Düğünde taciz ve yaptıklarım

Sen böyle aciklama yapmak zorunda degilsin. Super mini de giysen senin iznin olmadan kimse senin vucuduna dokunamaz. Sinirlerim bozuldu. Garsona ayri geri kafali kadina ayri sinirlendim. Bu sekilde düşünen hem cinslerimden utanıyorum

Bende kapalıyım ama bi kadının saçı sarı bide dizde bi elbise giydi diye tacizi hakettiğini düşünmüyorum.

Saçım sarı düğünde açık giyindim diye töbe Yarabbi o.. muyum ki tacizi hakedim?? Ayy çok sinirlendim.. bi kadın bile bu cümleyi kuruyorsa pes..

Düğünü karıştırırdım diyenler Allah aşkına gelinin damadın ne suçu var? Sapık bi garson ve ayarsız bi kadın yüzünden neden en güzel günleri mahvolsun??

Demekki bir ben degilmisim fake oldgnu dusunen

Kadinin carsafli oldugunu belirtmen sacma.. Acik-kapali tartismasi cikacak simdi burda, ne gereği var?
Konu gercekse, sana o sekilde yaklasmasi hoş degil tabiki..
O garsonu da ikinci yeltenmesinde haşlayip sikayet etseydin keske.. "Sustum" deyip durmussun, sebep? Emin olmayi bekledim diyeceksin buyuk ihtimal.. Ama kac kez tekrarlamis anlattigina gore..

Ben konuya inandım. Doğuda feraceli kadınların yanında o şekilde dizde giymek dikkat çekebilir. E bi de doğu halkı, eğitim seviyesi yüksek olmadığı için aklına eseni söyler. Keşke pantolon giyseydiniz, ben de bir arkadaşımin yanina Urfa'ya gitmiştim, herkes abalı. Biz eşofman ve yarim kol giymiştik, çok sıcaktı. Bir sürü laf yedik. Yani siz açık olmasanız da abalilarin veya feracelilerin yanında goze batmışsınız. E zihniyet de bunu kaldıracak düzeyde olmayınca olan olmuş. Her zaman çevreye uyum sağlamakta fayda var.

Bu konu kurgu. Elbetteki böyle konular var maalesef ama bu konu gerçek değil.

Ayrıca evet , konuda onlarca defa tacize uğramış sesini çıkarmamış bir kadın var ve bir kadın bir kaç cumle kuruyor diye Aslan kesiliyor birden.

Insan ilk donup kalır. Ee sonrası , en azından bir höt demez mi ya ? Başından sonuna kadar defalarca tacizden söz etmiş Ve emin olduğu halde şikayet bile etmemiş.

Bak tatlım bende tesettürlü bir insanım ama çarşaflı kadına dediğini yakıştıramadım ayıp çok ayıp kadın kadının yanında olmazsa nasıl hayat gidecek o kadın çok ayıp yapmış sana gelince açık giyinmek tacize uğramak değildir asla o karşında ki adamın sefersizligi pisluklgi daha çok şey sayacam ya neyse sen üzülme lütfen sen kötü birşey yapmadin o karşında şerefsiz hayır kapalı bı bayanı da gözüne kestirse aynı şeyi yapardı yani senin bı suucn yok içini rahat tut lütfen

Taciz suç ve iğrenç birşey ! Yalnız ben kadına takıldım ..kadın kadının en büyük düşmanıdır diye boşuna demiyorlar . Tutup garsonun ağzına bir tane cakamamis, senin sarı saçına laf ediyor .....
Birgün seni de ellerler, seni ellemezlerse kızını ,torununu ellerler, tacize sessiz kalma diyiverseydin. .....

Çarşaf falan meselesi değil bu. Bu tamamen bilgi kültür meselesi. Dini mevzuları alet etmeyelim, edilmesine izin vermeyelim lütfen ablalarım. O kadın bu dediğinin de bu zihniyetsizliğinin de hesabını verecek.

Gönül kırmanın 70 kere Kâbe yıkmaktan daha beter olduğu bir din bizimkisi. Bediüzzaman hazretleri boşuna demiyor camii cemaatini kastedip : "Kırk kişiden biri imanlı gidecek." diye.

Zaten... Açık konuşayım orada hakiki dinine bağlı bir insan olsaydı ve buna şahit olsaydı o adam kırıntısını var ya... Orada ya gebertirdi o sinirle ya da daha mukayyet olurdu kendine, sadece elini keserek kısas türevi bir şey yapardı. Ne demek bir kardeşimize ayıp yapmak ulan?!! Ne demek benim ablama bunu yapmak?!! Hele orada İslâm'ı temsil bir insanın bu verdiği tepki... Ah ulan orada olacaktım...
O kadının dediklerini... takmayın. Çok zor ama takmayın.
Onlar gibiler Kâbe'yi kaç kerelerce yıktıklarının hesabını verecekler elbet...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…