Düğün Yapmama Kararı

Düğün yapıp yapmamak herkesin kendi bileceği iş ama düğün meselesini yanlış anlamışsın,düğün yapan ailelerin kızları değersiz ve önemsiz oldukları için düğün yapılmıyor oh ne ala evden gitti diye halay çekilmiyor,sağlığımda mürüvetini gördüm yuvasını kurdu mutluluğu o

"aile geleneklerimizde kız değerli veönemli olduğu ve evden gittiği için düğün yapılması çok iyi karşılanmaz"

Bunu da diyen sensin annem bike tepkili diyen de sensin, annen aileden değil aile geleneğine hakim değil sanırım

Aynen öyle her detayla biz ilgilendik ve çok eğlendik üstelik evimizi batmana kuracaktık bir de onun telaşı vardı yorulupta taş taşımadık yani,cebinde paran varsa karışan eden yoksa çift olarak da sıkıntı yoksa zevkler paralelse eğlenceli bir süreç

Kesinlikle öyle..bizde başka şehirde ev kurduk:) ama en tatlı telâşlardı. Eşimle bile düşünürken bir daha düğünümüz olsa deriz hep :) bence her insanın hayatında böyle anılar olmalı..

Ben de kafkas kökenliyim hiç böyle birşey duymadım

Ben de ve hiç böyle bir şey duymadım, görmedim.

Aksine aileler kızlarını telli duvaklı güzel bir düğünde görmek isterler.

Konu sahibi illa davullu zurnalı salon düğünü olmak zorunda değil. Kendi zevkinize göre sade, hoş bir kır düğünü organize edebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…