Düğünde taciz ve yaptıklarım

Farkindaysaniz o kadın da bir taciz destekçisi tabii varsa öyle bir kadın
Hem adamdan igrendiklerini yazmis bir çok kişi

O kadında bir tacizci ama o garson bozuntusu için defalarca,
" o adamın yaptığı neyse de kadına daha çok kızdım. " nasıl talihsiz yorumlardir bunlar.

Çünkü tek dert çarşaf oldu.

Kadın defalarca taciz ediliyor , etraf akraba dolu, ne şikayet , ne bağırma , toparlama, kafasına tabak geçirmek yok ama kadının defalarca konuşmasına fırsat vermeden lafını sokup gitmiş.

Konu faks, yüzde yüz. Kk deki düşmanları çok iyi bildiği için böyle bir gecede kasten açmış konuyu ama yorumlar içler acısı.

su dakika iyice emin oldum sana karsi bosa konustuguma orduya girilebiliyodu ha basortusuyle? Okula da?? Su yorumundan sonra gercekten bitmistir sana laf anlatma çabam.. Cok yaşa emi
Boşuna banlanma lavanta kokulu. . Tek pencereden bakanlar, başörtülü diye dayak yiyen kardeşlerimize tiyatro diyenler. . Seni beni anlamaz..

su dakika iyice emin oldum sana karsi bosa konustuguma orduya girilebiliyodu ha basortusuyle? Okula da?? Su yorumundan sonra gercekten bitmistir sana laf anlatma çabam.. Cok yaşa emi

evet ben daha lise çağındayken orduevindeki amcamı ziyarete gittiğimde pek çok başörtülü kadın orada olurdu.
hani yasak?
1-2 yerdeki manyakların engellemesi kitlesel bir yasak olduğu anlamına gelmez.

Geniş bakmak bu olsa gerek :)

Fake olmayabilir 2 ay önce benzeri geldi başıma. Benimki kadın tacizi.benim de saçlarım sarı ve dizimde elbise ama inanın o insanciklarin içinde yuruyemedim bile..bakışlar fisir fisir konuşmalar. ..
Diyeceğim o ki hala olabiliyo böyle şeyler..Bu arada dugundeki tek açık bendim abiyelerse tesettür abiye.....

Böyle bi yorum nasıl çıkarttın Ne alaka
Uzaylı gibi anlatanlaraydı o yorum benim için ne kadar normal olduklarını yobaz geri kafalı gibi yorumlara yaşadığım içinde bulunduğum bi yorumdu
Normaller zaten.. Siz çok tatlılardan başlayıp kollarına girip gezebiliyorum vs.diye yazınca yorumunuz ilginç geldı. Bana göre içinde tatlılar da olabilir itici bağnazlar da olabilir genelleme yaparak kimseye kabullendiremezsiniz . Herkes yaşadığı duruma göre yorumlar.

bi konu vardı geçende kadın üçüz bebeğe hamile
Aynı işyerinde çalışan kadın konu sahibinin eşi hakkında konuşuyor çok yakışıklı onu götürürüm diyor
Konu sahibi kadından bahsederken mini etekli kırmızı ruj platin saçlı diyerek bi kalıba sokuyor
Halbuki sarışın kadının konu sahibinin eşine yaptığı yorumlar iğrenç
Suçlu olan çoğu yorumda konu sahibi oldu
Peki yaa canım arkadaşlarım buradaki fark Ne burda da kadının söylediği söz yanlış onu tasvip etmiyorum zaten konu sahibi arkadaşta burada bi genelleme yapmış olmuyormu
Ama burda tam tersi tacizci haklı çarşaflı tü kaka millet tacizden çok kadının örtüsüne takmış

Boşuna banlanma lavanta kokulu. . Tek pencereden bakanlar, başörtülü diye dayak yiyen kardeşlerimize tiyatro diyenler. . Seni beni anlamaz..
Banlanmak pahasina yazdim valla canim.. Mapusta beni yalniz birakmayin zaten orduya basortulu girilebiliyodu deyince arkadasa acil sifalar dilemekten baska yol kalmadi bize.. Simdi de bambaska bi siyasi tartisma acacak galiba, madimak oteli filan demis, bakalim bizim dusunmedigimiz, soylemedigimiz neler uzerimize yapistirilacak Napalim kismet

Genelleme yapan arkadaşaydı yorum dikkatli okursan şu yazdıklarına gerek kalmayacak

Anlaşıldı ki arkadaşlar konuya karşı çıkanların tek sebebi çarşaflı kadina laf soyleniyor oluşu eger çarşaflı degil 40 yaşlarında siyah saçlı bir kadın bana bunu söyledi deseydi yerden yere vurulmasina kimsenin itirazı olmayacaktı

Konunun amacı buysada iyi bir şey ortaya çıkardı çarşaflı yada türbanlıysan suçlu bile olsan suclu degilsindir

Simdi de işi madimak oteli tartışmasına cevirdi.. Galiba arkadasin serbest stili bu lafi alip baska yerlere cekip, baska bi sey cikarip olayi habire harlandirmak, hakli cikmak..

Arkadaşın kendi yaşadıkları dışında herşey yalan, uydurma... tek doğru kendi gördükleri, duydukları... Ben usulca kapıyı kapadım... tavsiye ederim

Boşuna yazmayın size de inanmazlar. Kapalı kadınlar asla bunu yapmaz gibi bir algı oluşturmaya çalışıyorlar.

evet ben daha lise çağındayken orduevindeki amcamı ziyarete gittiğimde pek çok başörtülü kadın orada olurdu.
hani yasak?
1-2 yerdeki manyakların engellemesi kitlesel bir yasak olduğu anlamına gelmez.
Konunun başında ki mesajları okumadım. Pat diye dalıcam.
Anneler, askeri okulu bitiren oğullarının yemin törenine başı kapalı diye alınmazlardı.

Konuya ilk yorumum, bahsedilen kadinin konu sahibine yaklasiminin yanlis olduğu idi.. Orda da belirttim, carsafli diye vurgulamanin amaci ne, tartisma cikacak, hos olmamis diye.. Burda tek ama tek sinirlendigim, (konu sahibinin bilerek yaptigini dusundugum icin) tartisma cikacak vurgular yapmis olmasi.. Sonra da olay aldi yürüdü zaten, bekledigimiz gibi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…