E öz babanın saymadigi çocukları el neden saysin ki? Ben millete kızmadım.
Benim annem el iyisi değildir ama yardım etmeyi Cook sever. Bir kardesi evleneceği zaman bizim evden gelin çıktı, incik cincik, nikah şekerine kadar her şeyiyle annem ilgilendi, bir diğer kardesini çocuk evlendirecek diye annem evlerine taşındı iki hafta,hunharca dikiş dikti.. sonuç olarak ablam evlenirken ne bir kişi telefon açtı 'bir şey lazım mi' diye, ne bir ksii destek oldu. Düğün zamanı da bir aile büyüğümüz rahatsızlanmisti,kimse düğüne falan gelmedi.
Annem cidden çok bozuldu, seneler geçti hala da bozuk ama 'ben içimden geldiği ,yeğenimi kardeşimi sevdiğim için yaptım' diye kendini avutuyor.
Sonuc olarak dediğim gibi, kinamiza ve düğünümüze anne tarafından yakın kişiler gelemedi,baba tarafından zaten çoğu başka şehirde. Ama ablamın umrunda bile olmadı. Farkettigini bile sanmıyorum hatta,çünkü sevdiği - aşık olduğu adamla evlendi, en yakın arkadaşlar şehirler aşıp ona destek olmaya gelmişti. Tutup da yani annemin ıdisının didisi niye gelmedi diye düşünmediğine eminim
Siz de düşünmeyin. Hem korona var, zaten kişi sınırı var çoğu şeyde. Siz de kendi eşinizi dostumuzu komsunuzu çağırın. İlle de soran,laf sokacak olan olursa 'bir akrabama düğünden korona bulaşmış, entube olup ölümden dönmüş. O yüzden baba tarafı çok hassas, düğüne falan gelmiyorlar. Ama takılarını gönderdiler sagolsun' diyebilirsin.