- Konu Sahibi ellenoraa007
-
Yok ben yanliş anlattiysam kusura bakmayin, açik kapali diye insanlari asla ayirmam.. Ama eğer orda açik bir kadin olsaydi bana bunu diyebileceğini sanmiyorum.. inanin üstümdeki elbiseye defalarca baktim dizimde bir elbise, kollarim açikti sadece kalin askili. Çok açik değildi. Tek gitmiştim düğüne.
Merhaba hanımlar..
Bugün düğünümüz vardi bir tanıdık evleniyor. Üstümde dizime kadar bir elbise vardi.. Her neyse. Düğünde görevli bir garson sürekli bana dokunmaya çalışiyordu. ilkinde ben yanlış anladim dedim, sustum. Ama sürekli tekrarlandi bu. Mesela masadan bardaklari alacak, omzuma dokunuyor. Halay çekerken arkadan birisine çarptim, arkamda bu varmiş. Kestirme düz bir yere gidecekken, illa ki yanimdan geçiyor, bacağıma dokunuyor. En son ikinci kez bacağıma dokundu. Ters bir bakiş attim buna. Aradan bir saat geçti, ben rahat değilim tabiiki. Yine bizim masaya geldi, bilerek ve kasten buna eminim, yere kolanin kapağını düşürdü. Yere doğru eğildi, ben sandalyede oturuyordum, bacağıma yine dokundu. Bu sefer kalktim yerimden, bak dedim eline koluna sahip çik. Bu da yanliş anladiniz efendim dedi, ama kizlar ben yanlis anlamadigima eminim. O sırada yan masadaki çarşafli kadin demesin mi, her yerin meydanda saçın sarı tabi ellerler. Terbiyesiz kadin deyip ona da bağirdim. Sonra düğün yerinden çiktim. Elim ayağim titriyor kizlar.. Açik giyinmek taciz için bir sebep sanki, ve bunu destekleyen de yine bir kadın.. Gerçekten insanlar çok cahil acımasiz..
Allah allah yeni uye diye konu fake olmak zorunda mi?Tanimadiginiz etmediginiz insanlar hakkında neden bu kadar onyargilisiniz bu mecrada?Biraz daha ilimli yaklassak kendimizden bir sey kaybetmeyiz bence.Feyk diyorum
Yeni uye, taciz, carsafli kadin
Yemleniyoruz bence
Demekki bir ben degilmisim fake oldgnu dusunenFake bir konu olduğu o kadar açık ki . Dizlerde elbise, sarı saç, çarşaflı kadın. !
Düğünden söz ediyorsunuz. Yüzlerce insan zaten abiye giyiyor.
Üstelik , bir yaptı ses çıkarmadım demişsiniz , burası daha ayıp. Dilini mi mumlamislardi.
Herneyse kibledim sizi.
Polemiğe girmek istemiyorum ama bunu belirtmenize ne gerek vardı. Içinizden karşı olsanız daha iyi olur. .Ayrıca çarşafa karşıyım kişisel düşüncem
Dışımdan da oluyum dedimPolemiğe girmek istemiyorum ama bunu belirtmenize ne gerek vardı. Içinizden karşı olsanız daha iyi olur. .
Öff her konuya fake diyenler yine gelmiş.
Dilin mi mumlanmışmış? "Neden tecavüze uğrarken bağırmadın" diyenden ne farkı var bunun. Hadi bunları erkekler diyor kadınlar nasıl diyor ya. Siz nasıl hemcinslerinizle böyle bir konuda empati kuramazsınız?
Ben tacize uğradığımda hem donup kalmışımdır. Bu da benim suçumdur değil mi? Dilim mi mumlanmıştı sanki. Salak ben.
Bak tatlım bende tesettürlü bir insanım ama çarşaflı kadına dediğini yakıştıramadım ayıp çok ayıp kadın kadının yanında olmazsa nasıl hayat gidecek o kadın çok ayıp yapmış sana gelince açık giyinmek tacize uğramak değildir asla o karşında ki adamın sefersizligi pisluklgi daha çok şey sayacam ya neyse sen üzülme lütfen sen kötü birşey yapmadin o karşında şerefsiz hayır kapalı bı bayanı da gözüne kestirse aynı şeyi yapardı yani senin bı suucn yok içini rahat tut lütfenMerhaba hanımlar..
Bugün düğünümüz vardi bir tanıdık evleniyor. Üstümde dizime kadar bir elbise vardi.. Her neyse. Düğünde görevli bir garson sürekli bana dokunmaya çalışiyordu. ilkinde ben yanlış anladim dedim, sustum. Ama sürekli tekrarlandi bu. Mesela masadan bardaklari alacak, omzuma dokunuyor. Halay çekerken arkadan birisine çarptim, arkamda bu varmiş. Kestirme düz bir yere gidecekken, illa ki yanimdan geçiyor, bacağıma dokunuyor. En son ikinci kez bacağıma dokundu. Ters bir bakiş attim buna. Aradan bir saat geçti, ben rahat değilim tabiiki. Yine bizim masaya geldi, bilerek ve kasten buna eminim, yere kolanin kapağını düşürdü. Yere doğru eğildi, ben sandalyede oturuyordum, bacağıma yine dokundu. Bu sefer kalktim yerimden, bak dedim eline koluna sahip çik. Bu da yanliş anladiniz efendim dedi, ama kizlar ben yanlis anlamadigima eminim. O sırada yan masadaki çarşafli kadin demesin mi, her yerin meydanda saçın sarı tabi ellerler. Terbiyesiz kadin deyip ona da bağirdim. Sonra düğün yerinden çiktim. Elim ayağim titriyor kizlar.. Açik giyinmek taciz için bir sebep sanki, ve bunu destekleyen de yine bir kadın.. Gerçekten insanlar çok cahil acımasiz..
Taciz suç ve iğrenç birşey ! Yalnız ben kadına takıldım ..kadın kadının en büyük düşmanıdır diye boşuna demiyorlar . Tutup garsonun ağzına bir tane cakamamis, senin sarı saçına laf ediyor .....Merhaba hanımlar..
Ayrıca çarşafa karşıyım kişisel düşüncem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?