailemizi ikna edebilir miyiz ikimizde evin en büyük çocuklariyiz ve ilk evlenecek çocuklariyiz.
Bahcesinde cim olan bir evde oturuyor olsaydiniz bunu teklif dahi etmezdiniz emin olun:) benim bi akrabam arkadasim rica etse hayir derim cunku aylardir cimleri adam etmek icin ustune bile basmiyoruz. O kadar kisi cignedikten sonra geride cim kalmaz :) halka acik park bahce dekiler ne kullaniyor cok merak ediyorum heryer yemyesil:)Ben de nişan/söz ve kınadan fedakarlık edip küçük de olsa bir düğün yapmak isterdim.
Bahçesi olan bir tanıdığınız varsa onun bahçesinde çimenlerde mis gibi masrafsız kır düğünü yapabilirsiniz:)
Yorumunuz için çok teşekkür beni çok güldürdün kesinlikle en önemli sevdiğin kisiyle beraber olmak :)Bahcesinde cim olan bir evde oturuyor olsaydiniz bunu teklif dahi etmezdiniz emin olun:) benim bi akrabam arkadasim rica etse hayir derim cunku aylardir cimleri adam etmek icin ustune bile basmiyoruz. O kadar kisi cignedikten sonra geride cim kalmaz :) halka acik park bahce dekiler ne kullaniyor cok merak ediyorum heryer yemyesil:)
Saka bi yana ben kina gecesi kendi memleketimde muzikli eglenceli yaptim. beyaz abiye giydim gelinlik gibiydi. Ertesi haftasonu da baska sehirde oturdugumux icin nikah yaptim. Onda bile yoruldum yani. Bence en guzeli hem kimsenin icinde gobek atmasi kalmadi hem de kucuk capta oldu masraf olmadi. Biz de yurtdisinda tatil yaptik cok guzel oldu. Gelinlik ve damatligi bile odunc bulduk. Ha istesem vakkodan da alamaz miydim alirdim, guzel bi mekanda dugun fe yapardim ama hem bir ikinci el araba parasi harcayip hem de kimseyi memnun edemeyecegimin bilincinde olarak hareket ettim. Zaten dugun sevmem. Ciftetelliden hazzetmem ankara havasinda kusarim. E anne babamin koyunun davetli oldugu dugunde caz calamayacagim icin ,dugunde kimseye cocuklarinizi getirmeyin diyemeyecegim icin, kisacasi istedigim dugun olmayacaksa hic olmasin dedim. Iyi ki demisim. Maksat evlenmek ya. Esim diyebilmek. Yoksa elbise caput hepsi teferruat:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?