- 8 Şubat 2017
- 1.877
- 993
- 73
- Konu Sahibi Oglusumubekliyorum
-
Ben 22 o 19 yaşındayken 2012 de tanıştık ta. Ve ben çok zorlu süreçlerden geçtim hep yanimdaydi birbirimizi aramamizin saati yoktu. Bana kardesinden ayrılırsam en çok sizi kaybettigime üzülürüm demişti. Aslında tek gördüm geçen annemlere el öpmeye geldiler yine iyiydi kendi ailesinden gençler olunca uzaklaşıyor.çok fazla anlam yüklemişsin gelininize.
bu kadar duygusala gerek yok bence
Artık bunu farkettim. Kendimi de sorguladim acaba eşimin kuzenlerine bende öyle davrandim mi diye çünkü kız kardeşi yok.burada konuları hep 'kız evi' tarafından dinleyip değerlendiriyoruz bu da 'erkek evi' tarafından açılmış bir konu oldu iyi de oldu bence
kuzeni olsun ne olacak siz de gidin ekstra bir ilgi beklemeden gidin ama haddini bilmeyenlere de ezdirmeyin kendinizi
birde şunu unutmayın asla kız kardeşiniz olamaz o kardeşinizin eşi bence böyle düşünürseniz alınganlıklarınız azalır
Ben 22 o 19 yaşındayken 2012 de tanıştık ta. Ve ben çok zorlu süreçlerden geçtim hep yanimdaydi birbirimizi aramamizin saati yoktu. Bana kardesinden ayrılırsam en çok sizi kaybettigime üzülürüm demişti. Aslında tek gördüm geçen annemlere el öpmeye geldiler yine iyiydi kendi ailesinden gençler olunca uzaklaşıyor.
Bana da öyle geldiği zamanlar oluyor :)) bilemiyorum ya gerçekten. Kirginim sadece ve zorla da olsa yüzüm gülmüyor onlar varkenbeni yanlış anlamayın ama acaba siz onu çok sevip değer verdiğiniz için kız kardeşlerinden,kuzenlerinden kıskanıyor olabilir misiniz? bana öyle geliyor
Bana da öyle geldiği zamanlar oluyor :)) bilemiyorum ya gerçekten. Kirginim sadece ve zorla da olsa yüzüm gülmüyor onlar varken
En çokta bunu yapmadığıma pişmanım el gibi durdum hatta dışarı falan çıktım çocuğu gezdirmeye.Böyle günlerde insanlar özel ilgi bekliyor gelinden ama gunun esas kızı o. İlgi görmeyi asıl bekleyen de o. Böyle zamanlarda çağırılmayi beklemeyin, yanında olun. Kız kardeşler böyle yapar :) kardeşimin kinasinda "bana hiç pas vermiyor" diye başta üzüldüm sonra amaaan ben gitcem yanına dedim ve çok mutlu geçirdik. O anın heyecanıyla kızlar fark edemiyor. E kzin akrabaları da sizin samimiyeti bilmeyip dahil etmiyor olabilir. Dert etmeyin. Yaninda olun.
Gelinlerin kiz kardeşleri hep mi gıcık olur :)) benjm kız kardeşim bile bi cadilasmisti. :))
O kıyafet olayında düğünden 2 gün önceye kadar konusmadim sonra cenazesi oldu mesaj attım mecbur. Anneme demiş o bana gelse ben kosarim diye yada annem öyle dedi bilmiyorum ama çok çabuk kiriliyorum ve hiç hatır düşünemiyorum olay sicakkenbence bunu yapmayın,belli ki gelininiz size değer veriyor durup dururken soğukluk olmasın
O kıyafet olayında düğünden 2 gün önceye kadar konusmadim sonra cenazesi oldu mesaj attım mecbur. Anneme demiş o bana gelse ben kosarim diye yada annem öyle dedi bilmiyorum ama çok çabuk kiriliyorum ve hiç hatır düşünemiyorum olay sicakken
Çünkü onunla gözgöze geldik sadece sustu. Ağzım falan titredi baya susturmadi kardeşini. En acısı ben kıyafeti alır almaz ona gösterdim hicbirsey demedi. Üzerine konuştuk bikaç gün yine sustu ama kardeşine gostermis ilk yüzyüze görüşmede bunu yaptılar.kıyafet olayını çıkaran kız kardeşi ama siz gelininize niye tavırlısınız
Yanında kuzenleri,arkadaşı en önemlisi düğüne 1 hafta kala bana baba evimde ayar veren kız kardesi vardı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?