- 2 Ağustos 2018
- 2.726
- 7.373
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba ,bu Tr cumhuriyetindeki elalem neder sıkıntısı kadar başka ülkelerde var mi bilmiyorum ama millet afedersiniz öküz gibi bakiyor düğünde ,ablasi ne takti ,kv si ne takti diye.Annenizden borc isteseniz yarim altin kadar sonra eliniz genişleyince ödeseniz.Sadece anneniz ve siz bilsenizmerhaba arkadaslar biz 2 kardeşiz evliyim erkek kardesimin haftasonu dugunu var fakat maddi durumumuz iyi olmadigi icin bisey takamıyoruz sözde beştaş nişanda ceyrek dogum gunundede yuzuk hediye ettim gelinimize dugundede bu kadar maddi durumumuzun kotu olacağı aklima gelmedi acikcasi . sizin durumunuz malum birşey takmayın kusurunuza bakmayiz denildi ama benim içime sinmiyor sonuçta bir kardesim bilezik takan bile var kardesjne düğününde . benim bekarken aldigim bir altin kolyem vardi onu tadilata verip parlattirip takayim diyorum . annemle esimde sen o kolyeyi seviyorsun takma diyorlar ikilemde kaldım sizin fikriniz nedir ?
Ne yazık ki öyle gelinimiz bu içinde tenceredir tabaktır çeyiz seti olur ya onlarıda babam almak zorunda kaldı onlar da adet öyleymiş bizde şaşırdık ama istenince mecbur alınıyor çeyizin çoğunu biz yaptık çünkü durumları o kadar müsait değil onlarda kız tarafı sadece ufak mutfak eşyası alıyor bu kadar. Hatta bize daha fazla getirende var demiştiNe kadar masraflı adetleriniz varmış![]()
Ilahi gulesim geldi gayri ihtiyari. kadın çeyrek alamıyor ne 1250 tl si1250 tlye güzel bileklikler gördüm,sanırım 14 ayar,gayet zariflerdi.
ne biliyim ben boyle olacağınıKeske ne sozde nede dogum gununde taki takmasaydin. Boylece tek dugune takardin altin
hic işteIlahi gulesim geldi gayri ihtiyari. kadın çeyrek alamıyor ne 1250 tl si![]()
keske nisanda sozde takacagima simdi taksaydim cok pişmanım elde yok svucta yokŞu anda yeni bir takı alacak durumunuz yok yahut borç alacak birisi de yok diyorsunuz
Bu durum da içinize hiç sinmeyecek anlaşılan
O zaman kolyenizi tamir ettirip parlatıp takmanız çok isabetli olur
İnsallah durumlar düzeldiğinde kendinize yeniden alırsınız , daha güzelleri sizin olsun
Ben de nişanda gelin kolyesi denilen tuğralı kolyelerden taktım , düğününde ne taksam diye düşünüyorum ..
Basta cok bonkor davranmissin. Hesap etmeliydin canim. Hem ben niye yengemin dogum gununde yuzuk alacakmisim? Daha nelerne biliyim ben boyle olacağını
Ilahi gulesim geldi gayri ihtiyari. kadın çeyrek alamıyor ne 1250 tl si![]()
İnsanın her türlü hali olur,bunu anlarım.hic işteceyregi alamıyorum
Bizde her iki taraf kendi taktığını alıyor o yüzden öyle söyledim. Tabi kızda kalıyorda olmaz.Benim kardeşimin nişanında takılanlar yani erkek tarafının taktıkları gelinde kaldı normalde öyle olmuyor mu. Yani biz gelin görmeye nişanda taktık annemgil istemedi hep gelinimizde kalıyor ben öyle biliyorum
yok bu düsüncede cok ciddiyim. kesinlikle bu sekilde düsünüyorum. linc etmek isteyen eder. dogum gününüde yüzük takip hava atacagima ufak bi hediye alir o yüzügüde dügünde takardim. tekrar diyorum hadi yarin evlenelim diye plan yapilmadi sonucta en kötü aylardir bellidir dügün tarihi eger bi abla kardesine dügünde bi ceyrek takamicaksa ayip yani. el takiyo onu elHersey maddiyat değili linç yemeyeyim diye ilistirdiniz oraya herhlde.
Takı taktım diye sevecek insan sevmesın zaten.
isteyemem ne yazikki zaten yeterince borcumuz vat ailemize
Eh kızla nişanlandınız bu durumda,düğünde takmazsanız kırılır vallahievet beştaş i kendim aldim . dogum gunundeki yuzukte tek tasti onuda kendim aldim. haklısınız
Bence de,bazı babaanneler olur,varlık dirlik elindeyken,"ay bişey de alamadım ama,insan neler almak istiyor ama" der.yok bu düsüncede cok ciddiyim. kesinlikle bu sekilde düsünüyorum. linc etmek isteyen eder. dogum gününüde yüzük takip hava atacagima ufak bi hediye alir o yüzügüde dügünde takardim. tekrar diyorum hadi yarin evlenelim diye plan yapilmadi sonucta en kötü aylardir bellidir dügün tarihi eger bi abla kardesine dügünde bi ceyrek takamicaksa ayip yani. el takiyo onu el
Yok ya oyle olmuyor inanir misin benim 3 gorumcem var kardeşlerine takmışlar inanir misin hemde yarim takılmış vallahi hiç haberim yok düğünden eşime takilan ne varsa almışlar ki ben çok sonra öğrendim aman dedim sonra banane bana nisanda getirdiklerini görseydin şaka gibiydi hele düğün zamani resmen bim poşetinde taaa bin yıllık çeyiz diye cok eski başörtü havlu koymuş getirmişlerdi ama ne takıyı ne de bunlari umruma takmadim banane napiyim başına kalkipta kendi ayiplari değil miBenim gorumcem bana bişey takmasaydı duğunumde e§imin her seferinde başina kakardım
En azindan bi yarım alıp takın.
aynen öyle cok sacma dogum gününde yüzük takip dügünde taki takmamakBence de,bazı babaanneler olur,varlık dirlik elindeyken,"ay bişey de alamadım ama,insan neler almak istiyor ama" der.
Sanki torun 9 ayda gelmedi de böbrek taşı gibi aniden düştü
O bile geleceğini belli ederek düşüyor
Söz olmuş,nişan olmuş,gümbür gümbür gelmiş düğün![]()