Git ama takma.
Onlar sizden önce çocuk yapabilirler neticede
Ya da düğün günü hasta ol kvye midem bulanıyor başım dönüyor gelemicem de hamile sanıp peşini bırakabilir takı olayının
Ekmek alcak kadar param varK
Kırk yıl düşürmez sanrm dilinden dugune gelmedin de gelmedin diye :/ param yok esim yanmda degil biliyosun giderken bana kadar para birakti desem mesela :)
Ekmek alcak kadar param var
Geleyim sen ver bana takı sonra eşim gelince versin sana de o zaman :)
Bekar olabilir ama Nisanli insanlardi 7-8 ay sonra dugunleri olacagi belliydi. Benim degilde esimin kuzenleri. Ya ceyrek eskisi gbi 150-200 lira olsa tamam ama kurban bayrami gelmis catmisken bir ceyrek 320 tl olmusken bir hafta arayla 2 ceyrek :/ esimede bir haftadir ulaşamıyorum bilemiyorm maddi olarak zorlar gbi beni.Boş gitmeyi sevmiyorum oyğzden çeyrek mutlaka götürürüm
ozaman bekarlarsa takmamış olabilirler Ama düğünü olan kişi de sizin kuzenleriniz yani boş gidilmez bana göre
Demi ama ya kendimi kotu hissetmeme gerek yok.Takma tabii ki , deli misin?
Altın olmuş kaç TL.
Git güler yüzünü sarıl, tebrik et... Evine gittiğinde ev hediyesi alırsın.
Benim annem "ben zaten takıyorum siz takmasaniz da olur der".belki öyle anlasmislardir. Benim tek ankamadim insanlar arası su "bana takmadi o zaman bende takmam. Su kadar takti bende ancak bu kadar takarim" hesaplar. Başkalarının durumunu asla bilemezsiniz. Belki elde yoktu o an. Az takılsa da ayiplaniyor. Bence böyle hesaplar yapanlar kimsenin düğününe gitmesin. Eskiden bu takilar evlenenlere destekti. Artik millet "gelecekte nasılsa bana döner" hesaplarin icine giriyor.
Tabii ki yok.Demi ama ya kendimi kotu hissetmeme gerek yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?