- 16 Eylül 2018
- 708
- 1.183
- 33
- Konu Sahibi Oglusumubekliyorum
Kirilmayin. Ben de gorumcemi cok severim ama yakın arkadasim varsa onunla bir tik daha samimiyimdir. Bu gorumcemi sevmedigim anlamina gelmez.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın,
Derdim 2 hafta önce başladı. Tek kardeşim (erkek ) evlendi. Eşiyle 6 yıldır beraber ve bu 6 yılda hep yanyanaydik.
Benim düğünumden dogumuma hep destek oldu yanımda oldu,söz alışverişini beraber yaptık ,arkadaşız dedik satıcılara.
Ama düğün ve kınada el oldum. Yanında kuzenleri,arkadaşı en önemlisi düğüne 1 hafta kala bana baba evimde ayar veren kız kardesi vardı. (Aldığım abiye rengini bana daha önceden dediğini benim bilerek aldığımı söyledi ki yemin ettim animsamadim başka alırım diye yine de kırıcı konuştu,odaya çekildim,agladim)
hicbirseye dahil edilmedim oyuna davet bile.
Zaten bebeğim hasta bu ara uykusuz gittim onunda etkisi ile 1 resmim bir güzel anim piste dansa cikmisligim bile yok.
Ki herkesten önce abiyesini alan bile bendim çocukla kostur kostur hevesle.
Şimdi de evde kuranı var,seviniyordum araya soğukluk girmeden bir araya geliriz diye ama yine bir kuzeni varmış düğünden sonra gitmemiş.kız kardeşi Üniv kazandı gitti başka şehirde suan.
Yine kenarda kalacağım hatta gitmek dahi istemiyorum. Böyle mi oluyor gorumcelik eninde sonunda ? Bana yerimi,haddimi mi bildirdiler acaba planlı olarak?
Çok üzgünüm ve uyumadim yarını düşünmekten.
Yok öyle değil tabii ki.Gelinlik stresi olmuştur. Aynı renk abiye giydiniz sanırım. Çoğu kişi istemez öyle bişey..
Yok daha kimse alışverişe (gelin dahil) çıkmadan ben aldım onlar farklı giydi. Ben de moru elden çıkarıp başka aldım ama sonra soğukluk olmasın buruk hatirlamayalim diye annem geri aldırdı bilindik bir mağazaydi bulduk aynısını. Düğünde en az 5 kisiydik mor.Ablasıda mor mu gıymıstı kı
Olmuyo, tecrübeyle sabit iki gelin var bizdede ben görümceyim kardeş gibi olamadık, bide üstüne halamın kızı elti yaptım, dedimki kendime kardeş olur oda evlendi aynı söz nişanda varım düğünde ve sonrasında el olduk şimdi küsüz hiç zorlama sen kardeşinle olan ilişkine bak benim abilerime canım feda çok severim:)Annemde öyle diyor. Sanırım olmayan kız kardeşim sandım onu.