Bahcesinde cim olan bir evde oturuyor olsaydiniz bunu teklif dahi etmezdiniz emin olun:) benim bi akrabam arkadasim rica etse hayir derim cunku aylardir cimleri adam etmek icin ustune bile basmiyoruz. O kadar kisi cignedikten sonra geride cim kalmaz :) halka acik park bahce dekiler ne kullaniyor cok merak ediyorum heryer yemyesil:)
Saka bi yana ben kina gecesi kendi memleketimde muzikli eglenceli yaptim. beyaz abiye giydim gelinlik gibiydi. Ertesi haftasonu da baska sehirde oturdugumux icin nikah yaptim. Onda bile yoruldum yani. Bence en guzeli hem kimsenin icinde gobek atmasi kalmadi hem de kucuk capta oldu masraf olmadi. Biz de yurtdisinda tatil yaptik cok guzel oldu. Gelinlik ve damatligi bile odunc bulduk. Ha istesem vakkodan da alamaz miydim alirdim, guzel bi mekanda dugun fe yapardim ama hem bir ikinci el araba parasi harcayip hem de kimseyi memnun edemeyecegimin bilincinde olarak hareket ettim. Zaten dugun sevmem. Ciftetelliden hazzetmem ankara havasinda kusarim. E anne babamin koyunun davetli oldugu dugunde caz calamayacagim icin ,dugunde kimseye cocuklarinizi getirmeyin diyemeyecegim icin, kisacasi istedigim dugun olmayacaksa hic olmasin dedim. Iyi ki demisim. Maksat evlenmek ya. Esim diyebilmek. Yoksa elbise caput hepsi teferruat:)