- 20 Ağustos 2015
- 460
- 388
- 33
- Konu Sahibi misslola35
-
ne iyi kv ve kp varmisHanımlar iyi akşamlar.
Sevdiğim insanla evlilik kararı aldık ve ekim ayında nikah için gün aldık.
Benim bu zamana kadar hiç düğün,gelinlik gibi bir hayalim olmadı. O stresle uğraşabilecek potansiyelde biri değilim ben. Hem ailevi durumum yüzünden de olmaması hemde aile geleneklerimizde kız değerli veönemli olduğu ve evden gittiği için düğün yapılması çok iyi karşılanmaz, bundan dolayı nikahtan sonra uygun bir yerde yemek verelim eşe dosta diye anlaştık nişanlımla.
Ama dün ailelerimize kararımızı bildirince resmen kıyamet koptu, hatta benim bu konudaki tutumumu bilen annem bile konuşmuyor benimle ki ben düğün konusundaki görüşlerimi de sürekli belirtirdim.
Müstakbel kayınvalidem gerekirse iki düğün yaparız diyor, diyorum eee bizim zaten düğün yapmamız tuhaf kaçacak diyorum.
Kayınbabam hayatta böyle bir şeyi kabul etmem diye inada bindirdi.
Nişanlım da bu bizim ortak kararımız, düğin olacak diye koşuşturup o gün kendim bir şey anlamadıktan sonra ne anlamı var düğünün dedi.
Uzun lafın kısası epey sitemler işittik ve beni en iyi bilen annem bile konuşmuyor benimle. Diğer tarafta da durum aynıymış ama kararımızdan ödün verirsek sonu gelmeyecek gibi geliyor.
Öneriniz var mı hanımlar?
aile geleneklerimizde kız değerli veönemli olduğu ve evden gittiği için düğün yapılması çok iyi karşılanmaz,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?