Düğünde taciz ve yaptıklarım

Konu dini yoruma çevrildi iyice. Işte amaca ulaşıldı.
Yasak dini yorum .

Bu tür insanları gerçekten rezil edemiyoruz ya bide kendi hemcinsimiz bize bunu söylüyor.. NEFRET EDİYORUM

Insanlari ayirmam diyosun, doğu-bati diye o yuzden belirtmedim diyosun, ama kadinin carsafini mutlaka vurguluyosun.. Ortalik karistirmak istemiyosun ya hani (!)
Sen hangi kafayi yasiyosun?

kadının çarşaflı olması sizi neden rahatsız etti?
mesela kadın mini etekliydi deseydi aynı şekilde neden giyimini anlatıyorsun diye soracak mıydın?

Dini yorum yasak değil miydi ? Kişisel düşünce duvarı mi burası ?
Carsafli kadin sari saça laf edince "ay ne hakki var, hadsiz cahil yobaz" olur, kesinlikle 'kisisel dusuncesi' olmaz.. Ama carsafa, örtüye laf edilince 'saygi duyun, kisisel fikrim' olur ne guzel dunya, ne guzel kafalar.. Bakalim bu yorumum da nerelere cekilecek
Bu konunun dini tartismalara döneceği de cok cok bariz..

Ya afedersiniz ablalarım kusura bakmayın... Haklısınız kurallara aykırı geldim o sinirle... Bir şeylerin yanlış lanse edilmesinden de nefret edince netice bu oldu, kusura bakmayın...

çarşaflı kadınların çok fazlaca sarı saça laf etmesinden bıktıkları için bu kadar karşı çıkıyor olmasınlar
daha düne kadar belli yerlerde saçın açık gezemezdin bunlar bilinen şeyler..

"Çarşaflı kadın" denildiğinde o terbiyesizliğin sebebini anlayabiliyorum çünkü.

Kıskanıyor böyleleri.
Ne kadar çirkin yorumlar ya sanki açık olanların çarşaflı olana saygısı var da birde o kadına denmeyen kalmamış tamam yanlış söylemiş o da öyle yetiştirildiği içindir benim annem çarşaflı falan değil biraz giyimime dikkat etmezsem bi ton laf söyler bu tamamen yetiştiğiniz ortamla alakalı
Kimse zorla giydirmiyorlar o çarşafları üzerlerine emin ol o yüzden kıskanmaları gerekecek durumları yok
Benim etrafımda çok var o "çarşaflı" lardan ama dünyanın en tatlı insanları onların yanında pantolon tişört giyerek kollarına girip gezebiliyorum bi kere bile incitici ötekileştirici tek kelime ve imada bulunmadılar
Demem o ki çarşaflı diyerek lütfen genelleme yapmayın olur mu

Israrla tartisma pesindesin ama dedigim seyi anlamak şöyle dursun, oraya buraya çekip kendi çalıp kendi oynayanlarla muhatap olmamak benim prensibim.. Yorumlarim "anlamak isteyene" gayet açıktır.. Kolay gelsin..

Israrla tartisma pesindesin ama dedigim seyi anlamak şöyle dursun, oraya buraya çekip kendi çalıp kendi oynayanlarla muhatap olmamak benim prensibim.. Yorumlarin "anlamak isteyene" gayet açıktır.. Kolay gelsin..

işine gelmeyince anlamak isteyene olur zaten..
tartışmak istemek değil tek taraflı bakarak yazdıklarına karşı çıkıyorum.. bu ülkede muhafazakar geçinenlerin diğer insanların giyimine hayatına ne kadar karıştığını herkes biliyor.

Tamam sen de şimdi kapali insanlara karış, genelle hepsini, elestirdigin seyi kendin de yap, huzura kavus; oldu mu? Hayret bisey ya.. Aciklara kotu davranan kapalilarla, kapalilari "yobaz, cahil vs vs" diye elestirenlerin farki ne? Laflarimi alip "o zaman bunu mu demek istedin, şunu mu demek istedin" diye alakasiz yerlere cekip benimle tartismaya giremezsin.. Baska bisey yazismak istemiyorum.. Buna da hakkim vardir sanirim.. Iyi forumlar

Çok doğru bir nokta, helal olsun.

Konu sahibi ortadan yok oldu. Dediğim gibi, konu, karıştırmak için ortaya atıldı.

Hele konu din olunca , din düşmanları sazinı alıp hemen koşuyorlar . Burada olduğu gibi.

genelleme değil gerçekler hanımefendi neyden bahsediyorsun?
kötü çıkan sevgilisi x görüşten diye her x görüşlüyü öyle gören tiplerle karşılaştırma.
ben sana bir gerçekten bahsediyorum buyur aksini ispatla eğer çok güveniyorsan.

ki yukarıda yazdım samimi insanın bu tarz şeylerle işi olmaz.

kadının çarşaflı olmasından yola çıkarak sen karşı çıktın ben de bir soru sordum. kadın mini etekli olsaydı aynı soruyu konu sahibine sorar mıydın?
bu bir tarafa çekme değildir.

arkasını getiremeyecekseniz kamuya açık alanda yorum yapmayınız.

kadının çarşaflı olması sizi neden rahatsız etti?
mesela kadın mini etekliydi deseydi aynı şekilde neden giyimini anlatıyorsun diye soracak mıydın?

Iyide zaten denildi bu.
Dize kadar elbise , sarı saçlı ben, çarşaf giyen kadın diye anlatıldı ve biz bu anlatımları tamamen yorumladik.

Sorgulandi yani iyi okuyun.

hey Allahim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…