Düğünde taciz ve yaptıklarım

Hatta videoları bile var, sayın Nur Serter yayınlarsa izleyebiliriz...

Farkindaysaniz o kadın da bir taciz destekçisi tabii varsa öyle bir kadın
Hem adamdan igrendiklerini yazmis bir çok kişi

Aynen bende bu tarz insanlara şahit oldum kadının biri çarşaflıların üzerine araba sürdü tiksinerek baktı geçti
Yine ayni şekilde çarşaflı kadının yanından geçen bi kadın sizin gibilerden bıktık defolun gidin Arabistan'a dedi böylesi çok var maalesef

Su yorumunla esas tek açıdan bakanin sen oldugu oyle belli ki.. Kisi herkesi kendi gibi bilir, oyle dusunmen normal tabii..
Millete soyledigin seyi kendin yapip daha genis açıdan bakabilir, bu ulkede başörtüsü yasağı zulmunun kimlerin hayatini alt ust ettigini arastirabilirsin mesela.. Cok komik oluyor zira, ay hic tanik olmadim deyince.. Arkasini getiremeyeceksen yazma dedigin icin yazdim bunu da.. Ispatlar, belgeler de internette cok yerde mevcut.. 28 şubat sürecini filan arastirirsan gorur "tanik" olursun belki bi nebze.. Hic duymadim basortusu sorunu deyince cidden sorarlar, hangi dunyada yasiyorsun diye.. Banlanmak pahasina yazdim..
Vesselam

Eklentiler

• Screenshot_2017-04-23-23-42-40-1.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 55
"Ben örtülü bir kadınım, bodrumda düğüne gittim, sarı saçlı mini etekli bir kadın bana hakaret etti" diye konu acilsaydi eger, ben yine aynı tepkimi verirdim "sarı saçlı mini etekli" diye niye belirtiyosun derdim emin olun.

Kadının konu sahibine öyle bir laf etmesinin sebebi çarşaflı olması değil, kalbinin çirkin olması.

Son düzenleme:

Bu mu geniş açı ?

Defalarca konularda, ortunmesi istenen bir kadın varsa , örtüsünün cikarilmasini isteyen konularda var onlarca defa açılmış.

Ne alaka bu konuyla gerçekten anlamadım.

Iyice raydan çıktı konu.

Diyorum ya, din adı anıldığı anda sazinı alan geliyor.

sen bana 1 olay sunabiliyorsun ben sana burdan türban takmaya zorlanan yüzlerce konuyu eklesem olur mu?
28 şubat bir tiyatroydu görüyoruz ki bayağı başarılı olmuş.
ayrıca bu ülkede hiçbir zaman başörtüsü yasağı yoktu isteyen okula da orduya da örtüsüyle girebiliyordu.

+1000

Ayrıca ben su cümleyi cok duydum kismetse gelininiz ne zaman kapaniyor inşallah
Ama hiç sizin gelin ne zaman açılıyor inşallah cümlesi duymadım

Böyle bi yorum nasıl çıkarttın Ne alaka
Uzaylı gibi anlatanlaraydı o yorum benim için ne kadar normal olduklarını yobaz geri kafalı gibi yorumlara yaşadığım içinde bulunduğum bi yorumdu

Ben videoları yarıştırmak için söylemedim, yok dediğiniz birşeyin varolduğunu söylemek istedim...

bu bir kanıt değil ki.
bir şeyin istisna kadar olması hep böyle olduğu anlamına gelmez.
yani siz 1-2 örnek sunarsanız ben de size 1000 tane örnek sunabilirim.

Oldu, peki...

su dakika iyice emin oldum sana karsi bosa konustuguma orduya girilebiliyodu ha basortusuyle? Okula da?? Su yorumundan sonra gercekten bitmistir sana laf anlatma çabam.. Cok yaşa emi

bu bir kanıt değil ki.
bir şeyin istisna kadar olması hep böyle olduğu anlamına gelmez.
yani siz 1-2 örnek sunarsanız ben de size 1000 tane örnek sunabilirim.

Niye örnek sunmaya çalıştığınızı anlamadım.. ben yok demiyorum, muhafazakar kesimde de, muhafazakar olmayan kesimde de çürük yumurtalar vardır diyorum...

bu ülkede başörtüsü sorunu yoktu tekrar ediyorum.
bu ülkede erkeklerin dayatması sorunu vardı dün de vardı bugün de var.
komik olan sizin bakış açınız zira bu ülkenin tek derdi buymuş gibi yazıyorsunuz biraz da madımak'tan bahsedelim mi? hangisi daha büyük mağduriyetmiş?
o sözde yasağa ve 28 şubat tiyatrosuna o kadar kapılmışsınız ki başka olay yok zannediyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…