Düğünde sahte set!!!

GOLDFLAY

ders,ders,ders..... :(
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2012
2.334
95
36
Kısmet olursa 15 gün sonra nişanım olacak ve Ağustos ayında da kısmete düğün... Sözlümün maddi durumu biraz yetersiz yeni atandı ve biraz borcumuz da var. düğünde 6 tane bilezik takacak ailesi. Biz düğünden sonra bilezikleri satıp onun kredi borçlarını ödemeyi düşünüyoruz evlenince borç ödememek için. sonra zamanla tekrar biriktiririz bir şeyler diye düşündük. Bi de burada adet set takılır geline.. Ama ben o seti çok gereksiz görüyorum çünkü ben o seti düğün gününden ayrı başka bir zaman takacağımı hiç zannetmiyorum. pek takıyla aram yoktur benim. Kardeşimin düğünü bile olsa set takacağımı zannetmem. eee o seti satmaya kalksan epeyce bi zarar edeceksin. o setten edeceğimiz zararla balayına gideriz yani... 1 günlük takmak için o kadar boşa harcayacak paramız yok maalesef. ama burada da bakarlar set takmış mı diye çok eksik arayan insan gelir düğüne... annemde set alsın diyor. setler 2000-3000 civarı... acaba diyorum emitasyon setler bulabilir miyim gerçeğe çok benzeyen 90-100 tl gibi bir fiyata :) ya da bulamasam en kötü ihtimal gümüş üzerine altın kaplama setler varmış 300 tl ye ama ona da boş yere 300 tl hiç verdiresim yok :) sizce 100 tl lik bi emitasyon bi set alsam sahte olduğu anlaşılır mı kızlar??? Eğer set alırsak balayına gidemeyeceğiz. hatta set almayıp balayına gideriz bi de üzerine 1000 tl kadar da artar gibime geliyor :))))

Kısmet olursa 15 gün sonra nişanım olacak ve Ağustos ayında da kısmete düğün... Sözlümün maddi durumu biraz yetersiz yeni atandı ve biraz borcumuz da var. düğünde 6 tane bilezik takacak ailesi. Biz düğünden sonra bilezikleri satıp onun kredi borçlarını ödemeyi düşünüyoruz evlenince borç ödememek için. sonra zamanla tekrar biriktiririz bir şeyler diye düşündük. Bi de burada adet set takılır geline.. Ama ben o seti çok gereksiz görüyorum çünkü ben o seti düğün gününden ayrı başka bir zaman takacağımı hiç zannetmiyorum. pek takıyla aram yoktur benim. Kardeşimin düğünü bile olsa set takacağımı zannetmem. eee o seti satmaya kalksan epeyce bi zarar edeceksin. o setten edeceğimiz zararla balayına gideriz yani... 1 günlük takmak için o kadar boşa harcayacak paramız yok maalesef. ama burada da bakarlar set takmış mı diye çok eksik arayan insan gelir düğüne... annemde set alsın diyor. setler 2000-3000 civarı... acaba diyorum emitasyon setler bulabilir miyim gerçeğe çok benzeyen 90-100 tl gibi bir fiyata :) ya da bulamasam en kötü ihtimal gümüş üzerine altın kaplama setler varmış 300 tl ye ama ona da boş yere 300 tl hiç verdiresim yok :) sizce 100 tl lik bi emitasyon bi set alsam sahte olduğu anlaşılır mı kızlar??? Eğer set alırsak balayına gidemeyeceğiz. hatta set almayıp balayına gideriz bi de üzerine 1000 tl kadar da artar gibime geliyor :))))
kalın değilde günlük takabileceğin bir set alabilirsin.

şaşkınlık içerisindeyim..genelde bana şu kadarlık set yapmadılar,bu kadarlık bilezik takmadılar,bi çöp bile almadılar,bileziklerimi ev alcaz kocama versem mi tarzı konular okumaya o kadar alıştım ki sizin konunuzu okuyunca acaba yanlış yere mi geldim dedim

şokumu atlatayım konunuza da yorum yaparım İnşallah :KK57:

benim duyduğum
gerçeğinden ayrılmayacak kadar düzgün emitasyonlar varmış, bence çok iyi araştır çünkü yazdıkların çok mantıklı
hem takmayacaksın, hem satsan zarar edeceksin

ben de hiç sevmem öyle altın takı takmayı, tüm takılarım bir yerde durup duruyor, satsan satılmıyor da işçilik yüzünden bir sürü zarar:KK43: insan kıyamıyor

pirlanta-uclu-setler-278f4c.jpg

pr_01_1855_max.jpg
Kuyumcu_3028386.jpg

şu tarz alırsan hergün bile takarsın

benim duyduğum
gerçeğinden ayrılmayacak kadar düzgün emitasyonlar varmış, bence çok iyi araştır çünkü yazdıkların çok mantıklı
hem takmayacaksın, hem satsan zarar edeceksin

ben de hiç sevmem öyle altın takı takmayı, tüm takılarım bir yerde durup duruyor, satsan satılmıyor da işçilik yüzünden bir sürü zarar:KK43: insan kıyamıyor
evet araştıracağım bakalım çünkü düğün dönemi 5 kuruşun hesabını yapıyor insan. erkek arkadaşımın ailesi de biraz cimri zaten bilezikleri zor yapacaklar. arkadaşım düğününde 3000 tl lik set aldırdı ama onu ancak düğünlerde takar düğünde taksan da olur takmasanda ama balayına gitmediler. hani balayı da gerekli bir şey değil ama işte insan 3 gün de olsa bir balayı anısı olsun istiyor

Set diye abartılı bişey yerine şık sade zincirler kolyeler var onlardan al bence. Nasıl olsa borç ödenecek 2binlira fazla odeseniz neolurki balayinada gidersiniz yani. Biz balayina gidememistik şimdi diyorum 1-2 bin lira fazladan ödesek ne cikardiki öyle yada böyle borç ödeniyor. Takiyla benmde çok aram yok ama ince zarif güzel bişey almıştık kullanabilecegim. Sahte olabilir tabiki ama ne bileyim gelinsin icinde kalmasin yaptigin fedakarliga bir gun pisman olursan diye falan..neyse Mutluluklar:)

evet takabilirsin.ben öyle yaptım.çünkü bende istemedim.bozduracağım şeye o kadar para verilmesini istemedim.onlarda dediki o zaman onun parasıyla da bilezik alalım satarken o kadar zarar etmezsiniz.çok da iyi dediler.bende asla o tarz şeyler takmam çünkü.asla anlaşılmıyor.bana herkes nerden aldın setini dedi.anlaşılsa da çok umrumda değildi zaten.benden başka kimseyi ilgilendiren bir durum değil.

İstanbulda mısınız ?
Eminönünde çok bulursunuz ki oralara bile gitmeye gerek yok .
İnternetten araştırın muhakkak bulursunuz
cnm muğlada yaşıyorum ama sözlüm gebzeye atandı. ben mayısın sonuna doğru istanbula gideceğim istanbulda akrabalarda kalacağım o da gelecek onunla gelinlik bindallı alacağız bi de gitmişken imitasyon sette bakarım. istanbula 2 kez gittim ama çok fazla bi yerleri bilmiyorum ama dediğin gibi o tarz şeyler eminönünde oluyor demi

X