- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
- Konu Sahibi Oglusumubekliyorum
Merak ettım abıye ne renktı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kimse kendi canınınyerini tutmaz bu sizi sevmediği istemediği anlamına gelmez ama şahsen bende kuzenim yad avarsa kardeşim varken görümcemi eltimi vs umursamam, fazla beklentiye girmeyin, isterse yardımda bulunun, çağırırsa davetine icabet edin ama fazlasına müdahil olmayın , ayrıca neden düğünde davet bekliyorsunuz ki???? oynamak isterseniz kalkar oynarsınız, fotoğraf çekilmek isterseniz siz gidersiniz yanına o karmaşada kimse sizi düşünmez.Ben 22 o 19 yaşındayken 2012 de tanıştık ta. Ve ben çok zorlu süreçlerden geçtim hep yanimdaydi birbirimizi aramamizin saati yoktu. Bana kardesinden ayrılırsam en çok sizi kaybettigime üzülürüm demişti. Aslında tek gördüm geçen annemlere el öpmeye geldiler yine iyiydi kendi ailesinden gençler olunca uzaklaşıyor.
Gelin gelindirGünaydın,
Derdim 2 hafta önce başladı. Tek kardeşim (erkek ) evlendi. Eşiyle 6 yıldır beraber ve bu 6 yılda hep yanyanaydik.
Benim düğünumden dogumuma hep destek oldu yanımda oldu,söz alışverişini beraber yaptık ,arkadaşız dedik satıcılara.
Ama düğün ve kınada el oldum. Yanında kuzenleri,arkadaşı en önemlisi düğüne 1 hafta kala bana baba evimde ayar veren kız kardesi vardı. (Aldığım abiye rengini bana daha önceden dediğini benim bilerek aldığımı söyledi ki yemin ettim animsamadim başka alırım diye yine de kırıcı konuştu,odaya çekildim,agladim)
hicbirseye dahil edilmedim oyuna davet bile.
Zaten bebeğim hasta bu ara uykusuz gittim onunda etkisi ile 1 resmim bir güzel anim piste dansa cikmisligim bile yok.
Ki herkesten önce abiyesini alan bile bendim çocukla kostur kostur hevesle.
Şimdi de evde kuranı var,seviniyordum araya soğukluk girmeden bir araya geliriz diye ama yine bir kuzeni varmış düğünden sonra gitmemiş.kız kardeşi Üniv kazandı gitti başka şehirde suan.
Yine kenarda kalacağım hatta gitmek dahi istemiyorum. Böyle mi oluyor gorumcelik eninde sonunda ? Bana yerimi,haddimi mi bildirdiler acaba planlı olarak?
Çok üzgünüm ve uyumadim yarını düşünmekten.
şımarıyordur birilerini görünceBen 22 o 19 yaşındayken 2012 de tanıştık ta. Ve ben çok zorlu süreçlerden geçtim hep yanimdaydi birbirimizi aramamizin saati yoktu. Bana kardesinden ayrılırsam en çok sizi kaybettigime üzülürüm demişti. Aslında tek gördüm geçen annemlere el öpmeye geldiler yine iyiydi kendi ailesinden gençler olunca uzaklaşıyor.
İyi de siz niye gelin tek olsun, etrafında kimse olmasın istiyorsunuz?En çokta bunu yapmadığıma pişmanım el gibi durdum hatta dışarı falan çıktım çocuğu gezdirmeye.
Şimdi telafi için kurana seviniyordum ki yine kuzeni var yoksa laf arasında dicektim o gün uykusuzdum yorgundum vs vs
Asıl ben üzen kardeşim oldu zaten ben konu değişsin diye ee sen ne renk damatlik alacaksin dedim söylemem keriz miyim dedi. Sanırım planlıydi. Ertesi gün tekrar bir arada olmamız gerekti konusmadim hiçbiriyle bu sefer kardeşim odaya çekip abla neden surat yapıyorsun yanlış anlamissin vs dedi susturdum.bizde gelin aldigimizda gelin degil evin kizi benimde ablam dedik ki yillardir abim evlensede birde ablam olsa der dururdum taki kardesi kinada durduk yere kapiyi suratima carpana kadar butun bunlar olurken kardesiniz ne yapti ??? benim abim o kapiyi o kiza actirip ozur dilettirdi herkes duracagi yeri bir anlamis oldu bende bir gelinim bir gorumceyim kendime yapilmasini istemedigim seyleride kimseye yapmam madem bu insanlarla kardesiniz yuzunden muhattapsiniz kardesiniz herkesin duracagi yeri belirlemeli ne inlara ne size haksizlik ettirmemeli dengeyi kurmali cok yazip cok okuyoruz burda esim anne kuzusu gelinimiz soyle boyle yazanlari dengeyi iyi kurmak lazim
Annemle biz de böyle düşünüyoruz.Gorumcene , kaynanana mesafeli ol nasihatlari uçuşuyordur.
Lanet olası mor. Bana bordo ve mor demiş benim aklımda bordo ve kırmızı kaldı. Yoksa zaten hep bir ablası var lafları havada ucusurdu aramızda ,sevgi kelebeği gibi herseyi onlara endekslemistik. Sonuç onun icin ablasının benim icin bana taki taktigi icin zoraki iadeye gittiğim komşunun düğünü gibi geçti.Merak ettım abıye ne renktı?