Kv onlar sizin dugunde dsha nisanliydi evli degildi, siz artk ayri bir evsiniz diyor. Oyuzden usulü nedir gerçekten öyle mi merak ettigim icin soruyorum. Yoksa kv bizim uzerimize bosuna mi geliyor?
Bu iliskinize bagli eger yuzyuze bakacaksaniz bombos olmaz bizede taki getirende oldu getirmeyende ztn altin cok pahali ben olsam brz degeri varsa gr yoksa 100 tl takar gecerim kv yi konusturmam su ana kdr hic bsy gondermediklerimde oldu ceyregi az bulup o kdr butcem oldugu icin ceyrek taktgim akrabalarda ( anne baba haric) iliskinize gore siz sekillendirin
Evlerine gidecekseniz ev hediyesi olabilir. Ama öyle bir durum yoksa eli boş da ayıp olur. Gram altın hatta yarım gram bile var. Öyle birşey takabilirsiniz.
Önceden aileler evlenenlere hem destek olunsun hem de yarın senin düğününde takı takılır diye gezmiş durmuş.
Şimdiki bakış açısı daha çok altını geri dönmese de arkadaşlık ilişkilerinden dolayı takma yönünde. Ben içimden geldiği için birçok insana taktım bana dönmedi yarısı. İçten içe üzüldüm yalan yok ama yine olsa yine takardım.
Akrabalık azaldı çekirdek aileye dönüldü. Mesafeler tayin vs nedeniyle arttı.
O yüzden duruma göre akraba arkadaş demeden uygun olanı taktım hediye ettim.
Siz düğünü olan kişiler ne kadar tanıyorsunuz,bu kişileri sever misiniz, karşılaşma durumunuz ne ona göre düşünün gerekirse takın. Ben olsam kuzenim ya da eşimin kuzeni için takardım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?