- 1 Ocak 2012
- 2.334
- 95
- 36
Kısmet olursa 15 gün sonra nişanım olacak ve Ağustos ayında da kısmete düğün... Sözlümün maddi durumu biraz yetersiz yeni atandı ve biraz borcumuz da var. düğünde 6 tane bilezik takacak ailesi. Biz düğünden sonra bilezikleri satıp onun kredi borçlarını ödemeyi düşünüyoruz evlenince borç ödememek için. sonra zamanla tekrar biriktiririz bir şeyler diye düşündük. Bi de burada adet set takılır geline.. Ama ben o seti çok gereksiz görüyorum çünkü ben o seti düğün gününden ayrı başka bir zaman takacağımı hiç zannetmiyorum. pek takıyla aram yoktur benim. Kardeşimin düğünü bile olsa set takacağımı zannetmem. eee o seti satmaya kalksan epeyce bi zarar edeceksin. o setten edeceğimiz zararla balayına gideriz yani... 1 günlük takmak için o kadar boşa harcayacak paramız yok maalesef. ama burada da bakarlar set takmış mı diye çok eksik arayan insan gelir düğüne... annemde set alsın diyor. setler 2000-3000 civarı... acaba diyorum emitasyon setler bulabilir miyim gerçeğe çok benzeyen 90-100 tl gibi bir fiyata :) ya da bulamasam en kötü ihtimal gümüş üzerine altın kaplama setler varmış 300 tl ye ama ona da boş yere 300 tl hiç verdiresim yok :) sizce 100 tl lik bi emitasyon bi set alsam sahte olduğu anlaşılır mı kızlar??? Eğer set alırsak balayına gidemeyeceğiz. hatta set almayıp balayına gideriz bi de üzerine 1000 tl kadar da artar gibime geliyor :))))