- 11 Eylül 2018
- 483
- 788
- 33
- 34
- Konu Sahibi Jane Bennet
-
Kırmadım zaten kv ile aram iyi çok şükür . Ben sadece sevmiyorum bana saçma geliyorBen de genelde şıngır şıngır gezerim.
Severim takıyı.
Sevmiyor olabilirsiniz de rica etmişler,kırmasanız iyiydi.
Bir kaç defa takarsınız,herkes görür,sonra zaten kış geliyor,düğünler biter.
Olsada takmasakMerhaba hanımlar. Daha iki aylık evliyim . Geçenlerde görümcemin de düğünü oldu . Kayinvalidem ısrarla bana düğünde takılan bilezikleri takmami istedi . Ben sevmiyorum şıngır şıngır onca bilezik kolumda diye diretsem de bir türlü dinletemedim . Yeni gelin olduğum belli olmalıymış , başkaları yanlış anlarmış vs vs . Sadece kayinvalidemlerin taktıkları bilezikleri taktım diğerlerini takmadım. Eşimin akrabalari diğerlerini niye takmadın diye sordular . Kuyumcu dükkanı gibi mi gezeceğim ben düğünlerde. Hiç hoşlanmıyorum şu durumdan . Eşim abartıyorsun bizim ailede bütün yeni gelinler takıyor dedi . Iyi de onlar takıyor diye ben de mi takmak zorundayım. Bir türlü ikna edemedim bir seferlik taktım. Bir de diğerlerini niye takmadın sorusunu çok yanlış buluyorum belki borcum vardı sattım olamaz mı yani niye bu gösteriş merakı bu insanların anlamıyorum . Sizce yanlış mi düşünüyorum.
Bilemiyorum ben de . Bir de farklı iki kültürün insanlarıyız ben karadenizliyim o ic anadolulu. Acaba farkliliklar mi var adetlerde diye düşünüyorum hadi eşimin annesine bir şey diyemedim ama akrabalara ne oluyor yahu kime ne benim kolumdaki bilezik sayisindanİsteyen taksin
Bu ısrar niye
sacma zaten... gösterisden baska birsey degil. Cahil isi derim gecerim. Hic bir gelismis ülke toplumunda singir singir 10 bilezigi bir arada takani gördünüzmü? Gösteris ama bos seyler bunlar. Millet altinini görsün...Kırmadım zaten kv ile aram iyi çok şükür . Ben sadece sevmiyorum bana saçma geliyor
Bilemiyorum ben de . Bir de farklı iki kültürün insanlarıyız ben karadenizliyim o ic anadolulu. Acaba farkliliklar mi var adetlerde diye düşünüyorum hadi eşimin annesine bir şey diyemedim ama akrabalara ne oluyor yahu kime ne benim kolumdaki bilezik sayisindan
Aynen ya dile getirmek istemesem de tam olarak yapılan bu ve öyle bir hale gelmiş ki sen doğru olanı söylüyorsun sanki yanlış bir şey yapmışsın gibi algı oluşuyorMerakk
Görgüsüzlük
Takınca noluyor
Evet çok takildim bu konuya ben de . Şimdi ters bir şey söylemek de istemedim benden yaşca büyük insanlara .Gerçketen çok haklısınız belki de bozdurdunuz borca verdiniz .
Diğerleri nerde, niye takmadın diye sormak çok ayıp .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?